Danmission Genbrug Randers

Luk
Hent rutevejledning
'; ';
Indstillinger skjul indstillinger
Udskriv Nulstil
Henter rutevejledning...

Velkommen til Danmission Genbrug Randers!  

Hos os finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Kom og gå på opdagelse i vores fine genbrugsbutik i Randers.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Vis mere Vis mindre

Det siger kunderne…

Danmission Genbrug Randers
Fantastisk
4.0
Baseret på 160 anmeldelser
anmeld os på
Super lækker butik
Godt udvalg af alle fra møbler, tøj og diverse.
Svar fra ejeren: Hej Lise. Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du syntes godt om butikken. Tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug
Spændende ting til gode priser
Svar fra ejeren: Hej. Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du syntes godt om butikken. Tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug
I found the right item
Søde som de er de fleste steder...hurra for frivillige
Svar fra ejeren: Hej Doru. Vi er glade for, at du syntes godt om butikken. Tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug.
Svar fra ejeren: Hej Majbritt. Vi er glade for, at du syntes godt om butikken. Tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug.
Чудово
kolejny raz i bardzo chętnie odwiedzam takie butiki w 🇩🇰 Dani nie muszę nic kupować ale klimat super 👌
Fin butik god oplevelse
Et dejligt sted, med sød personale og gode ting
Billig i forhold til andre
Svar fra ejeren: Hej Bente. Vi er glade for, at du syntes godt om Danmission Genbrug Randers - tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug.
Dejlig stor, masser af tøj og og møbler. Synes dog deres priser er lige til den høje ende.
Super fin genbrugsbutik og meget søde medarbejdere
Svar fra ejeren: Hej Liv. Mange tak for din anmeldelse. Dejligt du syntes godt om butikken - tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug
Pæn foretning mange fine ting og møbler
Nyder det er så stort
Svar fra ejeren: Hej Elsemarie. Det er dejligt at høre, at du syntes godt om butikken. Tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug
Mangler man noget, eller blot vil blive inspireret, kan her være stedet.
Svar fra ejeren: Hej Johnny. Vi er glade for, at du syntes godt om butikken. Tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug.
God og billig butik
Mange fine ting. Gode priser
Svar fra ejeren: Hej Lotte. Vi er glade for, at du syntes godt om Danmission Genbrug Randers. Vores butikker er drevet af frivillige, og de gør det så godt – tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug.
Pænt og nemt at finde rundt god orden i tøj mv
Svar fra ejeren: Hej Lone. Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du syntes godt om butikken😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug
Butikken er dejlig stor, men syntes især deres møbler er lidt dyrere set i forhold til at det er genbrug og burde være et sted hvor alle skulle kunne have råd.🥴Til gengæld syntes jeg service priserne er mega fine priser, super tilfreds 💪
Svar fra ejeren: Hej Anja. Mange tak for din anmeldelse og feedback😊 Al vores overskud fra vores salg går til at støtte fattige og undertrykte mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. Du kan læse meget mere om vores projekter rundt om i verden her: https://danmission.dk/arbejde/ Venlig hilsen Danmission Genbrug
De har virkelig forstået at prissætte vintage. Av for den hehe.....
Svar fra ejeren: Hej Henrik. Hver gang du køber en vare i vores butik, så støtter du verdens fattigste i Asien, Afrika og Mellemøsten😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug.
Rigtig fint sted at komme
Pænt og rydeligt sted, tøjet er sorteret fint.
Svar fra ejeren: Hej Peder. Vi er glade for, at du syntes godt om Danmission Genbrug Randers. Vores butikker er drevet af frivillige, og de gør det så godt – tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug.
js_loader

Følg os…

Vi er i Danmission utrolig taknemmelige for alle de gode donationer folk giver til vores butik,
Vi er derimod trætte af, der er nogle der mener de bare kan smide deres affald ved vores butik, fordi de ikke gider køre det på den kommunale affaldsstation, sker det igen, bliver det ...politianmeldt.

50% på møbler og lamper mandag-tirsdag-onsdag uge 13.

GIV DEN GAS FOR EN GOD SAG!
Vi har travlt i vores genbrugsbutik, og derfor søger vi frivillige chauffører (lille kørekort) 🙋

Vi byder på gratis motion og kaffe, og garanterer gode kollegaer, der sætter pris på hinanden og som står sammen om at drive vores genbrugsbutik til ...gavn for fattige og udsatte børn, familier og lokalsamfund i Afrika, Asien, Mellemøsten og Danmark.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt Dagmar i butikken eller ring til: 87 82 51 72.
Du kan også skrive til: dgranders@danmission.dk Vi glæder os til at møde dig! 🤗

ÅBNINGSTIDER
Mandag - Fredag kl. 11 - 17
Lørdag kl. 10 - 13

Dagmar søger nye frivillige kollegaer 🙋
Har du 3-4 timer om ugen? Og savner du et godt fællesskab?

Så kom og bliv en del af vores hold af frivillige i vores genbrugsbutik på Hvedevej 4.

Lige nu leder vi efter:
🟢 Kasse-dronninger
🟢 Tøj-specialister
...🟢 Isenkrams-guruer

Lyder det som noget for dig? Så kontakt Dagmar i butikken eller ring til: 87 82 51 72.
Du kan også skrive til: dgranders@danmission.dk Vi glæder os til at møde dig! 🤗

Se vores butik