Danmission Genbrug Horsens

Luk
Hent rutevejledning
'; ';
Indstillinger skjul indstillinger
Udskriv Nulstil
Henter rutevejledning...

Velkommen til Genbrugsland Horsens – genbrugsbutikken med det store udvalg  

Vi byder på et meget bredt og omfattende udvalg af flotte og udsøgte genbrugsvarer i vores 1200 kvadratmeter store genbrugsbutik i Horsens: 

Dametøj, børnetøj, herretøj, isenkram, møbler, fodtøj, bøger, film og musik, legetøj og babyudstyr, sportsartikler, malerier og billeder, smykker og ure, elektronik og musikanlæg, el-artikler og lamper, frimærker og mønter, værktøj, tasker og bælter, tekstiler. 

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten.

For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi modtager varer inden for alle kategorier. Aflevering kan ske i butikken i åbningstiden. Der er opstillet udendørs tøjcontainere ved butikken, som kan benyttes døgnet rundt.  Vi afhenter større ting gratis, herunder fraflytningsboer og dødsboer. Ring til butikken og hør mere.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Bliv frivillig hos Danmission Genbrugsland Horsens

Vores butik nyder godt af stor tilgang af varer og af mange kunder til at købe varerne. Derfor har vi brug for at dele opgaverne ud på flere frivillige hænder. Vi kan byde på fornøjelige timer sammen med imødekommende og hjælpsomme frivillige. Du opfordres til at tage nogle få timer om ugen i butikken til opgaver og på tidspunkter, der passer dig bedst. Kontakt os for en samtale om mulighederne.  

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Vis mere Vis mindre

Det siger kunderne…

Danmission Genbrugsland Horsens
Fantastisk
4.2
Baseret på 141 anmeldelser
review us on
Byens absolut bedste genbrugsbutik. Altid et stort og spændende udvalg. Altid fornuftige priser. Altid god betjening.
😎😎🔥
Response from the owner: Tusind tak for din anmeldelse, og dejligt, at du kunne lide vores butik 🙂 Venlige genbrugshilsner Cecilie
Kæmpe genbrug med masser af vare. Priserne er fine.
Response from the owner: Hej Rune. Det er dejligt at høre, at du syntes godt om butikken. Tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug
Venligt personale, gode varer og frem for alt priser hvor alenlang være med. De allerbedste anbefalinger.
Alle tiders sted.Deres ting og sager er altid iorden.
fantastisk genbrugs land med gode varer til fornuftige priser
Ebenerdig. Gut sortiert. Viel Hausrats- und Gebrauchsgegenstände zum kleinen Preis.
Stor genbrugsbutik med porcelæn, glas, møbler, tøj og andet.Meget fair priser og venlig og hjælpsom betjening
Fin butik og Priser...
Heel netjes en schoon, leuke spullen en vriendelijk personeel!
Dejligt sted
Mange gode ting fik købt to bøger af vilburg smith har snart alle sammen mangler omkring 10 stk
Meget fin service
Som altid godt sted at handle ..
Ebenerdiger Laden. Von allem etwas vorhanden. Moderate Preise, die Auswahl ist okay.
Skønt og stort sted at finde kvalitets genbrug. De levere det du køber for en beskeden pris.Stedet skal besøges
Response from the owner: Hej Søren. Vi er glade for, at du syntes godt om butikken. Tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug.
Personal amabil,lucruri interesante la preturi bune
Har ofte besøgt Danmission i Horsens og hver gang møder jeg en ren og hyggelig butik. Lige efter bogen.Der er altid et godt fund der bare venter på at blive fundet. God service i butikken er nærmest en selvfølge.Tak.
God stor butik med alt
God sted at finde ting og sager
Pæn butik men de smiler ikke ret meget 😊
js_loader

Følg os…

Her har vi ugens fund god røremaskine der klarer hele bageriet til kun 800kr. Og en pæn Holmegårds kæmpe til 750 kr slå et smut her ind i Genbrugsland Vejlevej 2 Horsens.

Meget for pengene,og rigtig god kvalitet,læderstol med skammel og 3 Personer sofa samt et sofabord står som nyt,samlet pris til 1850kr.her i Genbrugsland Vejlevej 2 Horsens

Det er billig at blive gift,hvis brudekjolen kan bruges her fra Genbrugsland Vejlevej 2 Horsens.Den koster kun 125 kr,så er der også penge til festen.

Her er lige et billed af alle de nye ting,det er med at være først til mølle.Venlig hilsen Genbrugsland Vejlevej 2 Horsens

Her har vi 2 Dejlige sommer stole,og fodskammel pris100kr stk med fodskammel det er da billig for en god middagssøvn i haven,kom ind i Genbrugsland Vejlevej 2 Horsens vi er glad for at se alle.

Se vores butik