Studieophold i Libanon på teologisk fakultet

Studieophold i Libanon på teologisk fakultet

Er du interesseret i at lære mere om kirkerne i Mellemøsten, dialogarbejdet og den fredelige sameksistens på tværs af mange trosretninger og især samspillet mellem kirkerne og islam?

Danmission udbyder i samarbejde med Near East School of Theology (NEST) et studieophold på to ugers varighed i Libanon under titlen – “Christianity and Christian-Muslim Relations in Lebanon and the Middle East.”

Programmet er alsidigt og udbytterigt. Det består af forelæsninger og oplæg af dygtige undervisere og vejledere fra NEST og besøgende professorer. Derudover ekskursioner til Danmissions partnerorganisationer, kirker, moskeer, historiske og bibelske områder. Mød bl.a. Mellemøstens Mellemkirkelige Råd, Adyan Foundation, Ortodokse-, Katolske og protestantiske kirker og menigheder. Mød engagerede mennesker i alle aldre, som arbejder for kirkens vedvarende tilstedeværelse i regionen.

Near East School of Theology har siden 1832 uddannet præster og lægfolk til regionens evangeliske kirker f.eks. i Syrien, Palæstina, Egypten og Libanon. Skolen spiller en vigtig rolle som videnscenter, brobygger og i den evangeliske kirkers overlevelse i Mellemøsten.

TIDSPUNKT

31. august – 11. september 2020

Interessetilkendelse snarest muligt via mail til Danmission på ase@danmission.dk

Endelig tilmelding 15. maj 2020.

PRIS

Anslået pris: 12.000kr. pr. deltager. Prisen inkluderer:

Den anslåede pris inkluderer ikke vacciner, rejseforsikring, flybilletter, transport til afrejse lufthavn.

URL: https://danmission.dk/project/studieophold-i-libanon-paa-teologisk-fakultet/