Nysted

Tæt
Få rutevejledning
'; ';
vis muligheder Gem muligheder
Print Reset
Vejvisninger

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik!  

Hos os finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Kom og gå på opdagelse i vores fine butik.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Det siger kunderne…

Der AufklärerDer Aufklärer ★★★★★ Very friendly retired people sell used things for a social project. Good value and fair prices. We come in again!!Jan CzernyJan Czerny ★★★★★ Marianne AndersenMarianne Andersen ★★★★★ En dejlig og hyggelig forretning at besøge med mange, rigtig mange fine og fantastiske varer.Annika LindholmAnnika Lindholm ★★★★★ MarianneMarianne ★★★★★ Altid en fornøjelse 👍. Pæne ting til absolut fornuftige priser 😊Natalia HeideNatalia Heide ★★★★★ Oliver PuchingerOliver Puchinger ★★★★★ Hyggeligt personale der altid er klar til at gi en hjælpende hånd, desuden er alle tingene meget fair prissat.Lone JuliussenLone Juliussen ★★★★★ Anna AnnaAnna Anna ★★★★★ Lillian BrodthagenLillian Brodthagen ★★★★★ Sheila Ravn StørupSheila Ravn Størup ★★★★☆ Der er mange fine brugte ting og tøj. Det er absolut et besøg værd, da man kan købe alt mellem himmel og jord. Der er pænt og ryddeligt, og personalet er søde og hjælpsomme.Mette løfqvistMette løfqvist ★★★★☆ Jette PedersenJette Pedersen ★★★☆☆ Pæn butik med billige priser. En blanding af tøj, ting og møbler.js_loader

Følg os…

✨ Vi har ekstraordinært åbent fra kl. 10-16 i dag ✨

For det er nemlig sidste dag med vores store fødselsdagsudsalg! Spar 40% på alt i butikken 😄🇩🇰

Vi ligger lige overfor Netto i Osted, og vi har gode parkeringsforhold.
Vi glæder os til at jer! ♻️💚
...
#danmissiongenbrugosted #danmissiongenbrug #danmission #genbrug #osted #lejre #roskilde #hvalsø #genbrugsbutik #fødselsdag #hiphurra #fødselsdagsudsalg #udsalg #rabat #40procentpåalt #40procent #komogkøb #købbrugt #smuktbrugt #genbrugsudsalg #genbrugssalg #tilbud #tilbudtilbudtilbud #møbler #tøj #service #køkken #isenkram #smykker #bøger

😁GIV ET EKSTRA SMIL TIL DE FRIVILLIGE, DU MØDER I VORES BUTIK! 😁

Hver og én af dem gør en vigtig forskel og er med til at skabe et flot overskud til Danmissions vigtige arbejde!

🌎Med overskuddet fra vores butik kan Danmission fx hjælpe mennesker på flugt i Myanmar, ...støtte krigsramte børn og familier i Syrien og beskytte truet regnskov i Cambodja.

Frivillig Fredag der er hele Danmarks nationaldag for frivillighed er en god anledning til at give et kæmpe smil til alle de frivillige ildsjæle, du møder på din vej.

SIDSTE DAG MED 50% FREDAG😳
Så er det i morgen fredag, at vi har sidste dag med 50%.
Du får lige nogle hurtige billeder af en lille del af vores udvalg, du kan erhverve til særdeles favorable priser 🥳🤩
Og det bedste af det hele er, at det går til gode formål 😇

Vi har 40% udsalg på alt i butikken torsdag, fredag og lørdag i denne uge! ✨

Så kom og gør et godt fund i vores 1000 kvm. genbrugsvarehus i Osted ♻️💚

Vi har et stort udvalg af tøj, isenkram, møbler, bøger, musik, elektronik, legetøj og meget mere 👚👜🪑
...
#danmissiongenbrugosted #fødselsdag #udsalg #rabat #genbrug #frivilligfredag #hiphurra

Ved du, hvad klokken er? ⌚️😉

Vi har både armbåndsure, vægure, æggeure og endda ure forklædt som vinylplader ⏰⏱️😎

Kom og se udvalget i vores genbrugsbutik ♻️💚

#danmissiongenbrugosted #danmissiongenbrug #danmission #genbrug #osted #roskilde ...#lejre #hvalsø #genbrugsbutik #genbrugsfund #genbrugsglæde #ur #armbåndsur #vægur #æggeur #vinylplader #bornholmerur #watch #klokken #hvaderklokken #digitalt #radiostyret #ursmykker #smykke #ure #stil #genbrugsstil #genbrugergodt #genbrugerguld #genbrugerbæredygtigt

LEVER DU PÅ EN STOR FOD❓
Så har vi skoene til dig 👞 😅
Men vi har også lækre damesko 👠, dejlige børnesko, støvler og sneakers 👟👢
Kig ind i Skrågade og HUSK: Vi har 50% på alt i denne uge 😍🤩

TIL DE ALLERMINDSTE 🧸👼🍼👶
Vi har rigtig meget børnetøj og tilbehør til de allermindste.
Vi er billige i forvejen og med 50% på alt i denne uge, er det næsten ren foræring 😍🤩😍

✨ FRIVILLIG FREDAG DEN 29. SEPTEMBER ✨

Overvejer du at blive en del af holdet? 🤩

Kig forbi vores hyggelige butik i Osted på Frivillig Fredag den 29. september 🤗

Vi står klar til at tage imod dig, der vil høre mere om, hvordan det er at være en del af ...frivilligholdet i lige netop din lokale Danmission-butik ☕

I vores butik er vi med til at gøre en forskel for nogle af verdens mest udsatte 💚

Vi gør også en vigtig forskel for vores fælles klode - den har brug for endnu mere genbrug! 🌎♻️

Kom og hør, hvordan DU kan gøre en forskel sammen os 🤗

Frivillig Fredag er hele Danmarks nationaldag for frivillighed 💚🇩🇰

#danmissiongenbrugosted #danmissiongenbrug #danmission #genbrug #osted #lejre #hvalsø #roskilde #genbrugsbutik #frivillig #frivillighed #frivillighedgørglad #frivilligholdet #blivfrivillig #frivilligfredag #nyevenner #godtselskab #sammenhold #fællesskab #meregenbrug #hjælpudsatte #udsatte #hjælp #grønverden #bæredygtighed #miljøvenlig #voresgenbrug #voresplanet #voresansvar #mitdanmission

UGE 39 ( 25-29 sept) SÅDAN👍.
50% på alt i butikken hele uge 39 (personalet dog undtaget 😉).

Vi har børne, herre, dame og fodtøj, glas og keramik, isenkram, tekstiler, møbler, lamper, legetøj, spil og bøger - faktisk har vi næsten det hele for det halve 😍🤩😍

Se vores butik