Nykøbing Falster

Tæt
Få rutevejledning
'; ';
vis muligheder Gem muligheder
Print Reset
Vejvisninger

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik!  

Hos os finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Kom og gå på opdagelse i vores fine butik.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Det siger kunderne…

Der AufklärerDer Aufklärer ★★★★★ Sehr freundliche Rentner verkaufen im Ehrenamt gebrauchte Dinge für ein soziales Projekt. Guter Wert und faire Preise. Wir kommen wieder vorbei!!Ragna LollikeRagna Lollike ★★★★★ MEJD GAMINGMEJD GAMING ★★★★★ رائعChristian VelanderChristian Velander ★★★★★ Meget venligt og hjælpsomt personale.Oliver PuchingerOliver Puchinger ★★★★★ Altid klar til at hjælpe og skide søde, altid et besøg værd 👍Mogens JægerMogens Jæger ★★★★★ Lone MerkelLone Merkel ★★★★★ John PedersenJohn Pedersen ★★★★★ elliot peakelliot peak ★★★★★ Charlotte AlbrechtsenCharlotte Albrechtsen ★★★★★ Hyggeligt og ryddeligt. Venligt personale.Mads Peter TransMads Peter Trans ★★★★☆ God og flot butik med til tider spændende være.Allan HansenAllan Hansen ★★★★☆ Heba kanayaHeba kanaya ★★★★☆ Tommy FlinthøjTommy Flinthøj ★★★★☆ zoob77zoob77 ★★★★☆ Henriette AndersenHenriette Andersen ★★★☆☆ Virkelig venligt personale, hvor prisen er fin og har du ikke for mange penge, er de til at tale med. Deres nye indretning er pæn, men med små børn der er pilfingret ,ved jeg ikke om hvor god idé det er, med glas lige når man skal ind og spritte af. Men en god forretning med virkelig sødt personale der tager godt i mod en. Så 3 stjerner fra migKenneth AndersenKenneth Andersen ★★★☆☆ en ok genbrugsbutikTina BleyTina Bley ★★★☆☆ Henrik JørgensenHenrik Jørgensen ★★★☆☆ js_loader

Følg os…

😁GIV ET EKSTRA SMIL TIL DE FRIVILLIGE, DU MØDER I VORES BUTIK! 😁

Hver og én af dem gør en vigtig forskel og er med til at skabe et flot overskud til Danmissions vigtige arbejde!

🌎Med overskuddet fra vores butik kan Danmission fx hjælpe mennesker på flugt i Myanmar, ...støtte krigsramte børn og familier i Syrien og beskytte truet regnskov i Cambodja.

Frivillig Fredag der er hele Danmarks nationaldag for frivillighed er en god anledning til at give et kæmpe smil til alle de frivillige ildsjæle, du møder på din vej.

🤩OVERVEJER DU AT BLIVE EN DEL AF HOLDET❓
Kig forbi vores hyggelige butik på Frivillig Fredag 29. september.

🤗Vi står klar til at tage imod dig, der er vil høre mere, om hvordan det er at være en del af frivillig-holdet i lige netop din lokale Danmission-butik☕

...🌎I vores butik er vi med til at gøre en forskel for nogle af verdens mest udsatte. 💚

🌎Vi gør også en vigtig forskel for vores fælles klode - den har brug for endnu mere genbrug!

🤗Kom og hør, hvordan DU kan gøre en forskel sammen os

🔴Frivillig Fredag er hele Danmarks nationaldag for frivillighed

Frivillig Fredag #frivilligfredag #frivilligfordi

Vi har netop fået denne smarte tøjcontainer, så det nu er superlet at aflevere alle former for rent tøj, tekstiler og sko til os.
Tøjcontaineren står lige udenfor butikken.

Det kan godt være, at det ikke lige er strandvejr i øjeblikket, men fortvivl ikke!
I hele næste uge - fra mandag d. 24. juli til lørdag d. 29. juli - har vi udsalg. Vi giver 50% på ALT i butikken hele ugen.
Af sti af sted til Danmission Genbrug Nykøbing Falster

💚😎Køb alt til sommerferien her i butikken ♻🌞

🤸‍♂️Kig forbi og find lige det du mangler til ferien, eller bliv fristet og find det, du ikke vidste, du manglede 😉

Vi tilbyder fx:

👕Sommertøj og sko

📚Bøger og blade

...🧩Spil

🎀Linned og duge

✂ Stof, garn og andet til krea-projekter

💐Kopper, skåle, vaser, glas og meget mere til sommer-bordet

⛱ og meget mere

🤩💚Vi glæder os til at se dig i butikken♻🌞

Flotte Canada glas fra Holmegård.
Design: Per Lütken.
6 stk. Rødvin 40,- stk.
4 stk. hvidvin 30,- stk.
4 stk. Ølglas 40,- stk.
6 stk. Snapsglas 30,- stk.

Se vores butik