Aarsrs

Tæt
Få rutevejledning
'; ';
vis muligheder Gem muligheder
Print Reset
Vejvisninger

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik!  

Hos os finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Kom og gå på opdagelse i vores fine butik.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Vis mere Vis mindre

Det siger kunderne…

Leo HolmLeo Holm ★★★★★ Ann-Marie KristensenAnn-Marie Kristensen ★★★★★ Friendly staff & great souvenirs!Tom Sand EgeskovTom Sand Egeskov ★★★★★ Fadi AhmadFadi Ahmad ★★★★★ Mette AMette A ★★★★★ Stor fin butik med mange spændende tingMads KennethMads Kenneth ★★★★★ Henny HviidHenny Hviid ★★★★★ God betjening søde personale behjælpelig med at finde noget der er godt at købeStinne PlesnerStinne Plesner ★★★★★ Anneli lykke RaskAnneli lykke Rask ★★★★★ sarah østergaardsarah østergaard ★★★★★ Susanne KirchhoffSusanne Kirchhoff ★★★★☆ Fam PoulsenFam Poulsen ★★★★☆ Lenette RasmussenLenette Rasmussen ★★★★☆ Tina TherkildsenTina Therkildsen ★★★★☆ A Google UserA Google User ★★★★☆ David AveniaDavid Avenia ★★★★☆ Peter AndersenPeter Andersen ★★★★☆ It's a triftshop, but a nice one. The people working there is nice and helpful, and the stuff is cheap!Lone LopdrupLone Lopdrup ★★★★☆ Jævnlig udskiftning af varerPoul HansenPoul Hansen ★★★☆☆ Også idag var noget til mig! ;)Endnu en lille jule pynteting.Leif P. HendriksenLeif P. Hendriksen ★★★☆☆ Fandt en lækker dunlæderjakke til kr. 100,-. Topdollar😉js_loader

Følg os…

Fra et hjem med klaver? Vi har pt to stk opretstående akustiske klaverer til salg. Et fra firmaet Johs Jørgensen og et fra firmaet Immermann. Kom ind og se - og prøve dem.

Skønt - og særdeles billigt - møbelsæt i bambus til udestuen/sommerhuset. 2-personers 'sofa' og 2 enkelte lænestole og rundt bord med glasplade og underbord. Står til kr. 1500 .

- fik lyst til at lave et LEGETØJSTEMA.
Vi har i Danmission Genbrug Aars blandt meget andet også meget fint - og billigt - legetøj. Billederne viser kun en lille del af det store udvalg. Billedbøger, børnebøger, jumbobøger har vi også. - Kom ind og kig - måske har vi en lille ...'ting' til barnebarnet?

Et meget flot legetøjskomfur til salg - og en politimotorcykel. Blande de mange genbrugsvarer butikken bugner med og som gerne vil ses er en god Herrecykel - og fra tøj-afdelingen en skjorte.
Kig ind i Danmission Genbrug Aars, Markedsvej 3

Tanzaniabesøg
Mandag 4/9 fik Danmission Genbrug Aars besøg af pastor Modestus Lukonge fra Tanzania; I butikken købte han en varm jakke til de kølige aftner (og dage) i Danmark. Modestus er i Danmark for bl.a. at deltage i Danmissions repræsentantskabsmøde 2.-3./9. 'I Tanzania ...opfordrer vi folk til ikke at smide noget væk, som en anden kan have brug for' - smiler han! 😄
Anette Jensen viser Modestus rundt i genbrugsbutikken.

Træningssæsonen står for døren.
Se vore mange redskaber til motionstræning:
En romaskine - diverse håndvægte - Bowlingtaske med sko og kugler

🤓FIND ALT TIL STUDIE-BOLIGEN I DIN LOKALE Danmission 🪑

🤸‍♂️Kig forbi og find lige det, du mangler til studieboligen fx:

🍽Bestik, tallerkner og glas

☕Diverse porcelæn

🪑Møbler og lamper

👑Nips der passer lige ind i stil
...
🖼Billeder og rammer

Og meget meget mere .....

🥳♻Vi lover fornuftige priser og unikke fund!

MANDAG - TIRSDAG - ONSDAG -TORSDAG - FREDAG - LØRDAG i uge 33 (fra 14/8 - 19/8) er der igen 50% på udvalgte varegrupper.
Det gælder
- DAMETØJ
- HERRETØJ
- BØRNETØJ
- TEKSTILER
- SKO
- BØGER
Kom og gør en god handel og støt en god sag.

Se vores butik