Danmission Genbrug Egå

Luk
Hent rutevejledning
'; ';
Indstillinger skjul indstillinger
Udskriv Nulstil
Henter rutevejledning...

Velkommen til Danmission Genbrug Egå!  

I vores store genbrugsbutik på 1600 kvadratmeter i Egå finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Vores butik bugner af dejlige ting. Dame/herretøj, legetøj, bøger, smykker, tekstiler, elektronik, lamper og meget mere. Vi har også en stor afdeling med isenkram/porcelæn og fine møbler. Vi glæder os meget til at betjene dig i butikken 

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Kom og bliv frivillig hos os – det er smadderhyggeligt. Vi er cirka 50 frivillige, og vi værner om den gode og positive atmosfære i butikken og i samarbejdet imellem os.

Vi har blandt andet en årlig udflugt, hvor vi tager ud i det blå, oplever og får lidt godt til maven.

Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig. 

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Vis mere Vis mindre

Det siger kunderne…

Danmission Genbrug Egå
Fremragende
4.3
Baseret på 49 anmeldelser
review us on
Duża powierzchnia i pełno różności. Również stare duńskie rzeczy. Każdy poszukiwacz coś tu znajdzie dla siebie.
Virkelig gode varer, god indretning og dødt og venligt personale. Altid et besøg værd😁
Kæmpe stor butik med mange varer i alle kategorier.
Det er sommer 🌻🐞🐝, flotte pollenallergi😁 også der Tour de France🚲 på tv.I aften der er ⚽️🥅 🇩🇰vs🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿Denmark 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰Butiken er stor. De har mange forskelige flotte ting 🤗.
Gode og billige varer og god stor butik
En oplevelse ud over det sædvanlige. Bestemt et besøg værd.
God betjening og dejlig stor forretning
En masse fint tøj til helt fair priser. Kommer glædeligt igen 🙂
Stor genbrugsbutik med stort udvalg.
Fantastisk butik med en god betjening.
Rigtig god genbrug med gode priser og hyggelig stemning
Stor genbrugsbutik , utroligt mange gode ting
En meget velfriseret butik med flest varer indenfor møbler, tøj og sko, service, glas, legetøj og bøger.
Stor butik med lidt af hvert. Bogafdelingen var dog beskeden.
Godt sted med mange gode varer
js_loader

Følg os…

🌍🌱 I DAG ER DET JORDENS DAG 🌍🌱

TAK for at være med til at gøre en forskel ved at vælge genbrug! Ved at handle hos os, hjælper du med at mindske vores belastning på planeten og undgå unødvendigt overforbrug.

Det er godt for miljøet, godt for dine medmennesker og... godt for dig 💚

Besøg vores butik i dag - vi har masser af fantastiske varer til dig og din familie. Lad os sammen gøre en positiv forskel for vores planet og hinanden!

Har du tøj, der stadig er i god stand, men som du ikke længere bruger? Aflever det gerne hos os ♻ Vi sørger for, at det får nyt liv hos andre.

Se vores butik