Greve

Tæt
Få rutevejledning
'; ';
vis muligheder Gem muligheder
Print Reset
Vejvisninger

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik!  

Hos os finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Kom og gå på opdagelse i vores fine butik.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Vis mere Vis mindre

Det siger kunderne…

Torben SmedegaardTorben Smedegaard ★★★★★ Mike BrandtMike Brandt ★★★★★ Super fin butik og virkelig flink personale 😊Peer SvendsenPeer Svendsen ★★★★★ En god blandet butik hvor det burde være muligt at finde nogle gode genbrugsting.Prislejet er dejlig billigt så man kan godt fylde posen uden at blive ruineret.Peter VillingshøjPeter Villingshøj ★★★★★ Stort udvalg af genbrug og rart personaleResponse from the ownerHej Peter. Vi er glade for, at du syntes godt om Danmission Genbrug Greve. Vores butikker er drevet af frivillige, og vi syntes også, at de gør det så godt – tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug. palle sørensenpalle sørensen ★★★★★ John MargrenJohn Margren ★★★★★ Super fedt sted, alt er overskueligt,søde medarbejdere...god stemning..Tror det er et godt sted at væreResponse from the ownerHej John. Vi er glade for, at du syntes godt om Danmission Genbrug Greve. Vores butikker er drevet af frivillige, og vi er enige med dig i, at de gør det så godt – tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug. BEYHAN KOZANOĞLU BİÇKİNBEYHAN KOZANOĞLU BİÇKİN ★★★★★ Tally PaulsenTally Paulsen ★★★★★ Kom ind i butikken midt i deres pause, for der var 4 mennesker som tog pænt imod os mens de sad og hyggede sig med kaffen. Butikken er pæn og godt lagt ud, med tøj og pyntegenstande i massevis. Udvalget er god og alt er i god stand samt butikken er rent og pænt.Jan KjærgaardJan Kjærgaard ★★★★★ Katja SørensenKatja Sørensen ★★★★★ Karen ChristensenKaren Christensen ★★★★★ Frivillig i danmissionJohn ReimannJohn Reimann ★★★★★ Nicolai StøvringNicolai Støvring ★★★★★ Lone Juel AndersenLone Juel Andersen ★★★★★ Karl-Erik FinnmanKarl-Erik Finnman ★★★★☆ Loppis. Trevligt.Glenn GGlenn G ★★★★☆ Line HolmLine Holm ★★★★☆ Dejlig butik, især til porcelæn/glas har de et bredt udvalgDitte paaskeDitte paaske ★★★★☆ Jeg finder altid en dims som jeg ikke vidste jeg manglede. Rigtig god genbrugClaus Kyhn AndersenClaus Kyhn Andersen ★★★★☆ God og ordentlig genbrugsbutik.D4N1EL P4ULSEND4N1EL P4ULSEN ★★★★☆ Rent og pænt. Styr på tingene. I alt en behagelig oplevelse... og så kan man tage en gåtur langs stranden bagefter 😉hasse jeppesenhasse jeppesen ★★★☆☆ Or'shak LegionOr'shak Legion ★★★☆☆ Anders HansenAnders Hansen ★★★☆☆ Issam ElkhatibIssam Elkhatib ★★★☆☆ Lone PfenningLone Pfenning ★★★☆☆ js_loader

Følg os…

😁

GIV ET EKSTRA SMIL TIL DE FRIVILLIGE, DU MØDER I VORES BUTIK! 😁

Hver og én af dem gør en vigtig forskel og er med til at skabe et flot overskud til Danmissions vigtige arbejde!

🌎Med overskuddet fra vores butik kan Danmission fx hjælpe mennesker på flugt i ...Myanmar, støtte krigsramte børn og familier i Syrien og beskytte truet regnskov i Cambodja.

Frivillig Fredag der er hele Danmarks nationaldag for frivillighed er en god anledning til at give et kæmpe smil til alle de frivillige ildsjæle, du møder på din vej.

KÆRE ALLE 🌞🌞🌞 vi har stadig masser af tøj til kun 10 kr😱 og vores flotte legetøjs afdeling er bare et slaraffenland 🌞Vi har fået en masse skønne varer ind 😉 blandt andet “sølv bestik” (2 Tårnet) et flot bord med kakler og et hundetransport bur .Der er sågar ...børnesenge 🕺🏻Og så har Bjarne fundet lidt råvildt og en masse tøj både til børn og voksne ,vi er så klar til jeres besøg 🕺🏻🌞💃🏼
Kh. os alle i Danmission Greve Hundige Strandvej 23 🌞🌞🕺🏻💃🏼🕺🏻🌞🌞🥰.
Åbnings tider
Mandag-Fredag 11.00-16.00
Lørdag. 11.00-14.00
Søndag Lukket.😊

🕯Vidste du, at du kan aflevere brugte lys-stumper i vores butik?

🕯Helt uden magi bliver de forvandlet til fine genbrugslys på Danmissions lysstøberi 💚♻

🕯 Lysstøberiet har været lukket pga. brand, men åbner på ny adresse og begynder at støbe lys i løbet af ...efteråret.

💚🙏Tak fordi du hjælper os med at forvandle yt til nyt

💚😎Køb alt til sommerferien her i butikken ♻🌞

🤸‍♂️Kig forbi og find lige det du mangler til ferien, eller bliv fristet og find det, du ikke vidste, du manglede 😉

Vi tilbyder fx:

👕Sommertøj og sko

📚Bøger og blade

...🧩Spil

🎀Linned og duge

✂ Stof, garn og andet til krea-projekter

💐Kopper, skåle, vaser, glas og meget mere til sommer-bordet

⛱ og meget mere

🤩💚Vi glæder os til at se dig i butikken♻🌞

💚KØB IND HER I BUTIKKEN OG VÆR MED TIL AT STØTTE MYANMARS HÅRDTPRØVEDE BEFOLKNING💚♻️

💔Lige siden et brutalt regime overtog magten i Myanmar i februar 2021 har befolkningen levet under et hårdt pres og mange er på flugt.

💚Når du handler i vores butik, er du... med til at støtte Danmissions vigtige arbejde i landet. Vi giver bl.a. traumehjælp til børn og familier.

💚I denne uge viser vi sammen med andre danske og burmesiske organisationer Myanmars befolkning, at vi ikke har glemt dem! #maydaymyanmar

💚TAK FORDI DU HANDLER - DINE GENBRUGSKØB GØR EN VIGTIG FORSKEL 💚
Caritas Danmark Baptistkirken i Danmark Chin Christian Association Denmark Myanmar Action Group Denmark

❤♻KØB IND HOS OS OG STØT OFRENE FOR JORDSKÆLVET❤♻

💔Indtil videre har tusindvis mistet livet efter jordskælvet, mere end 3.000 i Syrien, og tallet fortsætter med at stige.

❤Danmission hjælper i Syrien gennem vores lokale partner.

❤♻Når du handler ...her i butikken, er du med til at støtte det vigtige arbejde med at uddele mad, tæpper, medicin, hygiejneartikler og madrasser at sove på i Aleppos kirker.

Du kan også støtte sådan her:

SMS Akut til 1245 (100 kr.)

Mobilepay: 488149 (valgfrit beløb)

ER DU KLAR TIL AT PRØVE NOGET HELT NYT I 2023❓

🤩Tag quizzen herunder og find ud af, om det at være frivillig i en genbrugsbutik skal være din nye meningsfulde hobby i det nye år.

🤗Kender du én, der overvejer at gøre en frivillig forskel? Så del quizzen med ham ...eller hende.

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://content.leadquizzes.com/lp/h0cchnyw9g

🎇GODT NYT ÅR TIL ALLE JER FRA ALLE OS - TAK FOR ALLE DINE GENBRUGSKØB I 2022 🥳

🎆Tusind TAK for at bakke op om vores velgørende genbrugsbutik i 2022

💚♻Tak for at handle og donere varer

🥳Vi glæder os til et nyt GRØNT år sammen med jer

Se vores butik