Danmission Genbrug Rønde

Luk
Hent rutevejledning
'; ';
Indstillinger skjul indstillinger
Udskriv Nulstil
Henter rutevejledning...

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik i Rønde!  

Hos os finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Kom og gå på opdagelse i vores fine genbrugsbutik i Rønde.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Vis mere Vis mindre

Det siger kunderne…

Tom Sand EgeskovTom Sand Egeskov ★★★★★ Birte AndersenBirte Andersen ★★★★★ Virkelig hyggelig genbrugsbutik, vi blev tilbudt chokolade og kaffe lige så snart vi trådte ind af døren, af de søde frivillige. Vi fandt masser af gode fund, og var det ikke fordi vi boede så langt væk, så havde vi købt meget mere. Kan helt klart anbefale denne hyggelige butik.Gitte BacheGitte Bache ★★★★★ God butik med stort udvalg, rigtig søde og hjælpsomme ekspedientet.Jens Malthesen HansenJens Malthesen Hansen ★★★★★ Fin forretning med mange fine ting!John BrandtJohn Brandt ★★★★★ Lotte LaursenLotte Laursen ★★★★★ Genbrugsbutik, hvor der er rydeligt og med mange små afdelinger. Priserne er rimelige. Der er altid smil og service.Peter Velschow Bang-SeePeter Velschow Bang-See ★★★★★ God genbrug til fornuftige priserResponse from the ownerTak Peter, håber vi ses igen! Rosalinda AndersenRosalinda Andersen ★★★★★ Betina Bruhn NielsenBetina Bruhn Nielsen ★★★★★ Super søde mennesker.Heidi PoggiantiHeidi Poggianti ★★★★★ Stig PedersenStig Pedersen ★★★★★ Charlotte sørensenCharlotte sørensen ★★★★★ Evelyn AndersenEvelyn Andersen ★★★★★ Hyggelig sted og godt sorterer genbrug.Cristina Edu PopescuCristina Edu Popescu ★★★★★ Mange ting til god prisMartin KuskMartin Kusk ★★★★★ John-Henning Pedersen.John-Henning Pedersen. ★★★★☆ Etelka SzabónéEtelka Szabóné ★★★★☆ Thomas EriksenThomas Eriksen ★★★★☆ Pæne og rene møbler, masser af køkken grej og service i fin stand,Randi Holm SchwartzRandi Holm Schwartz ★★★★☆ Pæn butik med rimelige priser.Bertil ChristensenBertil Christensen ★★★★☆ Mathilde GrentzmannMathilde Grentzmann ★★★★☆ Susanne VissingSusanne Vissing ★★★★☆ Danny SannemDanny Sannem ★★★★☆ oskar kraghoskar kragh ★★★★☆ godt udvalgSara BorupSara Borup ★★★☆☆ Mange fine ting, men priserne er i den pebrede endejs_loader

Følg os…

Skal familien klædes på til forårets fest, så kig forbi og se vores udvalg til alle aldre🇩🇰🇩🇰🇩🇰

A Pro pos fester , så har vi billigt porcelæn, som er genialt når man skal have mange gæster. Til 2,kr pr kop incl underkop kan det ikke gøres billigere og det er mere... miljøvenligt end plastik.

Vi har brug for jeres hjælp 😊

Kunne du eller en du kender give os en håndsrækning i en periode

Helt konkret mangler vi (Kirsten) en kollega torsdag formiddag ca fire timer - meget gerne to kolleger m/k

Du skal have lyst til kundekontakt og kassebetjening. Vi sørger... for god oplæring.

Vi kan love dig et afvekslende job i en butik med travlhed og mange venlige kunder og et godt sammenhold blandt vores ca 45 frivillige.

Vil du vide mere,så kom ind i butikken og spørg efter Lise

Del gerne og prik evt en på skulderen, som du tænker kunne være den rette på posten.

Strygejern, strygebræt, tøjkurv, forklæder, diverse køkkenmaskiner ja sågar kogebøger kan du købe i genbrug. Vi har (næsten) alt til en moderne husholdning. Husk at kigge op på 1.sal i vores køkkenafdeling.

Påskeholdet, alias Dorthy Mandal,Lise Legarth og Annegrete Larsen står klar med smil på læben og gode tilbud på hylderne.
Vi forventer travlhed for hvem kan stå for 50% på ALT børnetøj 😊💛
Kig ind 10-13. Vi har andre gode tilbud netop i dag

Der er mange gode grunde til at lægge vejen forbi genbrugsen de næste dage. Her er bare et par af dem. Kom selv ind og find endnu flere 💛💛💛

Påskeharen - og RIGTIG MANGE andre søde bamser sidder i butikken og venter på at finde nye hjem.

I anledning af påsken og det fine forårsvejr har vi valgt at sælge alle bamser med 50% rabat

Tilbuddet gælder fra nu og til og med påskelørdag ...🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸

Tag børnene med og lad dem vælge en - eller flere af de søde krammedyr 😉
Husk også at se udvalget på 1. Sal

Så har vi igen “nye” møbler i butikken. Se lige denne smarte røde sovesofa med topmadras, dejligt spisebord og spisestuestole i dansk design og en unik gråmalet skænk 👏👏👏
Tak til giverne og vores “møbelmænd”, der har hentet møblerne.

Nu venter de gode ting ...på et nyt hjem 😊

Se vores butik