Dronninglund

Tæt
Få rutevejledning
'; ';
vis muligheder Gem muligheder
Print Reset
Vejvisninger

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik!  

Hos os finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Kom og gå på opdagelse i vores fine butik.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Vis mere Vis mindre

Det siger kunderne…

Signe HøyerSigne Høyer ★★★★★ Mette EduardsenMette Eduardsen ★★★★★ Her finder jeg ALTID lige det jeg mangler.Ulla JensenUlla Jensen ★★★★★ Hanne Munch KalsgaardHanne Munch Kalsgaard ★★★★★ DeFp BfFp Bf ★★★★★ Fint indrettet butik med stort udvalg. Sød og venlig betjening. Meget billige priser. Gratis kaffe ved den interessante bogafdeling.vitta christiansenvitta christiansen ★★★★★ Sanne Cortz TarpSanne Cortz Tarp ★★★★★ Engle-barnet ;DEngle-barnet ;D ★★★★★ Det er en god butikJens SørensenJens Sørensen ★★★★★ Free coffee and many cheap thingsZandra Anastasia TrasborgZandra Anastasia Trasborg ★★★★★ Mange fine og billige ting. Møbler, tøj, sko, service, potter og pander, pynt, billeder, osv osv. Levering og afhentning tilbydes også.Mathias Tanggaard WintherMathias Tanggaard Winther ★★★★★ Rigtigt fin butik med nogle helt fantastiske priser.Per JohansenPer Johansen ★★★★★ En driftig genbrugsbutik, drevet af frivillig arbejdkraft i Dronninglund.Lars GregersenLars Gregersen ★★★★☆ Lækkert sted med mange gode ting. Møblerne så gode ud og var billige, men er nok lidt dyre at transportere til den sydlige del af Danmark.Søs Lone Tamborg ChristensenSøs Lone Tamborg Christensen ★★★★☆ God genbrugsbutik.Thorsten GudmundsenThorsten Gudmundsen ★★★★☆ Karina Lykke HouboKarina Lykke Houbo ★★★★☆ L PL P ★★★★☆ Godt udvalg.Gode priserLisa OlsenLisa Olsen ★★★★☆ Lea PoulsenLea Poulsen ★★★★☆ Godt sted vis man mangler noget billigt❤️Ingvar HolmenIngvar Holmen ★★★★☆ Lisbeth VistisenLisbeth Vistisen ★★★★☆ Torben StarkTorben Stark ★★★☆☆ Arne PedersenArne Pedersen ★★★☆☆ Superjs_loader

Følg os…

Så er det snart fastelavn , så vi har fundet udklædningen frem

Vejret siger vi har lukket en uge mere, altså til og med d 8-1- 2024

🎉♻💚Nyt år fyldt med grønne genbrugsfund?

🤗Vi glæder os til at se alle vores søde kunder til et nyt år sprængfyldt med gode genbrugsfund.

🎉🤗💚Fra alle os til alle jer ønsker vi et grønt og lykkebringende nytår - tak for opbakningen i 2023✨

Butikken holder jule lukket fra 22-12-23 til 1-1-24 begge dage incl 🎅🏻🤶🏻🎄

💚♻DINE GENBRUGSKØB GØR EN FORSKEL FOR BØRN OG VOKSNE PÅ FLUGT I LIBANON ❤️‍🩹

Mere end 50.000 mennesker i Libanon er lige nu drevet på flugt fra kampene ved grænsen til Israel.

Via Danmissions lokale samarbejdspartnere i Libanon uddeles der nødhjælp til de ...mest udsatte børn og voksne.

🙏TAK fordi du handler - det er bla. med overskuddet fra vores butik, at der kan uddeles mad, mælk, tæpper og medicin til børn og voksne på flugt.

Halv pris på jule ting fra 13-21 december 🎅🏻🤶🏻

🕯Vidste du, at du kan aflevere brugte lys-stumper i vores butik?

🕯Helt uden magi bliver de forvandlet til fine genbrugslys på Danmissions lysstøberi 💚♻

🕯I foråret brændte vores lysstøberi desværre, men nu er det åbnet på ny adresse på Fyn. Vores dygtige ...lys-frivillige støber på livet lys, men de mangler akut stearin-stumper.

💚🙏Tak fordi du hjælper os med at forvandle yt til nyt

Danmission Lys

😁GIV ET EKSTRA SMIL TIL DE FRIVILLIGE, DU MØDER I VORES BUTIK! 😁

Hver og én af dem gør en vigtig forskel og er med til at skabe et flot overskud til Danmissions vigtige arbejde!

🌎Med overskuddet fra vores butik kan Danmission fx hjælpe mennesker på flugt i Myanmar, ...støtte krigsramte børn og familier i Syrien og beskytte truet regnskov i Cambodja.

Frivillig Fredag der er hele Danmarks nationaldag for frivillighed er en god anledning til at give et kæmpe smil til alle de frivillige ildsjæle, du møder på din vej.

Så er lørdags ferien slut, så lørdagen er igen åben, første gang d. 23-9-23

Se vores butik