Hjørring

Tæt
Få rutevejledning
'; ';
vis muligheder Gem muligheder
Print Reset
Vejvisninger

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik!  

Hos os finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Kom og gå på opdagelse i vores fine butik.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Det siger kunderne…

Sofie PoulsenSofie Poulsen ★★★★★ Dejlig sted man føler sig velkommen og personalet er meget venligeEdelgard NørgaardEdelgard Nørgaard ★★★★★ Er en oplevelse at handle der og man får gode tilbud,en helt nyt lædertaske fra 1.199,00 kr til 140 Kr ,👍👍👍👍👍Nita TranbjergNita Tranbjerg ★★★★★ Mange fine juleting!Michael P. S. NielsenMichael P. S. Nielsen ★★★★★ Der er pænt og rent, og gode produkter.Alt til livets goder, Spisebordssæt, Sofagrupper+ bore, Puder, Skabe, Reoler, hylder i alle støbninger ,Klædeskabe , Malerier, Billeder, Kaffestel i flere forskellige mærker, Bestik i flere forskellige mærker og former, Tallerkene i mange forskellige mærker, senge både dobbeltseng, trække ud senge, elevationsseng, børnesenge, babysenge, Gardiner, persienner, Legetøj i flere forskellige måder, Tøj både til Kvinder Mænd Børn og Babytøj og det er lige fra indenst til yderst/ Vinter forårs sommer og efterår , der er selvfølgelig også fodtøj.Og selvfølgelig nips i alle former, farver, mønstre og mærker .Flinke og glæde frivillige arbejde i butikken.Kan kun anbefale, helt fra hjertet af.Kaj KelmanKaj Kelman ★★★★★ Venlige servicemedarbejdere, god betjening, en god butik at handle i!Anni Iskov SørensenAnni Iskov Sørensen ★★★★★ Så hyggeligt mange dejlige ting i har.FREDERIK BonniksenFREDERIK Bonniksen ★★★★★ Julita Adrianna BudnaJulita Adrianna Budna ★★★★★ Søren RendalSøren Rendal ★★★★★ Gode ting og sager.VICENTE CUENCAVICENTE CUENCA ★★★★★ Trato agradable, buenos precios. M ha encantado, volveré.martin larsenmartin larsen ★★★★★ Lars Stenbjerg SimonsenLars Stenbjerg Simonsen ★★★★★ Iulian BuhleaIulian Buhlea ★★★★★ Good price and good quality!!!hans zier jørgensenhans zier jørgensen ★★★★★ Dima HadiDima Hadi ★★★★☆ Hans ChristensenHans Christensen ★★★★☆ helle forsberghelle forsberg ★★★★☆ Богдан ПекарськийБогдан Пекарський ★★★★☆ Mette Marie PedersenMette Marie Pedersen ★★★☆☆ Frank KnudsenFrank Knudsen ★★★☆☆ Оксана БукановаОксана Буканова ★★★☆☆ Found nice porcelain trio today - cup+saucer and plate for dessert. But otherwise, vast space stuffed with boring furniture, clothes, glass and mish-mash...js_loader

Følg os…

🕯Vidste du, at du kan aflevere brugte lys-stumper i vores butik?

🕯Helt uden magi bliver de forvandlet til fine genbrugslys på Danmissions lysstøberi 💚♻
🕯 Lysstøberiet har været lukket pga. brand, men åbner på ny adresse og begynder at støbe lys i løbet af ...efteråret. 💚🙏Tak fordi du hjælper os med at forvandle yt til nyt

♻VI VIL HELLERE HAVE FOR MEGET END FOR LIDT‼

Fra 1. juli skal vi alle til at sortere tekstilaffald. Men det er ikke helt enkelt!

♻I vores butik står vi klar til at tage imod dit brugte tøj, sko og tekstiler.

❓Er du i tvivl om, hvad der er genbrugsguld, og hvad... der er affald, så tag det med ned i butikken til os. Vi hjælper dig med at sortere.

💚For der er ingen grund til at sende genbrugeligt tøj, tekstil og sko i posen til tekstil-affald. Det skal i stedet GENBRUGES til gavn for miljøet🌳

💚Del gerne opslaget her, så genbrugeligt tøj IKKE ender som affald.

Tekstil-affald er fx:

🩲Enlige strømper og sure underbukser (!)

❌Iturevet og ildelugtende tøj

👞Enlige og ødelagte sko

💚SAMMEN sørger vi for, at genbrugeligt tøj IKKE ender som affald

🛠📚KØB GAVEN TIL FARS DAG I DIN LOKALE GENBRUGSBUTIK♻

👨🎁 Mon ikke verdens bedste far ønsker sig en særlig far-gave til en fornuftig pris?

🤸‍♂️Kig forbi og ser vores udvalg af gaver til FARS DAG. Vi står klar med gode forslag og venlig betjening ...🤗💚♻

Se vores butik