Danmission Genbrug Svendborg

Luk
Hent rutevejledning
'; ';
Indstillinger skjul indstillinger
Udskriv Nulstil
Henter rutevejledning...

Velkommen til Danmission Genbrug Svendborg!  

I vores store genbrugsbutik i Svendborg finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Vi sælger tøj, sko, smykker, bøger, møbler, køkkenudstyr, lamper og meget mere. Vi har også en børneafdeling med legetøj, spil og bamser.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Som frivillig hos os bliver du en del af et hyggeligt fællesskab på omkring 30 frivillige. Man vælger sammen med butikken, hvilken afdeling man gerne vil hjælpe til i – om det er bag kassen, i bogsorteringen, ordne tøj, tjekke at elektronikvarerne virker, eller noget helt femte. Vi tror på, at man skal gøre det, man er bedst til. 

Vi holder årlige arrangementer for de frivillige, såsom sommerfest og julefrokost. Alle er velkomne som frivillig i vores butik, uanset hvem man er og hvad ens evner er, så længe man har gå-på-mod og lyst til at lære. 

Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Vis mere Vis mindre

Det siger kunderne…

Tom SønderholmTom Sønderholm ★★★★★ Super mange gode ting til en billige penge og god betjeningAlexander TholstrupAlexander Tholstrup ★★★★★ Annette SkovlundAnnette Skovlund ★★★★★ Søde og venlige medarbejdere, overskueligt, rimelig billigBerit Klit LarsenBerit Klit Larsen ★★★★★ Kristine BirkedalKristine Birkedal ★★★★★ Soren VolfSoren Volf ★★★★★ Fin butik , dejligt personale , fik købt ski .Børge GreveBørge Greve ★★★★★ Olivia BremerOlivia Bremer ★★★★★ Christophe MERLEChristophe MERLE ★★★★★ Laura BankeLaura Banke ★★★★★ Marianne JosephsenMarianne Josephsen ★★★★★ Marie ChristensenMarie Christensen ★★★★★ Et godt sted med, gode priser 🙂Tom C SønderholmTom C Sønderholm ★★★★☆ Et dejligt sted med genbrugs tingMette Louise E. SerupMette Louise E. Serup ★★★★☆ Fornuftige priser. Overskuelig butiksusan Kabat (X-FREAK)susan Kabat (X-FREAK) ★★★★☆ Venlig/sød betjening.... Spændende udvalg.... 💗Mogens GrænsMogens Græns ★★★★☆ Fini RasmussenFini Rasmussen ★★★★☆ 100% i ordenMathias YdeMathias Yde ★★★★☆ Fint genbrugsbutik hvor pengene gør til et godt formål, fint udvalg af service, bøger, tøj, og enkelte møbler.Tom GrotleTom Grotle ★★★★☆ En pæn og overskuelig butik med et venligt og hjælpsomt personale.Jeppe MoellerJeppe Moeller ★★★★☆ ALTERNAALTERNA ★★★☆☆ Lars HolstLars Holst ★★★☆☆ Nona NyhuusNona Nyhuus ★★★☆☆ Gunver LembckeGunver Lembcke ★★★☆☆ Meget forskellige prislagchrister hansenchrister hansen ★★★☆☆ Åbningstider passer ikkePussycat LibertyPussycat Liberty ★★★☆☆ Rita VintherRita Vinther ★★★☆☆ Mihai DudauMihai Dudau ★★★☆☆ Peter ChristensenPeter Christensen ★★★☆☆ Alm. genbrug. Men lille hyggelig butik.kuva pellekuva pelle ★★★☆☆ js_loader

Følg os…

Nye varer i butikken ♻
Husk vi stadig har 50 % på møbler og tøj resten af denne uge.

For priser kig forbi butikken.

Vi har travlt i vores store genbrugsbutik, og derfor søger vi frivillige chauffører (lille kørekort) 🙋
Hvis du ikke har kørekort, men vil være medhjælper, er du også meget velkommen.

Som chauffør er opgaverne:
🟢 At afhente & bringe varer og møbler ud
🟢 ...Hjælpe til med at afhente og sortere effekter på Svendborg Genbrugsplads (ca. hver 6-7 uge)

Vi garanterer gode kollegaer, der sætter pris på hinanden og som står sammen om at drive vores genbrugsbutik til gavn for fattige og udsatte børn, familier og lokalsamfund i Afrika, Asien, Mellemøsten og Danmark.

🤩 Du beslutter selv, om du vil bruge få eller mange timer i frivilligjobbet. Det vigtigste er, at du er med og trives med det.

Vi tilbyder et godt fællesskab, hvor der er plads til snak, grin og alvor, - også mens vi arbejder. Alle interesserede er meget velkomne til at kigge ind i vores butik på Vestergade 181A og få en snak og en kop kaffe ☕

ÅBNINGSTIDER
Mandag: Lukket
Tirsdag kl. 10 - 17
Onsdag kl. 10 - 17
Torsdag kl. 10 - 17
Fredag kl. 13 - 17

Har du genbrugsguld gemt derhjemme? ✨
Giv det, du ikke længere skal bruge, til din lokale Danmission Genbrug, og giv det nyt liv. Kom forbi en af vores butikker - vi tager imod det med glæde.

Find din nærmeste butik her 👉 https://danmission.dk/genbrug/find-din-butik/
Al ...vores overskud går til at hjælpe fattige og udsatte mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten.

Da vi skal have plads til nye varer i butikken, har vi fra i morgen d. 12/3 og til d. 22/3
50 % på møbler og tøj. ♻
Så kig forbi og gør en god handel.

For priser kig forbi butikken.

PÅSKEN ER RYKKET IND I VORES BUTIK 🐣
Der er god grund til at gå på påskejagt i vores genbrugsbutik.
Du finder alt, hvad et påskehjerte kan ønske sig til meget fornuftige priser 💛

Når du vælger genbrug fremfor nyproducerede varer, er det:
🌳Godt for ...miljøet
💚Godt for dine medmennesker (og verdens fattigste)
🍀Godt for dig (og din pengepung)

🌟 ER DU VORES NYE KASSEMEDARBEJDER? 🌟
Elsker du at snakke med og betjene kunder? Og har du et par ledige timer om ugen? Så kom og bliv en del af vores frivillighold!

Vi søger engagerede og venlige personer, der har lyst til at gøre en forskel 💚

Som frivillig ...kassemedarbejder hos os får du grundig oplæring, bliver en del af et hyggeligt fællesskab og hjælper samtidig nogle af verdens fattigste.

🙋‍♀️ Kig forbi butikken på Vestergade 181A, og spørg efter Rie. Vi glæder os til at møde dig!

Du kan også kontakte os via dette link: https://danmission.dk/genbrug/frivillig/

Del gerne dette opslag med dine venner, der måske kunne være interesseret.

ÅBNINGSTIDER
Tirsdag - torsdag kl. 10 - 17
Fredag kl. 13 - 17

I ugerne 7 og 8 har vi 50 % på bøger, legetøj, musik og film, malerier og isenkram.
Så kom og gør en god handel ♻

For priser kig forbi butikken.

Mangler du ideer til valentine`s day, har vi fundet nogle fine ting frem. 🌹💕

Husk vi har åbent lørdag d. 3/2 fra 10.00 til 14.00

For priser kig forbi butikken.

Se vores butik