Danmission Genbrug Helsingør

Luk
Hent rutevejledning
'; ';
Indstillinger skjul indstillinger
Udskriv Nulstil
Henter rutevejledning...

Velkommen hos Danmission Genbrug Helsingør!  

Hos os finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Kom og gå på opdagelse i vores fine genbrugsbutik i Helsingør.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Vis mere Vis mindre

Følg os…

NU ER BUTIKKEN TØMT OG KLAR TIL MALEREN OG GULVMANDEN.
TAK TIL ALLE HJÆLPERE OG NYD JERES VELFORTJENTE FROKOST.
VI SES TIL ÅBNINGSFEST D. 25/6😀

NU ER BUTIKKEN TØMT OG KLAR TIL MALEREN OG GULVMANDEN.
TAK TIL ALLE HJÆLPERE OG NYD JERES VELFORTJENTE FROKOST.
VI SES TIL ÅBNINGSFEST D. 25/6😀

Der knokles på 💪 Vi er i fuld gang med at pakke butikken ned og gøre den klar til vores store genåbning den 25. juni! 🤩

💚 RENOVATIONSUDSALG - SPAR 50% PÅ ALT* 💚

Vi skal snart renovere vores fine genbrugsbutik for at gøre den endnu bedre for alle jer skønne kunder. Derfor holder vi udsalg fra 3. JUNI TIL 11. JUNI.

Kom forbi Nygade 2 og gør et godt genbrugskup!

Pssst...du kan ...allerede nu sætte kryds i kalenderen d. 25 juni, for der holder vi stor genåbningsfest! 🥳

ÅBNINGSTIDER
Mandag - Fredag kl. 10.30 - 17.30
Lørdag kl. 10.30 - 14.00

*Gælder ikke lys, muleposer og gavekort.

Se vores butik