Husum

Tæt
Få rutevejledning
'; ';
vis muligheder Gem muligheder
Print Reset
Vejvisninger

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik!  

Hos os finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Kom og gå på opdagelse i vores fine butik.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Det siger kunderne…

Cass VesselgaardCass Vesselgaard ★★★★★ Klart den bedste genbrug i området 🙂 så flinke, altid smilende, og de har de bedste ting til en rimelig pris for kundenResponse from the ownerHej. Det er dejligt at høre, at du syntes godt om butikken. Tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug. vibeke børstingvibeke børsting ★★★★★ Thomas BarraclouhThomas Barraclouh ★★★★★ Ann Kjærstrup ChristiansenAnn Kjærstrup Christiansen ★★★★★ Clara Lucia RevsbechClara Lucia Revsbech ★★★★★ SuperDennis PedersenDennis Pedersen ★★★★★ God GenbrugsbutikKirsten DøssingKirsten Døssing ★★★★★ Gode varer, rimelige priser og venlige ekspedienter.Anne FalensteenAnne Falensteen ★★★★★ Jeg kigger tit indenfor og går sjældent uden at have købt noget. Skønt med genbrug, god service og sødt personale. :0)Abdirashiid ShirwaAbdirashiid Shirwa ★★★★★ Irina StoynovaIrina Stoynova ★★★★★ Quite big second hand shopKarin GullevKarin Gullev ★★★★☆ Bjørn SørensenBjørn Sørensen ★★★★☆ Kirsten O'CallaghanKirsten O'Callaghan ★★★★☆ Awkward LelilAwkward Lelil ★★★★☆ great placeFeras Al-AidiFeras Al-Aidi ★★★★☆ Søde og rare. Man kan altid finde et eller andet.kim Højmark-jensenkim Højmark-jensen ★★★☆☆ Meget flinke, jeg fandt nogle småtingBente MortensenBente Mortensen ★★★☆☆ thomasthomas ★★★☆☆ Kanon bogafdeling i kælderen, hvor bøgerne er ordnet efter emne, sprog, alfabetisk, hvilket er et særsyn i genbrugsbutikker. Flinkt personale; men pladsen synes dårligt udnyttet i den store butik.Niels Arnfast FribergNiels Arnfast Friberg ★★★☆☆ For mange ting som ikke er til salg. Mangler simpel værktøj som en svensknøgle til hvis man køber et møbel man skal have skilt ad. Noget uimødekommende personale.Peter PreislerPeter Preisler ★★★☆☆ js_loader

Følg os…

🕯Vidste du, at du kan aflevere brugte lys-stumper i vores butik?

🕯Helt uden magi bliver de forvandlet til fine genbrugslys på Danmissions lysstøberi 💚♻
🕯 Lysstøberiet har været lukket pga. brand, men åbner på ny adresse og begynder at støbe lys i løbet af ...efteråret. 💚🙏Tak fordi du hjælper os med at forvandle yt til nyt

🤓FIND ALT TIL STUDIE-BOLIGEN I DIN LOKALE Danmission 🪑

🤸‍♂️Kig forbi og find lige det, du mangler til studieboligen fx:

🍽Bestik, tallerkner og glas

☕Diverse porcelæn

🪑Møbler og lamper

👑Nips der passer lige ind i stil
...
🖼Billeder og rammer

Og meget meget mere .....

🥳♻Vi lover fornuftige priser og unikke fund!

💚😎Køb alt til sommerferien her i butikken ♻🌞

🤸‍♂️Kig forbi og find lige det du mangler til ferien, eller bliv fristet og find det, du ikke vidste, du manglede 😉

Vi tilbyder fx:

👕Sommertøj og sko

📚Bøger og blade

...🧩Spil

🎀Linned og duge

✂ Stof, garn og andet til krea-projekter

💐Kopper, skåle, vaser, glas og meget mere til sommer-bordet

⛱ og meget mere

🤩💚Vi glæder os til at se dig i butikken♻🌞

🏆♻KOM FORBI OG OPLEV VORES GODE IDÉ, SOM VI HAR VUNDET EN PRIS FOR! 🎉

🏆For nyligt modtog vi en pris for “Årets gode idé” for vores særlige “mens room” i butikkens kælder. Her kan man gå på jagt i herretøj og sko, elektronik, LP’er og CD’er, bøger, ...sportsudstyr og meget mere.

Henning Lindgren, som er udviklingskonsulent for vores butik, overrakte prisen med ordene:

“I har formået at skabe en hyggelig hule i kælderen med et stort udvalg af varer, som vi ved, at især mænd ofte viser interesse for. I har valgt at omdanne en ellers lidt kedelig kælder til en særlig indkøbsoplevelse. I har samlet mange gode fund på et sted, så nu kan de, der er interesseret i “mens room” bare gå direkte i kælderen”.

🚶‍♀️Kvinder er selvfølgelig også er velkomne i “mens room” - halvdelen af alle kunder i kælderen er rent faktisk kvinder.

🏆🙏TAK for prisen - dejligt at vi kan være med til at inspirere andre af Danmissions genbrugsbutikker til at lave et "mens room".

🎉Det var (fra venstre) Ellen Bødker Sørensen, Birgitte Rydiger, Susanne Winther og Anne Schmidt Larsen, der modtog anerkendelsen i form af et diplom.

♻💚Kig forbi mandag- fredag kl. 12-17.30 + lørdag kl. 10-14

😁KIG FORBI OG GIV ET EKSTRA SMIL TIL ALLE VORES SEJE FRIVILLIGE 😁💚

Én af vores frivillige, Henning, er blevet interviewet til Danmission Magasin, om hvordan og hvorfor han har valgt at være frivillig i vores bogafdeling på trods af sygdom og mange hospitalsbesøg.

...Stor tak til Henning for at dele sin historie (skynd dig at læse den, den er inspirerende) og tak til Trine for at stille op til fotos sammen med Henning.

💚ALLE butikkens frivillige gør en kæmpe forskel og får hjulene til at snurre i vores dejlige butik - giv dem et ekstra stort SMIL næste gang, du kigger forbi😁

♻VI VIL HELLERE HAVE FOR MEGET END FOR LIDT‼

Fra 1. juli skal vi alle til at sortere tekstilaffald. Men det er ikke helt enkelt!

♻I vores butik står vi klar til at tage imod dit brugte tøj, sko og tekstiler.

❓Er du i tvivl om, hvad der er genbrugsguld, og hvad... der er affald, så tag det med ned i butikken til os. Vi hjælper dig med at sortere.

💚For der er ingen grund til at sende genbrugeligt tøj, tekstil og sko i posen til tekstil-affald. Det skal i stedet GENBRUGES til gavn for miljøet🌳

💚Del gerne opslaget her, så genbrugeligt tøj IKKE ender som affald.

Tekstil-affald er fx:

🩲Enlige strømper og sure underbukser (!)

❌Iturevet og ildelugtende tøj

👞Enlige og ødelagte sko

💚SAMMEN sørger vi for, at genbrugeligt tøj IKKE ender som affald

🤩 ER DU VORES NYE FRIVILLIGE KOLLEGA?

🎉Vi har netop fejret et års fødselsdag i vores nye butik og har brug for ekstra hænder til vores travle, flotte og hyggelige butik.

🤩 Kom og bliv en del af holdet - her er opgaver med kundekontakt, kassebetjening, sortering og ...klargøring af varer, opfyldning af varer, holde butikken pæn og meget mere!

♻️Du får grundig oplæring, bliver en del af et hyggeligt fællesskab og gør en forskel for nogle af verdens fattigste.

🏬☎️Kig forbi i butikkens åbningstid mandag-fredag kl. 12-17.30 + lørdag kl. 10-14 eller ring til Rita på telefonnummeret 23 72 39 48

🛠📚KØB GAVEN TIL FARS DAG I DIN LOKALE GENBRUGSBUTIK♻

👨🎁 Mon ikke verdens bedste far ønsker sig en særlig far-gave til en fornuftig pris?

🤸‍♂️Kig forbi og ser vores udvalg af gaver til FARS DAG. Vi står klar med gode forslag og venlig betjening ...🤗💚♻

💚KØB IND HER I BUTIKKEN OG VÆR MED TIL AT STØTTE MYANMARS HÅRDTPRØVEDE BEFOLKNING💚♻️

💔Lige siden et brutalt regime overtog magten i Myanmar i februar 2021 har befolkningen levet under et hårdt pres og mange er på flugt.

💚Når du handler i vores butik, er du... med til at støtte Danmissions vigtige arbejde i landet. Vi giver bl.a. traumehjælp til børn og familier.

💚I denne uge viser vi sammen med andre danske og burmesiske organisationer Myanmars befolkning, at vi ikke har glemt dem! #maydaymyanmar

💚TAK FORDI DU HANDLER - DINE GENBRUGSKØB GØR EN VIGTIG FORSKEL 💚
Caritas Danmark Baptistkirken i Danmark Chin Christian Association Denmark Myanmar Action Group Denmark

Se vores butik