Tæt
Få rutevejledning
'; ';
vis muligheder Gem muligheder
Print Reset
Vejvisninger

Køb genbrug

Gå på genbrugs-jagt i flere end 60 butikker landet over. Du støtter en god sag, tager vare på miljøet og vores fælles natur ved at vælge genbrug, og så finder du unikke fund til fornuftige priser. Det er god stil!
Giv til genbrug

Giv til genbrug

Giv det, du ikke længere skal bruge, til din lokale Danmission Genbrug. Du kan for eksempel aflevere tøj og tekstiler, møbler, legetøj og børneting, elektronik og bøger, dvd’er, LP’er og meget andet.
Kontakt din lokale butik og find ud af mere.

Bliv frivillig

Danmissions genbrugsbutikker drives af dedikerede frivillige, der sammen udgør et stærkt og hyggeligt fællesskab. Overskuddet fra genbrugsbutikkerne går til Danmissions arbejde ude i verden og herhjemme. Som frivillig i Danmission Genbrug bliver du en del af et meningsfuldt fællesskab, hvor der altid er plads til en kop kaffe og en snak. 

Grønt genbrug

Når du vælger at købe genbrug frem for ny- og masseproducerede varer, er du med til at tage hånd om vores fælles klode. Det er der brug for! I Danmission Genbrug nedsætter vi forbruget af plastikposer, vi tilbyder dig at købe hjemmesyede genbrugs-muleposer til dine varer, og vi giver brugte og ubrugelig ting nyt liv, når vi upcycler. 

Om Danmission Genbrug

Danmission Genbrug driver flere end 60 butikker landet over. Det er ihærdige ildsjæle, der står for den daglige drift. Med overskuddet fra vores butikker kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn, udsatte kvinder og truet regnskov.  

Køb Upcycling

Genbræt 30⁰

Skærebræt lavet af genbrugs egetræ
44×24 cm, 299,-
Køb her

Lokomotiv

Dekorationslegetøj lavet af genbrugstræ
179,-
Køb her