Genbrugsland Viborg

Tæt
Få rutevejledning
'; ';
vis muligheder Gem muligheder
Print Reset
Vejvisninger

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik!  

Hos os finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Kom og gå på opdagelse i vores fine butik.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Det siger kunderne…

Elsemarie KaehneElsemarie Kaehne ★★★★★ Et besøg værdLone JakobsenLone Jakobsen ★★★★★ Høflig betjening.Response from the ownerHej Lone. Vi er glade for, at du syntes godt om butikken. Vores butikker er drevet af frivillige, og vi syntes også, at de gør det så godt - tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug. Степан ПташникСтепан Пташник ★★★★★ Micki JørgensenMicki Jørgensen ★★★★★ Birthe PetersenBirthe Petersen ★★★★★ Elmer Mikael LødemelElmer Mikael Lødemel ★★★★★ Tine KristensenTine Kristensen ★★★★★ Rigtig stort og god genbrugsbutik med gode priser og stort udvalg.Vitalii YamkovyiVitalii Yamkovyi ★★★★★ Svend Aage Lindkvist BachSvend Aage Lindkvist Bach ★★★★★ Therese Aurora OlsenTherese Aurora Olsen ★★★★★ Jan SkamriisJan Skamriis ★★★★★ Kim AgerholmKim Agerholm ★★★★★ Fedt sted. Tag endelig børnene med.Jimmy HansenJimmy Hansen ★★★★★ Olaf HauptmannOlaf Hauptmann ★★★★★ Stort udvalg i tøj, møbler og køkken remedier.Response from the ownerTak, Olaf - håber vi ses snart igen! Agnete LundAgnete Lund ★★★★★ Har altid mange spændende tingjorgen petersenjorgen petersen ★★★★☆ Stor butik med mange forskellige varerResponse from the ownerHej Jorgen. Vi er glade for, at du syntes godt om Danmission Genbrugsland Viborg. Vores butikker er drevet af frivillige, og de gør det så godt – tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug. Jesper HansenJesper Hansen ★★★★☆ Claus NielsenClaus Nielsen ★★★★☆ Tinne LeestTinne Leest ★★★★☆ Gerda DalmoseGerda Dalmose ★★★★☆ Hyggeligt sted at handleLene ElmbækLene Elmbæk ★★★★☆ Jeanette BillerJeanette Biller ★★★★☆ Stort og ok priserMads KennethMads Kenneth ★★★☆☆ Rikke HvidRikke Hvid ★★★☆☆ js_loader

Følg os…

😁GIV ET EKSTRA SMIL TIL DE FRIVILLIGE, DU MØDER I VORES BUTIK! 😁

Hver og én af dem gør en vigtig forskel og er med til at skabe et flot overskud til Danmissions vigtige arbejde!

🌎Med overskuddet fra vores butik kan Danmission fx hjælpe mennesker på flugt i Myanmar, ...støtte krigsramte børn og familier i Syrien og beskytte truet regnskov i Cambodja.

Frivillig Fredag der er hele Danmarks nationaldag for frivillighed er en god anledning til at give et kæmpe smil til alle de frivillige ildsjæle, du møder på din vej.

🕯Vidste du, at du kan aflevere brugte lys-stumper i vores butik?

🕯Helt uden magi bliver de forvandlet til fine genbrugslys på Danmissions lysstøberi 💚♻
🕯 Lysstøberiet har været lukket pga. brand, men åbner på ny adresse og begynder at støbe lys i løbet af ...efteråret. 💚🙏Tak fordi du hjælper os med at forvandle yt til nyt

Se vores butik