Måløv

Tæt
Få rutevejledning
'; ';
vis muligheder Gem muligheder
Print Reset
Vejvisninger

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik!  

Hos os finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Kom og gå på opdagelse i vores fine butik.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Det siger kunderne…

Kuffert KKuffert K ★★★★★ Godt udvalg af tøj og brugsting og lidt mere - dejlig atmosfære og supersøde personaler 🙏Response from the ownerHej. Vi er glade for, at du syntes godt om butikken. Vores butikker er drevet af frivillige, og vi syntes også, at de gør det så godt - tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug. Michael EspersenMichael Espersen ★★★★★ Anita Thomsen LucianoAnita Thomsen Luciano ★★★★★ Hver gang jeg kommer i butikken (og det er ret ofte), er der nyt og spændende tøj. Det er den bedste genbrugsbutik, jeg kender.Adham JaradatAdham Jaradat ★★★★★ giesela barth jakobsengiesela barth jakobsen ★★★★★ God behandling, idet man sørgede for, at der max. måtte være 6 kunder i butikken ⚘⚘⚘Gunnar LorentzenGunnar Lorentzen ★★★★★ Lena PaholmLena Paholm ★★★★★ Nelly ØsterNelly Øster ★★★★★ LazaruzLazLazaruzLaz ★★★★★ Johnny JensenJohnny Jensen ★★★★★ Daniel GadeDaniel Gade ★★★★★ Syyyyggg god butik ærligt. Min farfar arbejder der, og han laver de sygeste priser.William Gade JørgensenWilliam Gade Jørgensen ★★★★★ Michael SelvynMichael Selvyn ★★★★☆ Hyggeligt lille butik, med mange gode varer til gode priser. Dejligt at det samtidig går til gode formål.Bo Michael RotheBo Michael Rothe ★★★★☆ HyggeligtJesper ClemmensenJesper Clemmensen ★★★★☆ Fin og velordnet butik. Priserne var fornuftige og alting stod pænt og organiseret. Alt i alt et positivt indtryk.Azadeh Nouri-NejadAzadeh Nouri-Nejad ★★★★☆ Bo AndersenBo Andersen ★★★★☆ Står du og mangler en skål eller vase eller ekstra tallerkener til en sammenkost kan det findes her til rimelige penge. Bogen du ikke vidste du manglede kan også findes eller en gammel lp plade eller cd...Jacek G.Jacek G. ★★★★☆ barnebarn Zintel (Ilka)barnebarn Zintel (Ilka) ★★★★☆ Bjarne NielsenBjarne Nielsen ★★★★☆ Alt til rimelige priser.Du støtter et godt formål.Kamilla HolmKamilla Holm ★★★★☆ Carl Henrik SiegfredCarl Henrik Siegfred ★★★☆☆ Ileana JørgensenIleana Jørgensen ★★★☆☆ Good servicejs_loader

Følg os…

🌟 𝐕𝐢𝐠𝐭𝐢𝐠 𝐈𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐨𝐦 𝐓𝐞𝐤𝐬𝐭𝐢𝐥𝐚𝐟𝐟𝐚𝐥𝐝! 🌟
Hele Danmark går nu i gang med at sortere tekstilaffald til genanvendelse. Det er nemt! Brug de udleverede poser, fyld dem med dit tekstilaffald, og ...bind en knude, når de er fyldte.

𝑴𝒆𝒏 𝒗𝒆𝒏𝒕, 𝒅𝒆𝒓 𝒆𝒓 𝒎𝒆𝒓𝒆! Har du tekstiler, som andre stadig kan få glæde af? Aflever dem i vores genbrugsbutik eller i tøjcontaineren bag ved butikken. Lad os sammen skabe en mere bæredygtig fremtid! 🌍♻️👚

#Bæredygtighed #Genbrug #Ballerup

🕯Vidste du, at du kan aflevere brugte lys-stumper i vores butik?

🕯Helt uden magi bliver de forvandlet til fine genbrugslys på Danmissions lysstøberi 💚♻
🕯 Lysstøberiet har været lukket pga. brand, men åbner på ny adresse og begynder at støbe lys i løbet af ...efteråret. 💚🙏Tak fordi du hjælper os med at forvandle yt til nyt

🍀Opgrader dit køkken med vores udvalg af genbrugte plastikbeholdere. Samme funktionalitet, mindre belastning på miljøet.

Lad os sammen skabe mindre affald og mere stilfuld opbevaring! ♻️🍽️

🌟Find også mange flotte kagedåser i blandede størrelser.

...#MiljøvenligGenbrug #KøkkenEksklusivt

Har børnene forladt reden? 🏠👋 Giv dine overflødige ting nyt liv i stedet for at samle støv. Vi tager imod genstande i god stand, så kom forbi vores genbrugsforretning og lad dine ting sprede glæde igen! 🌟♻️ #Genbrugsliv

🤓FIND ALT TIL STUDIE-BOLIGEN I DIN LOKALE Danmission 🪑

🤸‍♂️Kig forbi og find lige det, du mangler til studieboligen fx:

🍽Bestik, tallerkner og glas

☕Diverse porcelæn

🪑Møbler og lamper

👑Nips der passer lige ind i stil
...
🖼Billeder og rammer

Og meget meget mere .....

🥳♻Vi lover fornuftige priser og unikke fund!

💚😎Køb alt til sommerferien her i butikken ♻🌞

🤸‍♂️Kig forbi og find lige det du mangler til ferien, eller bliv fristet og find det, du ikke vidste, du manglede 😉

Vi tilbyder fx:

👕Sommertøj og sko

📚Bøger og blade

...🧩Spil

🎀Linned og duge

✂ Stof, garn og andet til krea-projekter

💐Kopper, skåle, vaser, glas og meget mere til sommer-bordet

⛱ og meget mere

🤩💚Vi glæder os til at se dig i butikken♻🌞

Vi fortsætter udsalget i den kommende uge 😏

Kig ned til os 😉

♻VI VIL HELLERE HAVE FOR MEGET END FOR LIDT‼

Fra 1. juli skal vi alle til at sortere tekstilaffald. Men det er ikke helt enkelt!

♻I vores butik står vi klar til at tage imod dit brugte tøj, sko og tekstiler.

❓Er du i tvivl om, hvad der er genbrugsguld, og hvad... der er affald, så tag det med ned i butikken til os. Vi hjælper dig med at sortere.

💚For der er ingen grund til at sende genbrugeligt tøj, tekstil og sko i posen til tekstil-affald. Det skal i stedet GENBRUGES til gavn for miljøet🌳

💚Del gerne opslaget her, så genbrugeligt tøj IKKE ender som affald.

Tekstil-affald er fx:

🩲Enlige strømper og sure underbukser (!)

❌Iturevet og ildelugtende tøj

👞Enlige og ødelagte sko

💚SAMMEN sørger vi for, at genbrugeligt tøj IKKE ender som affald

Se vores butik