JØRGEN SKOV SØRENSEN FRATRÆDER SOM GENERALSEKRETÆR FOR DANMISSION

Efter gensidig aftale har Danmissions bestyrelse og generalsekretær Jørgen Skov Sørensen besluttet at ophæve samarbejdet. Beslutningen skyldes uenighed om den fremtidige strategiske retning for Danmission.

Jørgen Skov Sørensen fratræder 31. december 2018.

Danmissions bestyrelse udtrykker sin anerkendelse af Jørgen Skov Sørensens indsats som generalsekretær, men finder at der er brug for en anden faglig profil til at føre Danmission gennem de økonomiske og strategiske udfordringer, som organisationen står overfor.

Bestyrelsen vil snarest igangsætte processen med at finde en ny generalsekretær.

Jørgen Skov Sørensen har været generalsekretær i Danmission siden 1. marts 2016.

Yderligere information:

Peter Fischer-Møller, formand for Danmissions bestyrelse, mobil 23 29 67 76, mail pfm@km.dk