Rødovre

Tæt
Få rutevejledning
'; ';
vis muligheder Gem muligheder
Print Reset
Vejvisninger

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik!  

Hos os finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Kom og gå på opdagelse i vores fine butik.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Det siger kunderne…

Peter LehnertPeter Lehnert ★★★★★ Stort udvalg, god parkering, venlig betjeningBEYHAN KOZANOĞLU BİÇKİNBEYHAN KOZANOĞLU BİÇKİN ★★★★★ Billige og gode ting. Glæde medarbejdere.James WhitneyJames Whitney ★★★★★ Har du ting du vil bare af med og give det til et godt formål er dette stedet. Sød og utrolig venlig personale samt en hyggelig butik. Et dejligt udvalg af glas,tøj,bøger og møbler i rigtig flot stand. Går altid ud med et eller andet. ...værd at besøge.Response from the ownerHej James. Vi er glade for, at du syntes godt om Danmission Genbrug Rødovre. Vores butikker er drevet af frivillige, og de gør det så godt – tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug. Frank Ingvard AchillesFrank Ingvard Achilles ★★★★★ Behagelig betjening af de regnekyndige damer ved kassen.Erich PetersenErich Petersen ★★★★★ Gert RindomGert Rindom ★★★★★ Altid fin butik ....Luke ChampionLuke Champion ★★★★★ Benthe DavidsenBenthe Davidsen ★★★★★ Hyggeligt med rare menneskerPernille KjærsgaardPernille Kjærsgaard ★★★★★ Charlie AndkærCharlie Andkær ★★★★★ Mikkel TyllesenMikkel Tyllesen ★★★★☆ Fint stedkim Højmark-jensenkim Højmark-jensen ★★★★☆ Thea L.Thea L. ★★★★☆ Stor genbrugsbutik med fin plads. Udstillingerne sikrer overblik, og at det er nemt at finde, hvad man søger.John JensenJohn Jensen ★★★★☆ Regner RugeRegner Ruge ★★★★☆ Fantastisk udvalg, dog nogle skrappe priserKim SvenssonKim Svensson ★★★★☆ Sandra JuvaldSandra Juvald ★★★★☆ Henrik DahmHenrik Dahm ★★★★☆ jørgen winbergjørgen winberg ★★★★☆ Hvor har i min sms fra . Har i kontrolleret folkRikke MadsenRikke Madsen ★★★☆☆ Fint sted med masser af varer. Men prisniveauet er betydeligt højere end hos tilsvarende genbrugsbutikker.Preben KjærsgaardPreben Kjærsgaard ★★★☆☆ Da jeg fik vækket dem fra privat snak, var de nu meget flinke; havde desværre ikke det jeg søgteJanniie JørgensenJanniie Jørgensen ★★★☆☆ Ok udvalg.js_loader

Følg os…

🤗 Så er det i morgen vores hyggelige butik holder Frivillig fredag.

☕️🍪 Kig forbi butikken, til en lille sludder om det at være frivillig,

Der vil være kaffe på kanden, og lidt småkager ☕️🍪, så kig ind. 🤗

✅ 🥁🚜 så kære kunder, nu er det ved at være sidste chance på vores udsalg, der gælder 50% på alt vores legetøj, og børnetøj, vi slutter på lørdag den 30. September 2023. Så husk at kom forbi os.🤗

🤩OVERVEJER DU AT BLIVE EN DEL AF HOLDET❓
Kig forbi vores hyggelige butik på Frivillig Fredag 29. september.

🤗Vi står klar til at tage imod dig, der er vil høre mere, om hvordan det er at være en del af frivillig-holdet i lige netop din lokale Danmission-butik☕

...🌎I vores butik er vi med til at gøre en forskel for nogle af verdens mest udsatte. 💚

🌎Vi gør også en vigtig forskel for vores fælles klode - den har brug for endnu mere genbrug!

🤗Kom og hør, hvordan DU kan gøre en forskel sammen os

🔴Frivillig Fredag er hele Danmarks nationaldag for frivillighed

Frivillig Fredag #frivilligfredag #frivilligfordi

🕯Vidste du, at du kan aflevere brugte lys-stumper i vores butik?

🕯Helt uden magi bliver de forvandlet til fine genbrugslys på Danmissions lysstøberi 💚♻
🕯 Lysstøberiet har været lukket pga. brand, men åbner på ny adresse og begynder at støbe lys i løbet af ...efteråret. 💚🙏Tak fordi du hjælper os med at forvandle yt til nyt

Vi har 50 % på alt vores legetøj og børnetøj gældende fra i dag og til og med den 30 september. Husk og glæde de små .

🤓FIND ALT TIL STUDIE-BOLIGEN I DIN LOKALE Danmission 🪑

🤸‍♂️Kig forbi og find lige det, du mangler til studieboligen fx:

🍽Bestik, tallerkner og glas

☕Diverse porcelæn

🪑Møbler og lamper

👑Nips der passer lige ind i stil
...
🖼Billeder og rammer

Og meget meget mere .....

🥳♻Vi lover fornuftige priser og unikke fund!

Sådan så det ud da vi mødte op d.d. Vi skal have besværet med at kører det på genbrugspladsen og samtidig betale 180 kr .

Se vores butik