Randers

Tæt
Få rutevejledning
'; ';
vis muligheder Gem muligheder
Print Reset
Vejvisninger

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik!  

Hos os finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Kom og gå på opdagelse i vores fine butik.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Det siger kunderne…

đêm nghiêngđêm nghiêng ★★★★★ I found the right itemjohnni stengade hansenjohnni stengade hansen ★★★★★ Søde som de er de fleste steder...hurra for frivilligeM. R.M. R. ★★★★★ Doru LoghinDoru Loghin ★★★★★ Response from the ownerHej Doru. Vi er glade for, at du syntes godt om butikken. Tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug. Majbritt LøfgreenMajbritt Løfgreen ★★★★★ Response from the ownerHej Majbritt. Vi er glade for, at du syntes godt om butikken. Tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug. AnjaAnja ★★★★★ Svitlana LyvarukSvitlana Lyvaruk ★★★★★ ЧудовоЛилия МиргородскаяЛилия Миргородская ★★★★★ Lise MendozaLise Mendoza ★★★★★ MARIOLCIA StudnianiarczykMARIOLCIA Studnianiarczyk ★★★★★ kolejny raz i bardzo chętnie odwiedzam takie butiki w 🇩🇰 Dani nie muszę nic kupować ale klimat super 👌David VlogsDavid Vlogs ★★★★★ Sanne VellevSanne Vellev ★★★★★ Verner AndersenVerner Andersen ★★★★★ Fin butik god oplevelseBent Boe PedersenBent Boe Pedersen ★★★★☆ Jens EnganJens Engan ★★★★☆ Lise KjærLise Kjær ★★★★☆ Elsemarie KaehneElsemarie Kaehne ★★★★☆ Nyder det er så stortResponse from the ownerHej Elsemarie. Det er dejligt at høre, at du syntes godt om butikken. Tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug Johnny LJohnny L ★★★★☆ Mangler man noget, eller blot vil blive inspireret, kan her være stedet.Response from the ownerHej Johnny. Vi er glade for, at du syntes godt om butikken. Tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug. M. M.M. M. ★★★★☆ godhenrik knudsenhenrik knudsen ★★★☆☆ De har virkelig forstået at prissætte vintage. Av for den hehe.....Response from the ownerHej Henrik. Hver gang du køber en vare i vores butik, så støtter du verdens fattigste i Asien, Afrika og Mellemøsten😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug. BurritosaurBurritosaur ★★★☆☆ Trine LindbergTrine Lindberg ★★★☆☆ Rigtig fint sted at kommejs_loader

Følg os…

🕯Vidste du, at du kan aflevere brugte lys-stumper i vores butik?

🕯Helt uden magi bliver de forvandlet til fine genbrugslys på Danmissions lysstøberi 💚♻
🕯 Lysstøberiet har været lukket pga. brand, men åbner på ny adresse og begynder at støbe lys i løbet af ...efteråret. 💚🙏Tak fordi du hjælper os med at forvandle yt til nyt

UDSALG 💚

Uge 37 (Mandag d. 11.9. - Lørdag d. 16.9.)

PÅ alle varer (undtagen muleposer & stearinlys)

Åbningstider:
man-fre: 11 - 17
Lørdag: 10-13

Adresse: Hvedevej 4, 8920 Randers

🤓FIND ALT TIL STUDIE-BOLIGEN I DIN LOKALE Danmission 🪑

🤸‍♂️Kig forbi og find lige det, du mangler til studieboligen fx:

🍽Bestik, tallerkner og glas

☕Diverse porcelæn

🪑Møbler og lamper

👑Nips der passer lige ind i stil
...
🖼Billeder og rammer

Og meget meget mere .....

🥳♻Vi lover fornuftige priser og unikke fund!

💚😎Køb alt til sommerferien her i butikken ♻🌞

🤸‍♂️Kig forbi og find lige det du mangler til ferien, eller bliv fristet og find det, du ikke vidste, du manglede 😉

Vi tilbyder fx:

👕Sommertøj og sko

📚Bøger og blade

...🧩Spil

🎀Linned og duge

✂ Stof, garn og andet til krea-projekter

💐Kopper, skåle, vaser, glas og meget mere til sommer-bordet

⛱ og meget mere

🤩💚Vi glæder os til at se dig i butikken♻🌞

♻VI VIL HELLERE HAVE FOR MEGET END FOR LIDT‼

Fra 1. juli skal vi alle til at sortere tekstilaffald. Men det er ikke helt enkelt!

♻I vores butik står vi klar til at tage imod dit brugte tøj, sko og tekstiler.

❓Er du i tvivl om, hvad der er genbrugsguld, og hvad... der er affald, så tag det med ned i butikken til os. Vi hjælper dig med at sortere.

💚For der er ingen grund til at sende genbrugeligt tøj, tekstil og sko i posen til tekstil-affald. Det skal i stedet GENBRUGES til gavn for miljøet🌳

💚Del gerne opslaget her, så genbrugeligt tøj IKKE ender som affald.

Tekstil-affald er fx:

🩲Enlige strømper og sure underbukser (!)

❌Iturevet og ildelugtende tøj

👞Enlige og ødelagte sko

💚SAMMEN sørger vi for, at genbrugeligt tøj IKKE ender som affald

Se vores butik