Hvad laver du i Danmission? 
Jeg arbejder som partnerskabskonsulent i kommunikations- og engagementsafdelingen med fokus på at udvikle og styrke samarbejdet med danske efterskoler, højskoler, civilsamfundet og det frivillige foreningsliv. For mig er det vigtigt, at partnerskaber skaber engagement. Jeg arbejder derfor for at skabe muligheden for, at flere kan blive aktive medspillere i kampen for en mere retfærdig verden og se sig selv som en vigtig del af denne forandring. 

En vej til engagement er mødet med verden, med vores partnere og med de mennesker, vi støtter. Derfor er en betydningsfuld del af mit arbejde også at arrangere rejser og studieture. Jeg er netop hjemvendt fra en spændende rejse til Libanon sammen med en gruppe fra Aalborg Stift. På turen fik de med egne øjne mulighed for at opleve det arbejde, vi støtter, og møde det håb, der er så brændende nødvendigt, når man arbejder i en virkelighed, der til tider kan synes kaotisk og dyster. 

Hvad er det bedste ved at arbejde i Danmission? 
Det bedste ved at arbejde i Danmission er at være en del af en organisation, der aktivt bidrager til at gøre en forskel i verden. Derudover værdsætter jeg meget variationen i mine arbejdsopgaver og muligheden for at have indflydelse på min dagligdag. 

Hvordan tror du, dine kollegaer vil beskrive dig? 
Jeg tror, at mine kollegaer vil sige, at jeg indeholder en god portion idéer krydret med tilpas meget kreativitet.

Serie: Mød en ansat

Danmission er en organisation med højt til loftet, hvor medarbejdere med forskellige baggrunde og fagligheder arbejder tæt sammen med organisationens mange engagerede frivillige – for at bidrage til bedre vilkår for mennesker og natur.

I denne serie kan du møde nogle af Danmissions ansatte – fra både hovedkontoret i Hellerup og vores fire kontorer ude i verden.

Om Mathias Norden Larsen 

  • Bor på Nørrebro i København
  • Cand. mag. og master i afrikastudier på Københavns Universitet
  • Ansat i Danmission siden april 2023