Ung i Danmission

Ung i Danmission

I Danmission er der plads til og brug for alle - unge som ældre. Her kan du blive klogere på, hvad du kan engagere dig i som ung i Danmission.

Hvad kan man lave som ung i Danmission?

>Foredrag – Bliv inspireret gennem spændende foredrag om kirkeudvikling, fattigdomsbekæmpelse og dialog. Hold øje med Aktivitetskalenderen.

Dialogpiloterne – Kurset afholdes hvert efterår i København eller Aarhus og er en teoretisk introduktion til dialog. Her får deltagerne værktøjer til at gå i dialog og undervise andre i dialog.

Dialog-Roadtrip – Deltagerne introduceres til dialog i praksis når der i en weekend hvert forår besøges en række forskellige trossamfund.

IDEC – I samarbejde med Danmission IKON sender Danmission Unge hvert år 3 kristne og 3 muslimer på International Dialogue and Education Camp. Hold øje med aktuelle rejsedatoer her.

Workshops – På efterskoler og højskoler afholder Danmission Unge workshops om dialog med udgangspunkt i erfaring og viden fra kurset Dialogpiloterne.

Repræsentantskabsmøde – Danmissions årlige møde, hvor retningen for organisationen tegnes. Her har unge i Danmission mulighed for at blive hørt og være med til at tegne Danmissions fremtid sammen med resten af repræsentantskabet. Har du lyst til at tegne Danmissions fremtid, så kan du engagere dig i Stiftsbestyrelsesarbejdet. Find din lokale stiftsbestyrelsesformand her.

Lederfællesskab på Blåvandgaard Teenlejr – Unge i Danmission arrangerer og afholder Dannmissions årlige sommerlejr for teenagere.

> Uddeling af Verdens Bedste Nyheder – hvert år hjælper Danmission Unge med at uddele Verdens Bedste Nyheder i morgentrafikken – i form af en avis med nyheden om, at udviklingsarbejdet hjælper.

Rejs ud i verden som ung i Danmission:

> Bliv provstivolontør ved et af Danmissions mange spændende projekter i fx Cambodja, Tanzania, Zanzibar eller Libanon. Læs mere om det at være og blive provstivolontør her.

> Bliv Global Fortæller på Zanzibar. Globale Fortællere er eventyrlystne og selvstændige unge, som har lyst til at rejse fire uger (i år) til Zanzibar, for at se et eller flere af Danmissions projekter. I det efterfølgende efterår holder de globale fortællere foredrag om deres oplevelser i hjemme i Danmark og er i foråret tovholder for en ung gæst fra det pågældende land. Læs mere om Globale Fortællere her.

> På dialoglejr i Libanon. Dette er et tilbud til unge studerende, der gerne vil lære om dialog i et internationalt perspektiv. Du møder unge mennesker fra andre lande, og der vil være fokus på interreligiøs dialog.

Følg med i vores aktiviteter på Facebook og Instagram.

Vil du vide mere – kontakt:

Tom Bangslund Hansen
Netværkskonsulent