Herning

Tæt
Få rutevejledning
'; ';
vis muligheder Gem muligheder
Print Reset
Vejvisninger

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik!  

Hos os finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Kom og gå på opdagelse i vores fine butik.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Vis mere Vis mindre

Det siger kunderne…

Lisbet ThomsenLisbet Thomsen ★★★★★ Udemærket genbrugsbutik, mange ting og billige priserGrethe JacobsenGrethe Jacobsen ★★★★★ Tom Sand EgeskovTom Sand Egeskov ★★★★★ Bente JessenBente Jessen ★★★★★ levy Olesen (Barner)levy Olesen (Barner) ★★★★★ Pænt og ryddelig, fine priser.Simon RughaveSimon Rughave ★★★★★ super dejlig genbrugsbutik, masser af forskellige ting, rimelige priser. og goé frivillige som arbejder der 😊Anders DissingAnders Dissing ★★★★★ Har ofte besøgt Danmission i Herning og hver gang møder jeg en ren og hyggelig butik. Lige efter bogen. Der er altid et godt fund der bare venter på at blive fundet. God service i butikken er nærmest en selvfølge. Tak.AlexAlex ★★★★★ Tæt pakket genbrug med hyggelig atmosfære og overraskende stort udvalgMichael Christiansen (Mike)Michael Christiansen (Mike) ★★★★★ marie louise lakjermarie louise lakjer ★★★★★ Lille butik med enormt udvalgAna DicuAna Dicu ★★★★★ Ole MikkelsenOle Mikkelsen ★★★★☆ Fin genbrugMette HanssonMette Hansson ★★★★☆ Mange gode og billige sager samt et stort lager,hvor man kan finde det man mangler el ikke viste man manglendeAbdalla SaidAbdalla Said ★★★★☆ stefan madsenstefan madsen ★★★★☆ Søren KudskSøren Kudsk ★★★☆☆ Marianna SøndergaardMarianna Søndergaard ★★★☆☆ Leif EhlersLeif Ehlers ★★★☆☆ Mange fine ting men mangler nok lidt hjælp til en mere realistisk prissætning. Flere varegrupper ligger over nyprisen på samme vare.Niels Victor MikkelsenNiels Victor Mikkelsen ★★★☆☆ js_loader

Følg os…

🕯Vidste du, at du kan aflevere brugte lys-stumper i vores butik?

🕯Helt uden magi bliver de forvandlet til fine genbrugslys på Danmissions lysstøberi 💚♻
🕯 Lysstøberiet har været lukket pga. brand, men åbner på ny adresse og begynder at støbe lys i løbet af ...efteråret. 💚🙏Tak fordi du hjælper os med at forvandle yt til nyt

💚TAK til alle vores kunder for at være positive over for, at mundbindet er tilbage! 😷

I vores butik følger vi myndighedernes retningslinjer, og vi holder afstand, sørger for håndsprit, udluftning og rengøring.

I følge retningslinjerne er butikkens frivillige undtaget ...for at bære mundbind/visir, hvis de kan fremvise et gyldigt coronapas.

Hvis butikkens frivillige medarbejdere alligevel bærer mundbind eller visir er det et frivilligt valg.

☘Spørg endelig hvis du som kunde er i tvivl.

💚Gå trygt i genbrug - vi passer på hinanden

🤩Hyldest til frivillige💚♻

Udviklingsminister Flemming Møller Mortensen slog i fredags vejen forbi vores genbrugsbutik med en særlig tak til alle os, der er frivillige!

Ministeren glædede sig også til et helt særligt gensyn med en gammel bekendt, hvem det var, kan du ...finde ud af ved at klikke på linket

👉https://genbrug.danmission.dk/.../hyldest-til-frivillige.../

🐣Glædelig påske til alle vores trofaste kunder

💛Når du handler i vores butik støtter du samtidig en god sag - tak for det!

💛I den her tid er vi i Danmission især optagede af at styrke vores arbejde for fred og demokrati i Myanmar, hvor et blodigt militærkup er en... katastrofe for civilbefolkningen.

💛 Vi glæder os til at se alle vores kunder til en masse gode genbrugskøb - tak fordi du handler - det gør en vigtig forskel for dem, der har allermest brug for vores hjælp.