Louise Nørbye

20 år
Fra Lemvig
Student fra Lemvig Gymnasium


“Jeg vil være Global Fortæller, fordi jeg ser det som en god mulighed for at blive klogere på verden og samtidig udvikle mig personligt. Jeg er nysgerrig på en anderledes kultur og glæder mig til at møde den lokale befolkning. Derudover nyder jeg at vandre i naturen og ser frem til at opleve den vilde natur helt tæt på. Jeg er lige blevet færdig med gymnasiet og er nu klar på at prøve noget nyt med en anderledes hverdag og nye mennesker.

Jeg håber, jeg får en større forståelse for kulturmødet, og jeg glæder mig til at møde mennesker med en anden kultur, baggrund og tro. Når vi kommer hjem og skal ud at holde workshops, håber jeg, at jeg bliver bedre til at formidle og holde oplæg for større forsamlinger. Det, tænker jeg, er en god egenskab at have i fremtiden. Jeg håber også, at jeg får gode venskaber. Og gode snakke. Både i Tanzania og når vi skal rejse rundt i Danmark. Jeg håber at få et nyt perspektiv på verden og få oplevelser, der sætter tankerne i gang.

Hvis jeg skal beskrive mig selv med tre ord, vil de være…Nærværende, glad og imødekommende.
 
De tre vigtigste ting, jeg tager med til Tanzania er… Myggespray, tandbørste og kortspil.Daniel Jul Jacobsen

20 år
Fra Aarhus
Student fra Århus Statsgymnasium

“Jeg er stor fan af organisationer som Danmission, som prøver at række ud i verden og hjælpe til, hvor der er allermest brug for det. Vi er virkelig privilegerede at bo i et land som Danmark, og det er vigtigt, at vi minder os selv og hinanden om det.

Jeg håber, at jeg sammen med de andre Globale Fortællere vil få udvidet min horisont. Det bliver virkelig spændende at få lov til at møde et land i øjenhøjde og samtidig få mulighed for bagefter at fortælle andre om Danmissions arbejde. Jeg glæder mig til at holde workshops og håber, jeg bliver dygtigere til at formidle.

Jeg vil gerne være Global Fortæller, fordi jeg har et kæmpe ønske om at være noget for andre mennesker, og fordi jeg gerne vil fylde mit liv med noget, der er meningsfuldt. Jeg håber, at jeg kommer til at møde en masse fantastiske og inspirerende mennesker. 

Jeg tror, mine værdier stemmer godt overens med Danmissions værdier, og det er fedt, at organisationen er forankret i folkekirken og de kristne værdier. Jeg er selv kristen og ønsker, at det gode budskab skal nå endnu længere ud.”


Hvis jeg skal beskrive mig selv med tre ord, vil de være…Åben, entusiastisk og snakkesalig.

De tre vigtigste ting, jeg tager med til Tanzania er…Fodboldtrøjer med AGF-logo, solcreme og en pandelampe.

Juliane Benner Lundgaard

21 år
Them syd for Silkeborg
Student fra Handelsgymnasiet Silkeborg

“Jeg har valgt at blive Global Fortæller, fordi jeg rigtig gerne vil være med til at gøre en forskel, lille som stor. Jeg håber, at jeg får udvidet min horisont, og jeg synes, at kombinationen af at rejse ud og efterfølgende formidle oplevelser og viden er et genialt koncept.

Jeg har valgt at rejse ud med Danmission, fordi det er en enestående mulighed, og fordi jeg synes, det er et utrolig vigtigt og spændende arbejde, som Danmission laver ude i verden. Det vil jeg gerne være en del af.

Jeg håber, at jeg vil lære noget om taknemlighed og ydmyghed overfor livet og dets vilkår. Jeg vil gerne blive bedre til at være opmærksomt til stede i nuet i min hverdag. Det – og en fornyet lethed – håber jeg, at jeg kan tage med mig hjem fra vores rejse.

Jeg ser også frem til formidlingsdelen, da jeg tror, det giver noget at videreformidle og tage stilling til de oplevelser, vi har haft.”


Hvis jeg skal beskrive mig selv med tre ord, vil de være…
Smilende, kreativ og betænksom.
 
De tre vigtigste ting, jeg tager med til Tanzania er… Kamera, kortspil og en masse farvestrålende kjoler.


Anna Sofie E. Jørgensen

20 år
Fra Svendborg
Student fra Svendborg Tekniske Gymnasium

“Jeg har hele tiden haft en plan om at skulle rejse i mit sabbatår, men har ikke helt vidst hvordan. Jeg elsker at formidle historier og havde på min ungdomsuddannelse også kommunikation som hovedfag. Så da jeg læste om Globale Fortællere-programmet, vidste jeg med det samme, at det var netop den slags rejse, der var min drømmerejse.

Jeg vil gerne blive klogere på, hvordan det er at leve og vokse op i en helt anden kultur end min egen. Og så håber jeg, at jeg bliver mega skarp i at lave workshops og holde oplæg.

Jeg har valgt at rejse som med Danmission, fordi det er en enestående mulighed for at opleve en anden kultur og et andet land, samtidig med at jeg bliver klogere på, hvordan en dansk organisation kan hjælpe i andre lande.”

Hvis jeg skal beskrive mig selv med tre ord, vil de være…Smilende, eventyrlysten og snakkesalig.

De tre vigtigste ting, jeg tager med til Tanzania er…Myggespray, kortspil og min mobil, så jeg kan tage en masse fantastiske billeder.    

Nanna Maria Fogh Zillig

19 år
Fra Helsingør
Student fra Niels Brock International 


“Jeg håber, at jeg bliver udfordret, får skubbet til mine grænser og kommer ud af min komfortzone. Jeg ser frem til at lære en ny kultur at kende på en mere autentisk måde og til at formidle mine oplevelser og erfaringer. Jeg ser det som en god læring for fremtiden, og så er det virkelig fedt, at vi skal være med til at videreformidle Danmissions arbejde og på den måde bidrage til at gøre en forskel.

Jeg har valgt at rejse ud i verden med Danmission, fordi jeg er stolt over at kunne repræsentere organisationen, da jeg deler dens værdier. Jeg glæder mig til at opleve Danmissions udviklingsprojekter, der sigter mod at skabe fred og forståelse gennem dialog samt at fremme bæredygtighed.

Jeg vil gerne være Global Fortæller, fordi det er en fantastisk mulighed for at kombinere oplevelser med læring, og jeg glæder mig også til at rejse i en gruppe og lære nye mennesker at kende.”


Hvis jeg skal beskrive mig selv med tre ord, vil de være…
Energisk, smilende og empatisk.
 
De tre vigtigste ting, jeg tager med til Tanzania er… Kamera, kortspil og en masse solcreme.Karen Søgaard Væver

21 år
Fra Fredericia
Student fra Fredericia Gymnasium

“Jeg håber at få en masse fede oplevelser med i bagagen og møde forskellige mennesker. Jeg håber på at få nye gode bekendtskaber blandt dem, jeg skal rejse med, og dem vi møder på og efter rejsen.

Jeg vil gerne lære mere om globale forhold og opleve en anden kultur, fordi jeg håber, at jeg på den måde kan bidrage til større forståelse og respekt for forskellige kulturer.

Jeg vil gerne være Global Fortæller, fordi jeg synes, det lyder som en fed måde at rejse på. For mig giver det meget mening at rejse ud for at opleve Danmissions arbejde for bagefter at kunne videregive det, vi har oplevet og lært til andre. Jeg er glad for at arbejde med mennesker og lære fra mig, derfor tænker jeg, at det her er en rigtig god mulighed for at lære mere.

Jeg synes, Danmissions arbejde i Tanzania omkring bæredygtighed lyder rigtig spændende. Det har jeg selv stor interesse for.”


Hvis jeg skal beskrive mig selv med tre ord, vil de være…Smilende, engageret og en rigtig hyggefis. 

De tre vigtigste ting, jeg tager med til Tanzania er…Toilettaske, pung og kortspil.

Globale Fortællere

Globale Fortællere er Danmissions rejse- og formidlingsprogram, hvor vi sender unge mennesker ud i verden for at opleve arbejdet i vores programlande helt tæt på. Her møder de anderledes kulturer og måder at leve på. Når de kommer hjem til Danmark, modtager de undervisning i, hvordan de formidler deres oplevelser, refleksioner og nye indsigter til andre unge mennesker.

Vil du gerne være Global Fortæller, kan du læse mere her

Vil din kirke, skole eller forening gerne have besøg af Danmissions Globale Fortællere, kan du læse mere her

Vis mere Vis mindre