Rønde

Tæt
Få rutevejledning
'; ';
vis muligheder Gem muligheder
Print Reset
Vejvisninger

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik!  

Hos os finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Kom og gå på opdagelse i vores fine butik.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Vis mere Vis mindre

Det siger kunderne…

Tom Sand EgeskovTom Sand Egeskov ★★★★★ Birte AndersenBirte Andersen ★★★★★ Virkelig hyggelig genbrugsbutik, vi blev tilbudt chokolade og kaffe lige så snart vi trådte ind af døren, af de søde frivillige. Vi fandt masser af gode fund, og var det ikke fordi vi boede så langt væk, så havde vi købt meget mere. Kan helt klart anbefale denne hyggelige butik.Gitte BacheGitte Bache ★★★★★ God butik med stort udvalg, rigtig søde og hjælpsomme ekspedientet.Jens Malthesen HansenJens Malthesen Hansen ★★★★★ Fin forretning med mange fine ting!John BrandtJohn Brandt ★★★★★ Lotte LaursenLotte Laursen ★★★★★ Genbrugsbutik, hvor der er rydeligt og med mange små afdelinger. Priserne er rimelige. Der er altid smil og service.Peter Velschow Bang-SeePeter Velschow Bang-See ★★★★★ God genbrug til fornuftige priserResponse from the ownerTak Peter, håber vi ses igen! Rosalinda AndersenRosalinda Andersen ★★★★★ Betina Bruhn NielsenBetina Bruhn Nielsen ★★★★★ Super søde mennesker.Heidi PoggiantiHeidi Poggianti ★★★★★ Stig PedersenStig Pedersen ★★★★★ Charlotte sørensenCharlotte sørensen ★★★★★ Evelyn AndersenEvelyn Andersen ★★★★★ Hyggelig sted og godt sorterer genbrug.Cristina Edu PopescuCristina Edu Popescu ★★★★★ Mange ting til god prisMartin KuskMartin Kusk ★★★★★ John-Henning Pedersen.John-Henning Pedersen. ★★★★☆ Etelka SzabónéEtelka Szabóné ★★★★☆ Thomas EriksenThomas Eriksen ★★★★☆ Pæne og rene møbler, masser af køkken grej og service i fin stand,Randi Holm SchwartzRandi Holm Schwartz ★★★★☆ Pæn butik med rimelige priser.Bertil ChristensenBertil Christensen ★★★★☆ Mathilde GrentzmannMathilde Grentzmann ★★★★☆ Sara BorupSara Borup ★★★☆☆ Mange fine ting, men priserne er i den pebrede endejs_loader

Følg os…

Mon du har bemærket,at vi har udvidet vores afdeling med børne-/ungetøj.

Det er Inger Ch, Jytte og Ilse der står bag det, mens Tove holder styr på babyudstyr på loftet.

Mange har opdaget udvidelsen, kan vi mærke. Salget af børnetøj er steget. Ja, faktisk kan vi ikke ...følge med med levering og må hente hos kollagabutik i Brabrand.

Derfor kommer vi med en appel: husk os, når I rydder op i børnetøjet.
Det giver SÅ god mening at give det videre til genbrug. Tak 🙏

Frivillig Jobopslag 😊:
Lyder genbrug og socialt fællesskab, som noget for dig?
Vil du være med i et sjovt teamwork i vores populære genbrugsbutik?
Så skulle du overveje at blive kollega med Anne Grethe og Aase (tirsdag eftermiddag), Mie og Inger (onsdag eftermiddag) eller Pia, ...Ulla og Rita (fredag formiddag).
De vil alle tage imod med åbne arme. Dine opgaver tager udgangspunkt i lige præcis, hvad du gerne vil arbejde med. Kom ind og få en snak om mulighederne.
Del gerne

Hvis du kigger forbi i dag kan du bl.a. møde de her arbejdsomme damer.
Dina sørger for at sportsafdeling altid er fyldt op og pæn.
Edith har travlt i bagbutikken med vaske- og strygetøj.
Karen Lisbeth er blæksprutten,som er lidt over det hele - i legetøj på loftet, opfyldning ...i butikken og kundebetjening.
Ilse og Inger (som ikke lige var tilstede da fotografen var på besøg) sørger for børnetøj. Men det er en helt anden historie som vi vender tilbage til.
Hvis du kommer forbi i dag, så husk at gå op på loftet, gør et stop i bogafdeling og derefter i køkkenafdelingen før du når ind i nyeste skud på stammen: krea og fine detaljer til hjemmet.
Vi glæder os til at se dig.

I dag har vores gode mandagsflyttemænd været på Helgenæs og hente mange gode, brugbare donationer, som allerede er sat til salg i butikken.

Noget af det indgår i den nye udstilling,Ilse og Inger S har stillet an på loftet. Det er virkelig et besøg værd,vores “nye” krealoft. ...Husk at kigge op.

Har du også flere eller større donationer til os,så kom ind og lad os få en snak om mulighederne. Hvis vi kan sælge det, henter vi gerne 😊- også i sommerhuse

På fredag er det Frivillig Fredag.
Hos os er det frivillig dag hver dag 😊 Hele ugen igennem, hele året rundt har vi fornøjelsen af 40 frivillige medarbejdere - ja, du læste rigtig:40 mænd og kvinder har valgt at lægge en del af deres frivillige arbejdskraft i Danmission Genbrug i ...Rønde.
Hvorfor de gør det?
De siger selv, at de kan lide at være en del af et arbejdsfællesskab, at de synes, det er hyggeligt at have kolleger igen (de fleste har forladt arbejdsmarkedet). De siger, at de har det godt med at bruge sig selv, deres evner, kompetencer og ressourcer. De siger, det er sjovt - også lidt travlt og hårdt ind imellem, men stadig sjovt 😊. De er optaget af at gøre arbejdet så godt, at der bliver et betragteligt overskud til hjælpearbejde.
De møder op uge efter uge og får ikke en krone for det. Lønnen ligger i alt det andet.
Det er fantastisk - for alle parter, også os selv.

Selv om vi er mange, kan vi sagtens være flere. Der er mulighed for a5 arbejde både i butikken og bagbutikken. Der er mulighed for at have kundekontakt eller rydde op. Du kan få det næsten som du vil.
Så skulle du have lyst at blive en del af fællesskabet, så kig forbi. På fredag kan du møde to bestyrelsesmedlemmer, som gerne fortæller mere om mulighederne.
Håber vi ses
Del gerne

🤩OVERVEJER DU AT BLIVE EN DEL AF HOLDET❓
Kig forbi vores hyggelige butik på Frivillig Fredag 29. september.

🤗Vi står klar til at tage imod dig, der er vil høre mere, om hvordan det er at være en del af frivillig-holdet i lige netop din lokale Danmission-butik☕

...🌎I vores butik er vi med til at gøre en forskel for nogle af verdens mest udsatte. 💚

🌎Vi gør også en vigtig forskel for vores fælles klode - den har brug for endnu mere genbrug!

🤗Kom og hør, hvordan DU kan gøre en forskel sammen os

🔴Frivillig Fredag er hele Danmarks nationaldag for frivillighed

Frivillig Fredag #frivilligfredag #frivilligfordi

Sidste fredag i september markerer vi Frivillig Fredag
I tiden op til vil du her på siden kunne få et “portræt” af nogle af vores 40 frivillige.

Får du lyst til at blive en del af fællesskabet, så kig ind Frivillig Fredag og hør om mulighederne

Se vores butik