BLIV FRIVILLIG I DANMISSION GENBRUG MÅLØV

Har du 3-4 timer om ugen? Og savner du et godt fællesskab?
Så bliv frivillig i vores hyggelige genbrugsbutik! Som frivillig hos os får du en grundig oplæring og gør en forskel for nogle af verdens fattigste.

Fleksible timer

Du bestemmer, hvor mange timer du vil hjælpe. Uanset om du har til lyst til at være frivillig en formiddag eller en eftermiddag, en hel eller flere dage, tage en enkelt vagt i ny og næ, så er der brug for din indsats.

En opgave der passer dig!

Vi mangler frivillige hænder. Der er et væld af opgaver, der skal løses i vores butik på Måløv Hovedgade – og helt sikkert også én, du synes kunne være sjov! Det kan være sortering af tøj, prismærkning eller fx betjene kassen og giv vores kunder en god oplevelse.

Hyggeligt selskab

Vi tilbyder et godt fællesskab, hvor vi hjælper hinanden ud fra devisen: Ingen kan alt. Alle kan noget. Sammen kan vi det hele!
Lyder det som noget for dig? Så ring til os på 44 66 66 85 eller kom forbi butikken til en snak.

DERFOR SKAL DU VÆRE FRIVILLIG

Gør en Forskel

Din indsats som frivillig har direkte indflydelse på lokalsamfundet og dets borgere.

Fællesskab

Mød ligesindede og skab meningsfulde forbindelser med andre frivillige.

Personlig Udvikling

Udfordre dig selv, lær nye færdigheder og få værdifuld erfaring gennem frivilligt arbejde.

Giv til genbrug

Giv det, du ikke længere skal bruge, til din lokale Danmission Genbrug. Du kan for eksempel aflevere tøj og tekstiler, møbler, legetøj og børneting, elektronik og bøger, dvd’er, LP’er og meget andet.
Kontakt din lokale butik og find ud af mere.

Grønt genbrug

Når du vælger at købe genbrug frem for ny- og masseproducerede varer, er du med til at tage hånd om vores fælles klode. Det er der brug for! I Danmission Genbrug nedsætter vi forbruget af plastikposer, vi tilbyder dig at købe hjemmesyede genbrugs-muleposer til dine varer, og vi giver brugte og ubrugelig ting nyt liv, når vi upcycler. 

Om Danmission Genbrug

Danmission Genbrug driver flere end 60 butikker landet over. Det er ihærdige ildsjæle, der står for den daglige drift. Med overskuddet fra vores butikker kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn, udsatte kvinder og truet regnskov.  

Køb Upcycling

Genbræt 30⁰

Skærebræt lavet af genbrugstræ
44×24 cm, 299,-
Køb her

Lokomotiv

Dekorationslegetøj lavet af genbrugstræ
179,-
Køb her