Odense Thriges Plads

Tæt
Få rutevejledning
'; ';
vis muligheder Gem muligheder
Print Reset
Vejvisninger

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik!  

Hos os finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Kom og gå på opdagelse i vores fine butik.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Vis mere Vis mindre

Det siger kunderne…

Kurt NielsenKurt Nielsen ★★★★★ niels hedeboniels hedebo ★★★★★ SuperJean kochJean koch ★★★★★ Købte det smukkeste bord med stole til billige pengeMads Gorm LarsenMads Gorm Larsen ★★★★★ Kristian Rohde JensenKristian Rohde Jensen ★★★★★ God og rummelig butik, der er et besøg værd.Carola SnijderCarola Snijder ★★★★★ Overskuelig genbrugsbutik med fornuftige priserResponse from the ownerHej Carola. Vi er glade for, at du syntes godt om butikken – tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug. Else Marie ChristensenElse Marie Christensen ★★★★★ Stort udvalg i møbler og nips, ok priser. Nu også pænt og overskueligt udvalg af tøjPoul Helmer AndersenPoul Helmer Andersen ★★★★★ Dan SatmareanDan Satmarean ★★★★★ OkLorand KrocseLorand Krocse ★★★★★ Jimmy Emil PedersenJimmy Emil Pedersen ★★★★☆ En billig oplevelse;-)Inge NørgaardInge Nørgaard ★★★★☆ En god oplevelse, fin betjening.Caroline mathilde BrøchnerCaroline mathilde Brøchner ★★★★☆ Christian ScheffelChristian Scheffel ★★★★☆ Kæmpe udvalg af ting og sager, og naturligvis til gode priser.frank thomsenfrank thomsen ★★★★☆ Super..Valthor GudmundssonValthor Gudmundsson ★★★★☆ Stor og god genbrug. Lider en smule fordi den er så central, men man kan nå at være heldigHenning HansenHenning Hansen ★★★☆☆ Pia NielsenPia Nielsen ★★★☆☆ Adrian-Mihai AtanasoaieAdrian-Mihai Atanasoaie ★★★☆☆ Kathe LarsenKathe Larsen ★★★☆☆ Tina SørensenTina Sørensen ★★★☆☆ M. G.M. G. ★★★☆☆ Ganske ok....js_loader

Følg os…

🟡25% på ALLE* varer hele uge 38 og 39🟡

🤸‍♂️Kig forbi vores store genbrugsvarehus på Thriges Plads.

♻Gå på jagt i alskens genbrugsfund!

Mandag 10–17
Tirsdag 10–17
Onsdag 13.30–17
Torsdag 10–17
Fredag 10–13.30
Lørdag ...10–14

*Undtagen lys, muleposer og frimærker.

UDSALG! UDSALG! UDSALG!

25% på alt (undtagen lys, frimærker og muleposer)
I ugerne 38 og 39 (18/9 til og med 30/9)

EFTERÅR

Efteråret nærmer sig så småt🤎🧡
Vi har mange varer i de smukke nuancer der hører årstiden til 🍁🍂🍁

Se vores butik