Fårvang

Tæt
Få rutevejledning
'; ';
vis muligheder Gem muligheder
Print Reset
Vejvisninger

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik!  

Hos os finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Kom og gå på opdagelse i vores fine butik.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Vis mere Vis mindre

Det siger kunderne…

Tage JensenTage Jensen ★★★★★ Søren BraadSøren Braad ★★★★★ svend erik nielsensvend erik nielsen ★★★★★ GoodKetty LemmingKetty Lemming ★★★★★ Mette PetersenMette Petersen ★★★★★ Super fine ting ....god servicesbirgitta Pedersenbirgitta Pedersen ★★★★☆ Jeanette LundholmJeanette Lundholm ★★★★☆ De er søde og hjælpsomme.Lucian HanganuLucian Hanganu ★★★☆☆ js_loader

Følg os…

🎉KOM TIL FORRYGENDE UDSALGSDAGE🤩

🎈Kig forbi onsdag, torsdag og fredag i denne uge, hvor vi giver 50% på alle varer (undtagen lys og muleposer)

💚Sammen fejrer vi Danmissions flotte 200-års jubilæum! 200 år med Danmission - 45 år med DANMISSION GENBRUG ♻

...🤗Vi glæder os til at se alle jer, der er vilde med GENBRUG.

🌎Når du handler hos os er du med til at gøre en forskel for nogle af verdens fattigste!

UDSALG UDSALG.
HALV PRIS PÅ ALT I BUTIKKEN.
TORSDAG, FREDAG, OG
LØRDAG.

🎉TAK FOR STOR STØTTE OG OPBAKNING GENNEM 10 ÅR🤩

👉https://genbrug.danmission.dk/blog/den-lille-butik-med-det-store-udvalg-fejrer-10-aar/

Danmission Genbrug Fårvang henter gerne ting og sager, møbler kan formidles.

Se vores butik