Faaborg

Tæt
Få rutevejledning
'; ';
vis muligheder Gem muligheder
Print Reset
Vejvisninger

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik!  

Hos os finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Kom og gå på opdagelse i vores fine butik.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Vis mere Vis mindre

Det siger kunderne…

Jelle de VriesJelle de Vries ★★★★★ Pussycat LibertyPussycat Liberty ★★★★★ Henning HøjbjergHenning Højbjerg ★★★★★ Flinke og snakkesaligAnnemette AndersenAnnemette Andersen ★★★★★ Dejlig oplevelseMorten BergMorten Berg ★★★★★ Helle HolmHelle Holm ★★★★★ frode birkfrode birk ★★★★★ Gunver LembckeGunver Lembcke ★★★★★ Søde og rare. Altid en godhandelResponse from the ownerTak, Gunver - håber vi ses snart igen! Birte RasmussenBirte Rasmussen ★★★★★ Stedet hvor der er gode og anderledes ting og møbler man lige mangler.Isabel BellIsabel Bell ★★★★★ Godt sted 🙂 venligt personale 🙂Jette PhillipJette Phillip ★★★★★ Flinke og venligeMikkel Chr. GrønbechMikkel Chr. Grønbech ★★★★★ Mads Gorm LarsenMads Gorm Larsen ★★★★☆ Overraskende stor - realistiske priser.Response from the ownerHej Mads. Vi er glade for, at du syntes godt om butikken. Tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug. willi hansenwilli hansen ★★★★☆ God forretning god service og billigtJacob PedersenJacob Pedersen ★★★★☆ Tenna Pavia MortensenTenna Pavia Mortensen ★★★★☆ IngeLise Zara BuggeIngeLise Zara Bugge ★★★★☆ Linda Melissa KronborgLinda Melissa Kronborg ★★★★☆ Søren GrønkvistSøren Grønkvist ★★★☆☆ Iben HøjholdtIben Højholdt ★★★☆☆ Joachim sørensenJoachim sørensen ★★★☆☆ frank thomsenfrank thomsen ★★★☆☆ OkKim MadsenKim Madsen ★★★☆☆ Anne-Grete BirkemoseAnne-Grete Birkemose ★★★☆☆ js_loader

Følg os…

🤩OVERVEJER DU AT BLIVE EN DEL AF HOLDET❓
Kig forbi vores hyggelige butik på Frivillig Fredag 29. september.

🤗Vi står klar til at tage imod dig, der er vil høre mere, om hvordan det er at være en del af frivillig-holdet i lige netop din lokale Danmission-butik☕

...🌎I vores butik er vi med til at gøre en forskel for nogle af verdens mest udsatte. 💚

🌎Vi gør også en vigtig forskel for vores fælles klode - den har brug for endnu mere genbrug!

🤗Kom og hør, hvordan DU kan gøre en forskel sammen os

🔴Frivillig Fredag er hele Danmarks nationaldag for frivillighed

Frivillig Fredag #frivilligfredag #frivilligfordi

Hjælp vi mangler stearinlysestumper/-rester til vores Danmission lysestøberi. Kom gerne ind i butikken med hvad I har. Vi skulle gerne have mange stearinlys til vores julesalg.

Ugens Fund

Lervad skaftevæv (6 skafter)
Lervad trendbord
Garnvinder, garnruller til væv, samt masser af vævegarn og tilbehør.

Se vores butik