Rejse: Pilgrims- og dialogrejse til Sydindien

Rejse: Pilgrims- og dialogrejse til Sydindien

Tag med Tro i Dialog og Brorsons Kirke til Sydindien 6.-16. februar 2020 og oplev spiritualiteten på nærmeste hold

Har du lyst til deltage i en rejse, hvor trosdialog, religionsmøde og samvær med andre er i centrum? En rejse, hvor du møder spiritualitet og tro gennem personlige møder og samtaler? Så tag med Tro i Dialog, en arbejdsgren i Danmission der arbejder med tros- og religionsmøde, (tidl. IKON) og Brorsons Kirke til Indien i februar 2020.

Destinationen er Tiruvannamalai i Tamil Nadu i Sydindien. Byen er et valfartssted for Shiva-troende hinduer pga. det hellige bjerg Arunachala og det meget store Shiva-tempel. Tiruvannamalai er i løbet af de sidste 40 år blevet et valfartssted for åndeligt søgende fra vesten, og man anslår at der bor over 1000 vesterlændinge fast i byen. Desuden opholder der sig året igennem mange åndeligt søgende i byen. Dette skyldes en lang række ashrams, meditationssteder og lignende. Vi besøger dialogcenteret Quo Vadis, en række kirker, templer og ashrams, blandt andet Ramanashram. Derudover vil turen være bygget op omkring personlige møder og samtaler med mennesker, der lever i grænselandet imellem de formaliserede religioner som kristendom og hinduisme. Under rejsen kommer vi til at stifte bekendtskab med andre traditioners spirituelle praksis som for eksempel puja, meditation og yoga.
Vi skal også deltage i fuldmånevandring (14km) med ca. 500.000 andre pilgrimme og få et unikt indblik i folkelig hinduisme.

 

Turens rejselederteam består at:

Nicolaj Stubbe Hørlyck, præst i Brorsons Kirke og formand for Tro i Dialog. Har arbejdet med og studeret religionsdialog i Sydindien og været rejseleder på tidligere pilgrimsrejser.
Charlotte Nørgård Bejder, aktivitets- og fællesskabskoordinator i Brorsons Kirke.

Hvem kan deltage?

Du skal være indstillet på at bo og rejse under simple forhold. Det er vigtigt, at du er selvhjulpen, godt gående og kan sidde på gulvet f.eks. under meditationer og tempelbesøg.

Du skal være indstillet på at sætte dig selv og din tro/spiritualitet i spil i mødet med andre religioner og levevis.

Turen er åben for alle uanset tro og religiøst tilhørsforhold
Medlemskab af Danmission er en forudsætning, og kan tegnes ved tilmelding (et årligt medlemskab koster 125 kr. for unge under 35).

 

Pris og tilmelding

Prisen for turen er 9500 kr. Beløbet dækker transport fra Kastrup lufthavn, kost, logi og program. Du skal påregne en ekstra udgift til vaccinationer, visum (450kr) og forsikring, samt enkelte måltider på egen hånd.

Tilmeld dig ved at sende en mail til charlotte@brorsons.dk. Du også kan få nærmere information om turen ved at kontakte Nicolaj (50219170).

Du skal skrive en kort beskrivelse af dig selv, samt hvorfor du ønsker at deltage på rejsen og hvad du kan bidrage med i gruppen. I tilfælde af at der er flere tilmeldte end turen kan rumme, udvælges deltagerne på baggrund af den skriftlige motivation. Der betales et depositum på 2500 kr. ved tilmeldingen. Du er først endeligt tilmeldt, når vi har modtaget dit depositum. Depositum og restbeløb på 7000 kr. refunderes ikke ved afbud eller sygdom.

Unitas er teknisk arrangør af rejsen og alle rejsende er selv ansvarlige for gyldig rejseforsikring.

Download flyer