Rejse: Til Tanzania med Else Højvang og Danmission

Rejse: Til Tanzania med Else Højvang og Danmission

16 dage. Afrejse: 31. januar 2020 - hjemkomst: 15. februar 2020

Mennesker, natur, kultur, kirke – levevis og vilkår – bjerge og dale – rejse med fly, bus, landcruizer og gåben – samtale med mennesker – tæt på.

Danmission vil gerne indbyde jer til at deltage i en studietur til Uganda/ Tanzania. Danmission har arbejdet i ELCT (Den Evangliske Lutherske kirke i Tanzania) siden 1948. Danmission har en lang tradition for at lave besøg med udveksling, der går begge veje. Med denne tur vil vi gerne udbygge dette fælleskab og følgeskab. Vore værter er ELCT i tre af de stifter vi samarbejder med Karagwe stift, Nordvest stiftet og Stiftet Øst for Victoriasøen.

Levevis og vilkår, mennesker, natur, kultur og kirke får vi mulighed for at stifte bekendtskab med på denne tur. Vi vil opleve at møde mennesker på landet og i byen, se landets flotte natur, få indblik i menneskers levevilkår tæt på, når vi besøger dem i deres hjem, besøge forskellige arbejdsgrene af kirkens arbejde, samfundsudvikling, uddannelse, sundhed, omsorg, kirkeliv, kirkeudvikling, deltage i gudstjenester, møde regeringens lokale ledelse, skolen osv.

Mennesker er på mange måder de samme indeni, vi har drømme, håb og de bedste ønsker for vore børns fremtid, men vilkårene er forskellige fra Danmark. Vi får mulighed for samtaler med de mennesker vi møder på vor vej, så vi bliver klogere på livet og hvordan det leves og opleves i Tanzania. Tag billeder med af din familie og dine omgivelser, så du også kan dele dit liv med dem du møder.

Vi skal også møde Danmissions missionærer Anna-Marie Launstein og Louis William Møllerfors (Louis er landekoordinator) i Karagwe, Kirsten og Peter Buck i Mwanza i stiftet Øst for Vitoriasøen.

Rejsen arrangeres i samarbejde med Unitas Rejser.

Se hele programmet og bestil rejsen her

 

Danmission i Tanzania:

 

Fakta