Danmission Genbrug Rønde

Luk
Hent rutevejledning
'; ';
Indstillinger skjul indstillinger
Udskriv Nulstil
Henter rutevejledning...

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik i Rønde!  

Hos os finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Kom og gå på opdagelse i vores fine genbrugsbutik i Rønde.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Vis mere Vis mindre

Det siger kunderne…

Danmission Genbrug Rønde
Fantastisk
4.1
Baseret på 29 anmeldelser
anmeld os på
Virkelig hyggelig genbrugsbutik, vi blev tilbudt chokolade og kaffe lige så snart vi trådte ind af døren, af de søde frivillige. Vi fandt masser af gode fund, og var det ikke fordi vi boede så langt væk, så havde vi købt meget mere. Kan helt klart anbefale denne hyggelige butik.
God butik med stort udvalg, rigtig søde og hjælpsomme ekspedientet.
Fin forretning med mange fine ting!
Genbrugsbutik, hvor der er rydeligt og med mange små afdelinger. Priserne er rimelige. Der er altid smil og service.
God genbrug til fornuftige priser
Svar fra ejeren: Tak Peter, håber vi ses igen!
Super søde mennesker.
Hyggelig sted og godt sorterer genbrug.
Mange ting til god pris
Pæne og rene møbler, masser af køkken grej og service i fin stand,
Pæn butik med rimelige priser.
godt udvalg
Mange fine ting, men priserne er i den pebrede ende
js_loader

Følg os…

Rejsekort tabt i Danmission Genbrug lørdag formiddag. Kan afhentes inden lukketid lørdag kl 13. eller i næste uge.

Står du lige og mangler “guldkjolen”, så skal du da kigge forbi her 💛⚜️🔱 😊
Vi har også så meget andet, så kig ind under alle omstændigheder.

Nye skillerier på væggen?
Vi har netop fået 27 “nye” malerier. Kom og tjek dem ud 🖼️
Desuden finder du også stort set alle størrelser og modeller af fororammer.

Cykelfeberen raser stadig. Mangler du eller dit barn en cykel i sommerlandet,då kig forbi. Vi har et par cykler på fortovet, men vi har flere i butikken. Spørg personalet. Alle cykler er gennem tjekket 🚴🚴‍♀️🚵‍♂️🚵🚵‍♀️🚴🏻‍♂️

Det er ferietid og det regner ☔️ Det er tid at gå på shopping i den lokale genbrugsbutik. Og tak bare børnene med. Vi har lavet et bamsehjørne med søde,bløde krammebamser, som gerne vil have nye hjem. På 1. sal er der andet legetøj. I “Hullet” har vi stillet ti borde an med et bredt... udvalg af spil til enshedspris:20kr
Ferietid er også læsetid. Vi har en ok stor bogsamling på 1.sal. Lige nu har vi lavet et Bogmarked med enhedspris:10kr. Det finder du nede i butikken.
Ja og så har vi også hængt alt vores regntøj frem ig forsøger i det hele taget at følge med,så der altid er fyldt op på stativer og hylder

Alt i alt synes vi bare du skal kigge ind. De dedikerede frivillige er altid klar med smil og en lille sommersnak.

Ilse har skiftet de rød/hvide farver ud med de gule 💛💛💛😉
Nu satser vi på den kulør 😊
Cyklen er ikke til salg. Men vi har andre på lager - både til børn og voksne
Kom ind i butikken og spørg personalet.
God Tour 🚴🚵‍♂️🚵‍♀️

Dette gedigne sæt lædermøbler søger nyt hjem. Sælges gerne stykvis: stole 200,kr/styk, sofa 300,kr Leveres mod mindre gebyr afhængig af afstand 🚐

Er du den kreative type, så kig lige med her. Vi har lavet et stort pude- og stofmarked med mange gode tilbud på sofapuder og monteringspuder og en bunke forskellige stoffer. Der er også mulighed for at fylde en pose med stofrester for bare kr 50,- Der er god grund til at lægge vejen forbi de ...næste dage

Se vores butik