Roskilde

Tæt
Få rutevejledning
'; ';
vis muligheder Gem muligheder
Print Reset
Vejvisninger

Velkommen til Danmission Genbrug Roskilde!  

Hos os finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Kom og gå på opdagelse i vores fine genbrugsbutik i Roskilde.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Vis mere Vis mindre

Det siger kunderne…

Mette KjMette Kj ★★★★★ Lykke FørslevLykke Førslev ★★★★★ Rigtig god genbrugsbutik. Der har jeg gjort mange gode fund, både tøj, bøgerne og køkkengrej, porcelæn mm.Lotte Rose NielsenLotte Rose Nielsen ★★★★☆ Det var en ok butik førhen, men den lukker om 14 dage (28/9-18)Niels ErikNiels Erik ★★★★☆ js_loader

Følg os…

Den 22 februar åbner Dan mission, Københavnsvej 73.
Kl. 12.00. P.g.a årsmøde.

FØDSELSDAGSTILBUD 🇩🇰 50% på alt dame -, herre - og børnetøj og sko 🥳
Gælder fra tirsdag til lørdag. Kom forbi Københavnsvej 73 og gør et godt genbrugskøb.

ÅBNINGSTIDER
Mandag - fredag: 10-17
Lørdag: 10-14

#genbrug #genbrugsguld #genbrugstøj ...#genbrugsfund #genbrugsmode #genbrugsbutik #roskilde #visitroskilde #udsalg #udsalgsshopping

Se vores butik