Ung i Danmission

Ung i Danmission

I Danmission er der plads til og brug for alle - unge som ældre. Her kan du blive klogere på, hvad du kan engagere dig i som ung i Danmission.

Hvad kan man lave som ung i Danmission?

>Medvandring – I sommerferien har du mulighed for at deltage i Danmissions medvandring, hvor trosdialog, ro og Danmissions arbejde i Libanon er omdrejningspunktet. Lær mere her…

>Foredrag – Bliv inspireret gennem spændende foredrag om kirkeudvikling, fattigdomsbekæmpelse og dialog. Hvis du har været ude at rejse med Danmission, er du også meget velkommen som foredragsholder. Læs mere her…

Dialogpiloterne – Kurset afholdes hvert efterår i København eller Aarhus og er en teoretisk introduktion til dialog. Her får deltagerne værktøjer til at gå i dialog og undervise andre i dialog.

Dialog-Roadtrip – Deltagerne introduceres til dialog i praksis, når der i en weekend besøges en række forskellige trossamfund.

Workshops –  På efterskoler og højskoler afholder unge i Danmission workshops om dialog med udgangspunkt i erfaring og viden fra kurset Dialogpiloterne.

Repræsentantskabsmøde – Danmissions årlige møde, hvor retningen for organisationen tegnes. Her har unge i Danmission mulighed for at blive hørt og være med til at tegne Danmissions fremtid sammen med resten af repræsentantskabet. Har du lyst til at tegne Danmissions fremtid, så kan du engagere dig i Stiftsbestyrelsesarbejdet. Find din lokale stiftsbestyrelsesformand her.

Lederfællesskab på Blåvandgaard Teenlejr – Unge i Danmission arrangerer og afholder Dannmissions årlige sommerlejr for teenagere.

> Uddeling af Verdens Bedste Nyheder –  Unge i Danmission er med til at uddele Verdens Bedste Nyheder i morgentrafikken – i form af en avis med nyheden om, at udviklingsarbejdet hjælper.

 

Vil du vide mere – kontakt:

Tom Bangslund Hansen
Seniorkonsulent - Netværk og engagement