Danmission Genbrug Nørresundby

Luk
Hent rutevejledning
'; ';
Indstillinger skjul indstillinger
Udskriv Nulstil
Henter rutevejledning...

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik i Nørresundby!  

Hos os finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Kom og gå på opdagelse i vores fine genbrugsbutik i Nørresundby.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Vis mere Vis mindre

Det siger kunderne…

Andrei ZamfirAndrei Zamfir ★★★★★ Response from the ownerHej Andrei. Det er dejligt at høre, at du syntes godt om butikken. Tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug. poul krogsgaardpoul krogsgaard ★★★★★ Ole NielsenOle Nielsen ★★★★★ Fin butik med mange vareJohanna LauritzenJohanna Lauritzen ★★★★★ Har næsten altid lige hvad man skal bruge når man mangler det, gode priser og venlige frivilligeCarsten V JørgensenCarsten V Jørgensen ★★★★★ Kæmpe udvalg og meget sødt personale. 50% på mange varer her i påskenNé ArghNé Argh ★★★★★ Din mor er genbrugtSusanne EnoksenSusanne Enoksen ★★★★★ liv pedersenliv pedersen ★★★★★ Skønt med en genbrug her i Nørresundby, som rent faktisk har søde og venlige medarbejdere. Plus så er priserne også rimelige, hvor røde kors og blå kors er herre dyrt.Eneste minus, at der heller ikke er det største udvalg for os unge. 👍😄Mads KennethMads Kenneth ★★★★★ Agnes Jakobine Bibiane JakobsenAgnes Jakobine Bibiane Jakobsen ★★★★★ Karsten GrauKarsten Grau ★★★★★ Fin butik med mange gode tilbud og venlig personaleRikke VistisenRikke Vistisen ★★★★★ Steffen MathiasenSteffen Mathiasen ★★★★★ Rigtig fin genbrugsbutik med mange rare frivillige.said dencumsaid dencum ★★★★★ Fint sted med genbrugConny NielsenConny Nielsen ★★★★★ Jarl KaadJarl Kaad ★★★★☆ René JürgensenRené Jürgensen ★★★★☆ Stor genbrugsbutik, flink personale.Response from the ownerHej René. Vi er glade for, at du syntes godt om butikken. Vores butikker er drevet af frivillige, og vi syntes også, at de gør det så godt - tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug. waseem ahmadwaseem ahmad ★★★★☆ Fantastisk vejr og service og parkering plads.Maja Linnemann NielsenMaja Linnemann Nielsen ★★★★☆ C. W. SteffensenC. W. Steffensen ★★★☆☆ Fin butik og venligt personale, men nok lige lovlig meget skrammel der ikke er så salgbart og som desværre trækker karakteren ned, men kig ind alligevel og se om der skulle gemme sig noget du kan bruge.Laila JepsenLaila Jepsen ★★★☆☆ Jens VestergaardJens Vestergaard ★★★☆☆ Glimrende..Stort varieret udbud af varerSigurd EuleeSigurd Eulee ★★★☆☆ David QvistDavid Qvist ★★★☆☆ Fine priser men småkedeligt udvalg.js_loader

Følg os…

❗️DET BLIVER EN RIGTIG GOD UGE I NÆSTE UGE ❣️

I uge 16 har vi nemlig 50% på ALT i butikken 😍🤩🥳 - undtaget selvfølgelig personalet, der hverken kan købes til hel eller halv pris 😉

Så mangler du isenkram, tøj, sko, møbler, legetøj til børn, bøger af ...alle slags, spil, tekstiler, strikkepinde -pyh, vi har SÅ meget forskelligt .

Kom hellere og kig 😊

KENDER DU DET❓

Øv, jeg når vist ikke at tabe de kilo, jeg tog på i julen, inden sommer 🥲☀️

Bare et godt tip 😉:Lækre løse bukser er vejen frem til en afslappet sommer😅☀️

Vi er løbende i gang med at få sommertøjet 🩱👗👙👚 ind, så der er ...altid nyt at lade sig inspirere af 😅

ELSKER DU AT LÆSE OM FORTIDENS HISTORIE❓🛖

Så har vi fået en fin samling af SKALK ind, hvor fagfolk deler ny viden om fortidens historie og Danmarks historie

Herligt at kunne blive klogere til billige penge 😊🧐

JUBII🥳. VI HAR ÅBEN I MORGEN LØRDAG FRA 10-13🤩

Vi har altid åben den første lørdag i måneden med specielt udvalgte tilbud

Og i morgen kan du få 50% rabat på tøj 👔👕👖👗👙👚🧥🧣🧤til børn og voksne.

Skal du have nye sko👟👠👢, en ...kuffert/taske til ferien🧳 eller legetøj🧸🚂❓

Jamen, så har vi også 50% på det 🤑

VI HAR BÆREDYGTIGT GENBRUG TIL ALLE GENERATIONER 😊

Så tag gerne din baby, teenager, mor, mand, ven eller hele familien under armen 💪🏾 og tjek alle vores spændende ting ud😊.

Vi er næsten sikre på, at I finder noget, I ikke lige regnede med at finde 🤩

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG IGEN EFTER EN VELFORTJENT FERIE 😊

Kameraet har været en tur rundt i butikken, så der er mange billeder med ting, der måske kan friste 😊

Genbrug er billigt🤑, du gør en forskel for andre mennesker♥️ og miljøet ♻️

...Åbningstider: Mandag til fredag 10-17

PÅSKE ER OFTE LIG MED HAVETID🪴

Skal du i haven eller have taget et kik på altanens krukker her i påsken?🐣🌼

Mangler du lidt inspiration ?💡, så kan vi hjælpe med et par gode bøger 📚😊

ER DU PJATTET MED SCIENCE FICTION? 🚀🌌🪐

Så skynd dig ind i butikken, for vi har fået en hel kasse med science fiction bøger 📚, som vi sælger usædvanligt billigt 🤑

Se vores butik