Plastik sviner – genbrug posen

 

Du gør det sikkert allerede – tænker over, hvor meget plastik du bruger i din hverdag og forsøger at nedsætte forbruget.

I Danmission Genbrug vil vi gerne hjælpe vores kunder til, at vi alle sammen bliver endnu mere bevidste om at begrænse forbruget af plastikposer. Og faktisk skal der ikke så meget til – hvis vi hjælper hinanden!

Derfor vil vi fra 1. september 2020 under sloganet “Plastik sviner – genbrug posen” hjælpe os selv og vores kunder til at bruge mindre plastik. Målet er, at ALLE vores 70 butikker skal være helt plastikpose-fri i 2022.

 

Sådan gør vi:

 

  • Opfordrer vores kunder til selv at medbringe et indkøbsnet eller at købe en hjemmesyet mulepose fremstillet af genbrugs-stof i vores butikker. Den kan bruges igen og igen!
  • Stopper med at udlevere varer i brugte plastikposer. I stedet sørger vi for, at de gamle slidte plastikposer bliver afleveret på genbrugsstationen.

 

Derfor vil vi nedsætte plastikforbruget:

 

  • Plastik ender som svært nedbrydeligt affald i naturen

  • Plastik udleder mikroplast som optages i fødekæden og ender i naturen, havene og i vores drikkevand

  • En EU-aftale har fastsat, at forbruget skal ned på 40 plastikposer per indbygger om året i 2025. Det vil vi være med til.

 

Få svar på de spørgsmål, der kan opstå fra kunder og frivillige i forbindelse med Plastik sviner – genbrug posen.

Find

din nærmeste

danmission

genbrug

 

Klik her

Spar på plastik med Nøjsom og Danmission

Få tre tips til at begrænse dit plastikforbrug i hverdagen med bæredygtigheds-blogger Trine Baadsgaard, der driver bloggen Nøjsom.dk. Sammen kan vi nedsætte vores forbrug af plastik – husk dit indkøbsnet, når du handler i Danmission Genbrug eller køb en hjemmesyet mulepose i butikken.


 

DANMISSION GENBRUG

Strandagervej 24
2900 Hellerup
+45 39 62 99 11
danmission@danmission.dk

 

Danmission Genbrug driver 70 genbrugsbutikker i hele Danmark til gavn for verdens fattigste. Butikkerne er drevet af frivillige i tæt samarbejde med Danmission. Læs mere her