Struer

Tæt
Få rutevejledning
'; ';
vis muligheder Gem muligheder
Print Reset
Vejvisninger

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik!  

Hos os finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Kom og gå på opdagelse i vores fine butik.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Vis mere Vis mindre

Det siger kunderne…

Niels ChristensenNiels Christensen ★★★★★ Et dejligt genbrug butik at komme i, altid fin og høflig betjeningTina ThornTina Thorn ★★★★★ De arbejder frivilligt og gør et godt stykke arbejde. Godt de kan hygge sig lidt samtidigt med de får tjent penge til et godt formål. Jeg har købt en del småting 😊Response from the ownerHej Tina. Vi er glade for, at du syntes godt om Danmission Genbrugsland Struer. Vi er enige med dig i, at de frivillige gør det så godt – tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug. Britta BuusBritta Buus ★★★★★ Det er altid godtAnnette BertelsenAnnette Bertelsen ★★★★★ Oana - Elena TănaseOana - Elena Tănase ★★★★★ Bent LundsgaardBent Lundsgaard ★★★★★ Gitta DalsgaardGitta Dalsgaard ★★★★★ Fin service, sød ekspeditionJan WindingJan Winding ★★★★★ Kasper KappelKasper Kappel ★★★★★ Alexandru CatineanAlexandru Catinean ★★★★☆ Sanjita ChatterjeeSanjita Chatterjee ★★★★☆ Gunhild PinnerupGunhild Pinnerup ★★★★☆ N ChristensenN Christensen ★★★★☆ Is fineKarina19901Karina19901 ★★★★☆ hanne erenst høgholmhanne erenst høgholm ★★★★☆ Kathrine FengerKathrine Fenger ★★★☆☆ Rigtig fin genbrug med nogle rigtig fine priserIsabel NielsenIsabel Nielsen ★★★☆☆ DyrtBjarne BramsenBjarne Bramsen ★★★☆☆ Niels Holgaard PedersenNiels Holgaard Pedersen ★★★☆☆ Pernille FriisPernille Friis ★★★☆☆ Elisabeth PedersenElisabeth Pedersen ★★★☆☆ js_loader

Følg os…

🕯Vidste du, at du kan aflevere brugte lys-stumper i vores butik?

🕯Helt uden magi bliver de forvandlet til fine genbrugslys på Danmissions lysstøberi 💚♻
🕯 Lysstøberiet har været lukket pga. brand, men åbner på ny adresse og begynder at støbe lys i løbet af ...efteråret. 💚🙏Tak fordi du hjælper os med at forvandle yt til nyt

UDSALG 🌼 UDSALG 🌼 UDSALG

Fra mandag d 4.9-2023 er der
-50% på alt sommertøj i butikken.

🌼🌼🌼

🤓FIND ALT TIL STUDIE-BOLIGEN I DIN LOKALE Danmission 🪑

🤸‍♂️Kig forbi og find lige det, du mangler til studieboligen fx:

🍽Bestik, tallerkner og glas

☕Diverse porcelæn

🪑Møbler og lamper

👑Nips der passer lige ind i stil
...
🖼Billeder og rammer

Og meget meget mere .....

🥳♻Vi lover fornuftige priser og unikke fund!

Smukke håndbroderede brødservietter til det nybagte brød eller hvilke anretninger du måtte have. Rart at undgå insekter i maden. Pynter på ethvert bord 🌼

💚😎Køb alt til sommerferien her i butikken ♻🌞

🤸‍♂️Kig forbi og find lige det du mangler til ferien, eller bliv fristet og find det, du ikke vidste, du manglede 😉

Vi tilbyder fx:

👕Sommertøj og sko

📚Bøger og blade

...🧩Spil

🎀Linned og duge

✂ Stof, garn og andet til krea-projekter

💐Kopper, skåle, vaser, glas og meget mere til sommer-bordet

⛱ og meget mere

🤩💚Vi glæder os til at se dig i butikken♻🌞

Se vores butik