Silkeborg

Tæt
Få rutevejledning
'; ';
vis muligheder Gem muligheder
Print Reset
Vejvisninger

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik!  

Hos os finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Kom og gå på opdagelse i vores fine butik.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Vis mere Vis mindre

Det siger kunderne…

Fantastisk4.2 Baseret på 38 anmeldelser fra anmeld os påGitte HansenGitte Hansen ★★★★★ Response from the ownerHej Gitte. Dejligt at du syntes godt om butikken. Tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug. Dilan DilanDilan Dilan ★★★★★ Mads bergmann-holmMads bergmann-holm ★★★★★ God oplevelse super perdonaleJacobJacob ★★★★★ Nikola DonchevNikola Donchev ★★★★★ Jette LarsenJette Larsen ★★★★★ En varm modtagelse og kommer gerne med mereBirthe Elisabeth HansenBirthe Elisabeth Hansen ★★★★★ Det var /er et besøg vær,der er overblik orden alt rent fin og ordentlig betjening.kunne godt li at der ikke se mange ting oven i hinandenDe var godt nok igang med at sætte bøger op ,men også her var det præget af ordentlig hed så jeg vil bare sige det er et besøg vær.Jonny AndersenJonny Andersen ★★★★★ Fantastisk genbrugs med rare mennesker 😃.Rubens ERubens E ★★★★★ Second hand shop with clothes, kitchenwares, furniture, etc.KolioKolio ★★★★★ Yvonne NanckeYvonne Nancke ★★★★★ Søde og hjælpsomme .vi kommer der gerne igen.Jonathan JensenJonathan Jensen ★★★★★ Cute well organized store with lots of stuffGert NielsenGert Nielsen ★★★★★ Fin og ryddig butikk, vennlig betjeningkirsten Hofgartkirsten Hofgart ★★★★★ Venlig betjening og god stemninglngrid seidenfadenlngrid seidenfaden ★★★★☆ God lille butik varerne er sat op så der er god afstand og der er meget fint rent.Helle Bruun NielsenHelle Bruun Nielsen ★★★★☆ Sikander HayatSikander Hayat ★★★★☆ B NymannB Nymann ★★★★☆ Ida-Marie AndersenIda-Marie Andersen ★★★★☆ ALENA AndersenALENA Andersen ★★★★☆ lene ritschardlene ritschard ★★★★☆ js_loader

Følg os…

😁GIV ET EKSTRA SMIL TIL DE FRIVILLIGE, DU MØDER I VORES BUTIK! 😁

Hver og én af dem gør en vigtig forskel og er med til at skabe et flot overskud til Danmissions vigtige arbejde!

🌎Med overskuddet fra vores butik kan Danmission fx hjælpe mennesker på flugt i Myanmar, ...støtte krigsramte børn og familier i Syrien og beskytte truet regnskov i Cambodja.

Frivillig Fredag der er hele Danmarks nationaldag for frivillighed er en god anledning til at give et kæmpe smil til alle de frivillige ildsjæle, du møder på din vej.

💚😎Køb alt til sommerferien her i butikken ♻🌞

🤸‍♂️Kig forbi og find lige det du mangler til ferien, eller bliv fristet og find det, du ikke vidste, du manglede 😉

Vi tilbyder fx:

👕Sommertøj og sko

📚Bøger og blade

...🧩Spil

🎀Linned og duge

✂ Stof, garn og andet til krea-projekter

💐Kopper, skåle, vaser, glas og meget mere til sommer-bordet

⛱ og meget mere

🤩💚Vi glæder os til at se dig i butikken♻🌞

♻VI VIL HELLERE HAVE FOR MEGET END FOR LIDT‼

Fra 1. juli skal vi alle til at sortere tekstilaffald. Men det er ikke helt enkelt!

♻I vores butik står vi klar til at tage imod dit brugte tøj, sko og tekstiler.

❓Er du i tvivl om, hvad der er genbrugsguld, og hvad... der er affald, så tag det med ned i butikken til os. Vi hjælper dig med at sortere.

💚For der er ingen grund til at sende genbrugeligt tøj, tekstil og sko i posen til tekstil-affald. Det skal i stedet GENBRUGES til gavn for miljøet🌳

💚Del gerne opslaget her, så genbrugeligt tøj IKKE ender som affald.

Tekstil-affald er fx:

🩲Enlige strømper og sure underbukser (!)

❌Iturevet og ildelugtende tøj

👞Enlige og ødelagte sko

💚SAMMEN sørger vi for, at genbrugeligt tøj IKKE ender som affald

💐SOMMERTØJET ER KLAR TIL DIG - SPRING UD I FORÅRET MED EN TUR I DANMISSION GENBRUG♻️💚

👕👠Vi har fundet sommertøjet frem, så du kan sætte fuldt blus under de spirende forårsfornemmelser!

🤸‍♂️🌱Gå bare en tur i Danmission Genbrug og mærk ...foråret!

Det er:
🌳Godt for miljøet
💚Godt for dine medmennesker
🍀Godt for dig

🤗♻️Vi ses i din lokale genbrugsbutik

Vi har åbent i påsken således:

Mandag, tirsdag og onsdag 3.-6. april - klokken 12.00-17.00

Skærtorsdag og langfredag lukket

Lørdag 8. april åbent fra klokken 10.00-13.00

Mandag 10. april, 2. påskedag lukket.

Vi har rigtig meget fint tøj til meget... billige priser.
Kom ind og gør et godt køb.

Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig påske.

Se vores butik