Egå

Tæt
Få rutevejledning
'; ';
vis muligheder Gem muligheder
Print Reset
Vejvisninger

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik!  

I vores store butik på 1600 kvadratmeter finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Vores butik bugner af dejlige ting. Dame/herretøj, legetøj, bøger, smykker, tekstiler elektronik, lamper mv. Vi har også en stor afdeling med isenkram/porcelæn og fine møbler.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Kom og bliv frivillig hos os, det er smadderhyggeligt. Vi er cirka 50 frivillige, og vi værner om den gode og positive atmosfære i butikken og i samarbejdet imellem os. Vi har blandt andet en årlig udflugt, hvor vi tager ud i det blå, oplever og får lidt godt til maven. Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig. 

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Vis mere Vis mindre

Det siger kunderne…

margit rengtvedmargit rengtved ★★★★★ Virkelig gode varer, god indretning og dødt og venligt personale. Altid et besøg værd😁B. C.B. C. ★★★★★ Kæmpe stor butik med mange varer i alle kategorier.FelicieFelicie ★★★★★ Det er sommer 🌻🐞🐝, flotte pollenallergi😁 også der Tour de France🚲 på tv.I aften der er ⚽️🥅 🇩🇰vs🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿Denmark 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰Butiken er stor. De har mange forskelige flotte ting 🤗.Karina JensenKarina Jensen ★★★★★ Gode og billige varer og god stor butikPeter BondePeter Bonde ★★★★★ En oplevelse ud over det sædvanlige. Bestemt et besøg værd.Hugo JensenHugo Jensen ★★★★★ Helle ToftHelle Toft ★★★★★ Maria Mohr NielsenMaria Mohr Nielsen ★★★★★ gaia jensengaia jensen ★★★★★ God betjening og dejlig stor forretningLouise Hyhne RohardLouise Hyhne Rohard ★★★★★ En masse fint tøj til helt fair priser. Kommer glædeligt igen 🙂Tom Sand EgeskovTom Sand Egeskov ★★★★★ Malene Fritz BandholmMalene Fritz Bandholm ★★★★★ Louise GyldenkærneLouise Gyldenkærne ★★★★★ Monika CiesMonika Cies ★★★★★ Karin SchouKarin Schou ★★★★★ Anna Blomgren JohanssonAnna Blomgren Johansson ★★★★☆ GERT STIG JENSENGERT STIG JENSEN ★★★★☆ Stor genbrugsbutik , utroligt mange gode tingJan BJan B ★★★★☆ En meget velfriseret butik med flest varer indenfor møbler, tøj og sko, service, glas, legetøj og bøger.Caroline StadsbjergCaroline Stadsbjerg ★★★★☆ Stor butik med lidt af hvert. Bogafdelingen var dog beskeden.Lene Lindbo LarsenLene Lindbo Larsen ★★★★☆ Susan MogensenSusan Mogensen ★★★★☆ Kirsten FuhlendorffKirsten Fuhlendorff ★★★★☆ Katja AdolfKatja Adolf ★★★☆☆ js_loader

Følg os…

🤩OVERVEJER DU AT BLIVE EN DEL AF HOLDET❓
Kig forbi vores hyggelige butik på Frivillig Fredag 29. september.

🤗Vi står klar til at tage imod dig, der er vil høre mere, om hvordan det er at være en del af frivillig-holdet i lige netop din lokale Danmission-butik☕

...🌎I vores butik er vi med til at gøre en forskel for nogle af verdens mest udsatte. 💚

🌎Vi gør også en vigtig forskel for vores fælles klode - den har brug for endnu mere genbrug!

🤗Kom og hør, hvordan DU kan gøre en forskel sammen os

🔴Frivillig Fredag er hele Danmarks nationaldag for frivillighed

Frivillig Fredag #frivilligfredag #frivilligfordi

Kære kunder
Torsdag den 14/9 holder butikken lukket hele dagen. 👀🚌
Det er nu tid til den årlige velfortjente personaleudflugt.
En dejlig dag er i vente til alle de utrættelige frivillige i butikken.
🚌😎☀️🚌☀️😎🚌☀️😎
Fredag den 15/9 slår vi ...dørene op igen kl 10.00

👏👏hurra lysstøberiet genopstår efter branden i foråret.
Kom endelig med lysstumper, så vi snart igen kan få nye stearinlys.
Tak for hjælpen

Vi har stadig rigtig meget legetøj og masser af spil.
Derfor 50% i perioden
5/9 - 16/9.
👏👏😀😀

Se vores butik