Danmission Genbrug Aarsrs

Luk
Hent rutevejledning
'; ';
Indstillinger skjul indstillinger
Udskriv Nulstil
Henter rutevejledning...

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik!  

I vores genbrugsbutik på 500 kvadratmeter i Aars finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Vi sælger tøj, sko, møbler, isenkram, nips, legetøj, babyudstyr, elektronik, bøger, malerier, tekstiler og mange andre ting. Udbringning og afhentning af donationer klares af en engageret stab af frivillige.

Butikken ligger centralt i Aars sammen med andre butikker og med adgang til en stor fælles parkeringsplads.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet.

Som frivillig i vores butik vælger man selv, hvilken vagt man ønsker at varetage. Man kan bytte vagt, hvis der er brug for det.

Det sociale samvær betyder rigtig meget for os i dagligdagen. Hvert år arrangerer vi også en udflugt for alle vores frivillige, hvor vi blandt andet besøger en anden genbrugsbutik til inspiration og afslutter dagen med en god middag.

Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Vis mere Vis mindre

Det siger kunderne…

Danmission Genbrug Aars
Fantastisk
4.2
Baseret på 22 anmeldelser
anmeld os på
Friendly staff & great souvenirs!
Stor fin butik med mange spændende ting
God betjening søde personale behjælpelig med at finde noget der er godt at købe
It's a triftshop, but a nice one. The people working there is nice and helpful, and the stuff is cheap!
Jævnlig udskiftning af varer
Også idag var noget til mig! ;)Endnu en lille jule pynteting.
Fandt en lækker dunlæderjakke til kr. 100,-. Topdollar😉
js_loader

Følg os…

SOMMERUDSALG
Vi holder udsalg fra onsdag den 19. - tirsdag den 25. juni (begge dage inklusive).
Næste alle vore gode effekter er i udsalgsperioden nedskrevet med 50 %.
Udsalget sker i forbindelse med at Aars kirkes tanzanianske venskabsforening har besøg af 8 personer fra Tanzania. ...Der vil på lørdag den 22. juni være besøg af de 8 gæster, der vil hjælpe til!

Danmission Genbrug har lidt af hvert - Kom ind og 'os'!
Se vore hylder med legetøj - og en LEGO-opbevaringskasse - vi har linned på rad og række - og en sodfri pejs til aftenhyggen. Skindjakkerne er i fare for at blive revet væk!

En selskabskjole ud over det sædvanlige - måske til gymnasiefesten eller?
Vi har et rigt varieret sortiment af fine genbrugsting til meget rimelige priser
kom ind og gå på jagt🥰

Vi har gode ting i mange kategorier - f.eks. værdiboks med kode til børn - pink og blåstribet møbelstof i 20 og 10 meters ruller (billigt😄) - fine krystalglas - Ikea-seng til børneværelset (aldrig brugt) - Le Creuset hjerteskåle - Weekendseng - dele til Mads Stage stel....
og meget ...meget mere - kom gerne ind og se!😀

ÅBNINGSTIDER I PÅSKEN

Skærtorsdag Lukket

Langfredag Lukket

Påskelørdag 10.00-13.00

2. Påskedag Lukket

I den kommende uge - uge 12 - (18. - 23. marts) holder vi forårsudsalg. Der er 50% rabat på (næsten) alt. Kom ind i butikken og gør en god handel.

Velkommen i butikken. Vi har bl.a. en fin, velholdt dukke - et sæde til at hænge på bordet; fin stand. - og 1000 andre ting til billige priser

Se vores butik