Herning

Tæt
Få rutevejledning
'; ';
vis muligheder Gem muligheder
Print Reset
Vejvisninger

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik!  

Hos os finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Kom og gå på opdagelse i vores fine butik.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Vis mere Vis mindre

Det siger kunderne…

Arne PetersenArne Petersen ★★★★★ Pæn butik, mange gode ting. Meget behagelige folk til at stå ved kassen.Lisbet ThomsenLisbet Thomsen ★★★★★ Udemærket genbrugsbutik, mange ting og billige priserGrethe JacobsenGrethe Jacobsen ★★★★★ Tom Sand EgeskovTom Sand Egeskov ★★★★★ Bente JessenBente Jessen ★★★★★ levy Olesen (Barner)levy Olesen (Barner) ★★★★★ Pænt og ryddelig, fine priser.Simon RughaveSimon Rughave ★★★★★ super dejlig genbrugsbutik, masser af forskellige ting, rimelige priser. og goé frivillige som arbejder der 😊Anders DissingAnders Dissing ★★★★★ Har ofte besøgt Danmission i Herning og hver gang møder jeg en ren og hyggelig butik. Lige efter bogen. Der er altid et godt fund der bare venter på at blive fundet. God service i butikken er nærmest en selvfølge. Tak.AlexAlex ★★★★★ Tæt pakket genbrug med hyggelig atmosfære og overraskende stort udvalgMichael Christiansen (Mike)Michael Christiansen (Mike) ★★★★★ marie louise lakjermarie louise lakjer ★★★★★ Lille butik med enormt udvalgAna Maria PănescuAna Maria Pănescu ★★★★★ addi kristensenaddi kristensen ★★★★★ Jonathan IversenJonathan Iversen ★★★★★ Martin MøllerMartin Møller ★★★★★ Kaja BlokKaja Blok ★★★★★ Bent LundsgaardBent Lundsgaard ★★★★★ Mette JensenMette Jensen ★★★★★ cristi mihai lacatuscristi mihai lacatus ★★★★★ Cristina TropoteiCristina Tropotei ★★★★★ xfgvfvdxfgvfvd ★★★★★ Marie-Louise Kokholm-JensenMarie-Louise Kokholm-Jensen ★★★★★ Bechir BaccoucheBechir Baccouche ★★★★★ Sune NielsenSune Nielsen ★★★★★ Ole MikkelsenOle Mikkelsen ★★★★☆ Fin genbrugMette HanssonMette Hansson ★★★★☆ Mange gode og billige sager samt et stort lager,hvor man kan finde det man mangler el ikke viste man manglendeAbdalla SaidAbdalla Said ★★★★☆ stefan madsenstefan madsen ★★★★☆ Christian Peter Von ErnstChristian Peter Von Ernst ★★★★☆ Godt sted at handle til billige penge og de har "alt" da det er en kæmpe butik i 2 etager, i kælderen er der møbler og ovenpå alt andet.Emil KnudsenEmil Knudsen ★★★★☆ Thorbjørn NielsenThorbjørn Nielsen ★★★★☆ Svend Erik HedegaardSvend Erik Hedegaard ★★★★☆ allan kallan k ★★★★☆ Kim Moberg PedersenKim Moberg Pedersen ★★★★☆ Søren KudskSøren Kudsk ★★★☆☆ Marianna SøndergaardMarianna Søndergaard ★★★☆☆ Leif EhlersLeif Ehlers ★★★☆☆ Mange fine ting men mangler nok lidt hjælp til en mere realistisk prissætning. Flere varegrupper ligger over nyprisen på samme vare.Niels Victor MikkelsenNiels Victor Mikkelsen ★★★☆☆ Daniella BusackDaniella Busack ★★★☆☆ Iosif BaraIosif Bara ★★★☆☆ Nu au preturi afisate pe toate produsele... cand ajungi cu produsul la casă, nu il poti plăti... e rău asajs_loader

Følg os…

🎉♻💚Nyt år fyldt med grønne genbrugsfund?

🤗Vi glæder os til at se alle vores søde kunder til et nyt år sprængfyldt med gode genbrugsfund.

🎉🤗💚Fra alle os til alle jer ønsker vi et grønt og lykkebringende nytår - tak for opbakningen i 2023✨

🎄Glædelig jul til alle vores trofaste kunder✨

💚♻Tak fordi du vælger at købe genbrug i lige netop vores butik.

🤗Fra alle os frivillige, der står for den daglige drift af butikken, lyder en kæmpe tak til alle vores søde kunder, der handler hos os.

...💚Når genbrugshjulene snurrer i vores butik, kan vi nemlig være med til fx at hjælpe og støtte:

🌎Børn og voksne med nødhjælp i Libanon

🌎Mennesker på flugt i Myanmar

🌎Truet regnskov i Cambodja

🌎Udsatte kvinder på Zanzibar

💚🌎TAK for støtte og opbakning

💚♻DINE GENBRUGSKØB GØR EN FORSKEL FOR BØRN OG VOKSNE PÅ FLUGT I LIBANON ❤️‍🩹

Mere end 50.000 mennesker i Libanon er lige nu drevet på flugt fra kampene ved grænsen til Israel.

Via Danmissions lokale samarbejdspartnere i Libanon uddeles der nødhjælp til de ...mest udsatte børn og voksne.

🙏TAK fordi du handler - det er bla. med overskuddet fra vores butik, at der kan uddeles mad, mælk, tæpper og medicin til børn og voksne på flugt.

😇🎁HAR DU STYR PÅ JULEN❓ Kig forbi vores skønne genbrugsbutik og køb det, du mangler:

🔴Pynt

🔴Juleduge- og servietter

🔴Kalendergaver

🔴Adventsgaver

🔴Unikke og miljørigtige julegaver

☃🎅Vi lover julestemning og venlig ...betjening

🌎💚Når du handler hos os støtter du både miljøet, verdens fattigste og din egen pengepung 😉

‼️ Vær med ‼️
💚 Er du lidt interesserede i hvad du kan lave i vores fællesskab, så er du meget velkommen til at komme og høre, hvad vi frivillige laver i butikken og om hvad Danmission laver.

💚 Vi er en stor genbrugsbutik med brug for flere frivillige hænder...også ...dine og kun 3-4 timer hver uge/hver 2. uge

💚 Vi vil så gerne være flere i vores fælleskab hvor vi har det sjovt og hyggeligt, imens vi er med til at gøre så meget godt for de mest udsatte i verden.

ps. Du er altid velkommen til at komme og få en uforpligtende snak om dine muligheder for, at være med.

Kontakt Helge på: 30 23 47 40

🕯Vidste du, at du kan aflevere brugte lys-stumper i vores butik?

🕯Helt uden magi bliver de forvandlet til fine genbrugslys på Danmissions lysstøberi 💚♻

🕯I foråret brændte vores lysstøberi desværre, men nu er det åbnet på ny adresse på Fyn. Vores dygtige ...lys-frivillige støber på livet lys, men de mangler akut stearin-stumper.

💚🙏Tak fordi du hjælper os med at forvandle yt til nyt

Danmission Lys

😁GIV ET EKSTRA SMIL TIL DE FRIVILLIGE, DU MØDER I VORES BUTIK! 😁

Hver og én af dem gør en vigtig forskel og er med til at skabe et flot overskud til Danmissions vigtige arbejde!

🌎Med overskuddet fra vores butik kan Danmission fx hjælpe mennesker på flugt i Myanmar, ...støtte krigsramte børn og familier i Syrien og beskytte truet regnskov i Cambodja.

Frivillig Fredag der er hele Danmarks nationaldag for frivillighed er en god anledning til at give et kæmpe smil til alle de frivillige ildsjæle, du møder på din vej.

🕯Vidste du, at du kan aflevere brugte lys-stumper i vores butik?

🕯Helt uden magi bliver de forvandlet til fine genbrugslys på Danmissions lysstøberi 💚♻
🕯 Lysstøberiet har været lukket pga. brand, men åbner på ny adresse og begynder at støbe lys i løbet af ...efteråret. 💚🙏Tak fordi du hjælper os med at forvandle yt til nyt

💚TAK til alle vores kunder for at være positive over for, at mundbindet er tilbage! 😷

I vores butik følger vi myndighedernes retningslinjer, og vi holder afstand, sørger for håndsprit, udluftning og rengøring.

I følge retningslinjerne er butikkens frivillige undtaget ...for at bære mundbind/visir, hvis de kan fremvise et gyldigt coronapas.

Hvis butikkens frivillige medarbejdere alligevel bærer mundbind eller visir er det et frivilligt valg.

☘Spørg endelig hvis du som kunde er i tvivl.

💚Gå trygt i genbrug - vi passer på hinanden

Se vores butik