Hedehusene

Tæt
Få rutevejledning
'; ';
vis muligheder Gem muligheder
Print Reset
Vejvisninger

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik!  

Hos os finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Kom og gå på opdagelse i vores fine butik.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Det siger kunderne…

John LindboJohn Lindbo ★★★★★ Arunrat PhanadeeArunrat Phanadee ★★★★★ Anni GadeAnni Gade ★★★★★ Response from the ownerHej Anni. Det er dejligt at høre, at du syntes godt om butikken. Tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug. Birgitte BlomBirgitte Blom ★★★★★ Behagelig og god betjeningResponse from the ownerHej Birgitte. Det er dejligt at høre, at du syntes godt om butikken. Tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug. Hans Christian LarsenHans Christian Larsen ★★★★★ PER NIELS BROCH BrochPER NIELS BROCH Broch ★★★★★ Høflig betjenigGert HalbergGert Halberg ★★★★★ Susanne GamborgSusanne Gamborg ★★★★★ Genbrug er vigtigt. Fin butikJonny AndersenJonny Andersen ★★★★★ Emil HelbroEmil Helbro ★★★★★ Martin BaltesMartin Baltes ★★★★☆ Robert MartensRobert Martens ★★★★☆ Pernille ThomsenPernille Thomsen ★★★★☆ Torben OstermannTorben Ostermann ★★★★☆ Michael HansenMichael Hansen ★★★★☆ J OJ O ★★★★☆ Lotte Bie PedersenLotte Bie Pedersen ★★★★☆ Jannick HesselbjergJannick Hesselbjerg ★★★★☆ Spændende, butik med lille udvalg klart på grund Af Hedehusenes størrelseBjørn MøllerBjørn Møller ★★★★☆ Fin genbrugsbutikVibeke VedelVibeke Vedel ★★★★☆ Dejlig billig genbrug...Linda LindquistLinda Lindquist ★★★★☆ P. PetersenP. Petersen ★★★☆☆ Jonas Kofoed PetersenJonas Kofoed Petersen ★★★☆☆ js_loader

Følg os…

Så har vi fået en rigtig flot egetræsskænk med vindruemønster på skabene, og den koster kun 325 kr. I venstre side står en hvid vase til 17 kr. og til højre en meget fin glasvase (Villeroy & boch) til 295 kr. Øverst står en lampe til 82 kr.

😁GIV ET EKSTRA SMIL TIL DE FRIVILLIGE, DU MØDER I VORES BUTIK! 😁

Hver og én af dem gør en vigtig forskel og er med til at skabe et flot overskud til Danmissions vigtige arbejde!

🌎Med overskuddet fra vores butik kan Danmission fx hjælpe mennesker på flugt i Myanmar, ...støtte krigsramte børn og familier i Syrien og beskytte truet regnskov i Cambodja.

Frivillig Fredag der er hele Danmarks nationaldag for frivillighed er en god anledning til at give et kæmpe smil til alle de frivillige ildsjæle, du møder på din vej.

Vi har stor forståelse for, at i sætter jeres donationer uden for døren inden åbningstiden inden i selv skal på arbejde. MEN- der er nogen der kommer i bil, tager det hele og skynder sig at køre med det. Trist at de kan finde på det.
På billedet ser vi de 2 hårdtarbejdende ...chauffører der lige har hentet en 2 personers sofa til 275 kr. – 2 stole til 50 kr. pr. stol, og et sofabord til 175 kr. Det fylder ikke ret meget og kan måske passe til en mindre stue. De har fået selskab af en af vores damer.

Så er vi klar igen. Vi har fået en perfekt mørkegrå Daybed (sovesofa) 190 x 70 ind, og den er som ny. Vi sælger den for kun 300 kr. Så det er om at være hurtig. Den kan både stå i en stue, et gæsteværelse eller måske på en lukket terrasse. Det strikkede tæppe der ligger på, koster ...67 kr. Og så har vi den søde bamse til 22 kr, der stadig venter på at komme hjem til en familie. Stolene der står i forlængelse af Daybedden, er en voksenstol hvor man sætter en børnestol på, så de er i samme højde som de voksne. Børnestolen koster 52 kr.

(Løvsugeren er solgt.) Vi har stadig bordet med en ekstra plade til 375 kr. På bordet står igen et tv. til 200 kr.
I æsken er der en geringssav (skæringssav) til 47 kr. Hvis i ikke ved hvad der er, må i komme ind til os og finde ud af det. Det er måske noget i ikke vidste i manglede?...
På gulvet ligger en løvsuger til 110 kr.
Vi springer lige en uge over, men i hører fra os igen.

Der er en rigtig flot lampe på sofabordet der bare venter på at blive solgt. Den skal selvfølgelig hænges op, men er man 2 om det går det nok. Prisen er 240 kr. Sofabordet som lampen ligger på koster 150 kr. Den søde bamse sidder så ensomt og vil gerne have et nyt hjem, så den kan blive ...nusset og kælet som en bamse skal. Han/hun kan købes for kun 22 kr. Stolen den sidder på koster 65 kr.

På billedet står en GARN SKÅL der holder på strikkegarnet så det ikke hele tiden smutter på gulvet. Men der er også masser af knapper, rester af garn til broderi og andre småting

Her har vi et spændende firkantet sofabord med en hylde til 150 kr. På bordet er der et fad til 17 kr. og de små engle koster 10 kr. stk.

Se vores butik