Årets Lucia Indsamling

Årets Lucia Indsamling

Årets Lucia Indsamling er Danmissions landsdækkende indsamling, der løber hvert år fra oktober til december.

Det er den unge kristne kvinde, Lucia, der levede i 300-tallet, og som delte mad ud til de syge og fattige, som er inspirationskilden til Årets Lucia Indsamling. En indsamling, der så dagens lys i 2011, og som hvert år samler ind til Danmissions arbejde for fattige og udsatte i Afrika, Asien og Mellemøsten. Lucia bar lys på hovedet, så hun kunne finde vej i mørket, og er et forbillede, også i dag. Hun kan inspirere os til at gøre en forskel.

Danmissions netværk af engagerede frivillige, kirker, kor og genbrugsbutikker samler hvert år ind til Årets Lucia Indsamling. Desuden sælges der hvert år skrabelodder og særlige Lucia-engle, afholdes basarer, Lucia-optog, særlige indsamlinger, støttekoncerter og gudstjenester til fordel for indsamlingen.

Støt her

[onlinedonation id=”339″]

Kontakt:

Anna-Marie Lauenstein
Kirkeudviklingskonsulent, udsendt til Tanzania

aml@danmission.dk
Læs mere

Anna-Marie er uddannet lærer og har undervist i folkeskolen i 13 år. Fra 2007-2011 var hun engageret som frivillig netværkskonsulent for Danmission på Lolland-Falster. Anna-Marie har været på rejser til Danmissions samarbejdspartnere i Tanzania, Cambodja og Indien.

 

Luciastafetten blev som en del af Årets Lucia Indsamling grundlagt i 2012. Gospelkor fra hele landet deltager hvert år og samler ind til Danmissions arbejde ved på skift at afholde koncerter. I 2013 var godt 20 gospelkor med i Luciastafetten. Har dit kor lyst til at være med i næste års Luciastafet?

Kontakt:

Christina Kofoed-Nielsen
Kampagneleder


Køb Lucia engle