Måløv

Tæt
Få rutevejledning
'; ';
vis muligheder Gem muligheder
Print Reset
Vejvisninger

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik!  

Hos os finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Kom og gå på opdagelse i vores fine butik.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Vis mere Vis mindre

Det siger kunderne…

karen villadsenkaren villadsen ★★★★★ Meget sød damer og gode priser.Response from the ownerHej Karen. Vi er glade for, at du syntes godt om butikken. Vi syntes også, at de frivillige gør det så godt – tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug Kuffert KKuffert K ★★★★★ Godt udvalg af tøj og brugsting og lidt mere - dejlig atmosfære og supersøde personaler 🙏Response from the ownerHej. Vi er glade for, at du syntes godt om butikken. Vores butikker er drevet af frivillige, og vi syntes også, at de gør det så godt - tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug. Michael EspersenMichael Espersen ★★★★★ Anita Thomsen LucianoAnita Thomsen Luciano ★★★★★ Hver gang jeg kommer i butikken (og det er ret ofte), er der nyt og spændende tøj. Det er den bedste genbrugsbutik, jeg kender.Adham JaradatAdham Jaradat ★★★★★ giesela barth jakobsengiesela barth jakobsen ★★★★★ God behandling, idet man sørgede for, at der max. måtte være 6 kunder i butikken ⚘⚘⚘Gunnar LorentzenGunnar Lorentzen ★★★★★ Lena PaholmLena Paholm ★★★★★ Nelly ØsterNelly Øster ★★★★★ LazaruzLazLazaruzLaz ★★★★★ Johnny JensenJohnny Jensen ★★★★★ Daniel GadeDaniel Gade ★★★★★ Syyyyggg god butik ærligt. Min farfar arbejder der, og han laver de sygeste priser.William Gade JørgensenWilliam Gade Jørgensen ★★★★★ Michael SelvynMichael Selvyn ★★★★☆ Hyggeligt lille butik, med mange gode varer til gode priser. Dejligt at det samtidig går til gode formål.Bo Michael RotheBo Michael Rothe ★★★★☆ HyggeligtJesper ClemmensenJesper Clemmensen ★★★★☆ Fin og velordnet butik. Priserne var fornuftige og alting stod pænt og organiseret. Alt i alt et positivt indtryk.Azadeh Nouri-NejadAzadeh Nouri-Nejad ★★★★☆ Bo AndersenBo Andersen ★★★★☆ Står du og mangler en skål eller vase eller ekstra tallerkener til en sammenkost kan det findes her til rimelige penge. Bogen du ikke vidste du manglede kan også findes eller en gammel lp plade eller cd...Jacek G.Jacek G. ★★★★☆ barnebarn Zintel (Ilka)barnebarn Zintel (Ilka) ★★★★☆ Bjarne NielsenBjarne Nielsen ★★★★☆ Alt til rimelige priser.Du støtter et godt formål.Kamilla HolmKamilla Holm ★★★★☆ Carl Henrik SiegfredCarl Henrik Siegfred ★★★☆☆ Ileana JørgensenIleana Jørgensen ★★★☆☆ Good serviceGitte HersomGitte Hersom ★★★☆☆ Rar genbrug, venlige frivillige.js_loader

Følg os…

💘Kender du historien bag Valentinsdag? 💖 Det er mere end bare en dag med chokolade og roser. Det er en hyldest til kærlighedens mange former! Valentinsdag stammer fra en gammel romersk tradition, hvor man fejrede kærlighedens og frugtbarhedens gudinde, Venus.

Gør Valentinsdag ...ekstra speciel med et bæredygtigt twist! 💝 Find den perfekte gave til hende, der går op i bæredygtighed hos os, eller ham, der elsker skovmandsskjorter og cowboybukser! Hver genbrugsskat har sin egen charme. Gør din kærlighed unik og miljøvenlig! 🌿

Så har vi 40% rabat fra i morgen til og med lørdag den 27.januar.
Vi har åbent hver dag fra 10-17.30, lørdag fra 10-14.

❓Vil du gøre noget godt for dig selv og dine medmennesker i det nye år? Måske har du ligefrem et nytårsforsæt? Så har vi en idé!

🤗Hvad med at give en hånd med i vores genbrugsbutik?

💚🌎Du kan gøre noget godt for verden og for dig selv!

🤩Der er et ...væld af opgaver, der skal løses i vores butik - og helt sikkert også én, du synes kunne være sjov!

🤩 Vi står klar til at fortælle dig meget mere om, hvad du kan være med til

🤸‍♂️Kig forbi eller læs mere og meld dig her 👇

https://danmission.dk/genbrug/frivillig/

🎉♻💚Nyt år fyldt med grønne genbrugsfund?

🤗Vi glæder os til at se alle vores søde kunder til et nyt år sprængfyldt med gode genbrugsfund.

🎉🤗💚Fra alle os til alle jer ønsker vi et grønt og lykkebringende nytår - tak for opbakningen i 2023✨

🎄Glædelig jul til alle vores trofaste kunder✨

💚♻Tak fordi du vælger at købe genbrug i lige netop vores butik.

🤗Fra alle os frivillige, der står for den daglige drift af butikken, lyder en kæmpe tak til alle vores søde kunder, der handler hos os.

...💚Når genbrugshjulene snurrer i vores butik, kan vi nemlig være med til fx at hjælpe og støtte:

🌎Børn og voksne med nødhjælp i Libanon

🌎Mennesker på flugt i Myanmar

🌎Truet regnskov i Cambodja

🌎Udsatte kvinder på Zanzibar

💚🌎TAK for støtte og opbakning

💚♻DINE GENBRUGSKØB GØR EN FORSKEL FOR BØRN OG VOKSNE PÅ FLUGT I LIBANON ❤️‍🩹

Mere end 50.000 mennesker i Libanon er lige nu drevet på flugt fra kampene ved grænsen til Israel.

Via Danmissions lokale samarbejdspartnere i Libanon uddeles der nødhjælp til de ...mest udsatte børn og voksne.

🙏TAK fordi du handler - det er bla. med overskuddet fra vores butik, at der kan uddeles mad, mælk, tæpper og medicin til børn og voksne på flugt.

Se vores butik