På kanten af livet i Tanzania!

På kanten af livet i Tanzania!

Mette Kristensen, som er udsendt til Tanzania for Danmission er i Danmark i uge 42 og 43 i 2014. Hun kan bestilles til foredrag i denne periode (fortrinsvis i Jylland og på Fyn).

Mette vil fortælle om sit arbejde i Tanzania med palliativ pleje (pleje og behandling af døende og folk med livstruende sygdomme i deres hjem). Et arbejde, som hun udfører for Danmissions samarbejdspartner, Den lutherske kirke i Tanzania

Hun vil fortælle om behovet for palliativ pleje i Afrika og beretninger fra sit arbejde med patienterne. I skal høre om udfordringerne med traditionel medicin og de karismatiske kirker, som også forsøger at hjælpe og helbrede uhelbredeligt syge, men som samtidig kan ødelægge effekten af behandlingen. En del af Mette og hendes kollegers arbejde er også at hjælpe de udstødte og marginaliserede med at blive en del af lokalsamfundet ved at tale mod fordomme.

Alt dette vil Mette komme ind på, samtidig med at hun fortæller om livet som udsendt fra Danmark i Tanzania. Om kulturmødet og forskellene på livet i Danmark og i Tanzania.

Bestil Mette Kristensen til et foredrag hos dig ved at sende en mail til:

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner