Daniel Nygaard Madsen

Daniel Nygaard Madsen

- på kort foredragsrejse i 2014

Daniel Nygaard Madsen er sammen med sin kone Hannah udsendt til Zanzibar for Danmission, hvor han i 4 år har arbejdet med interreligiøs dialog for Danmissions partner, den lutherske kirke i Tanzania.

Daniel er den daglige leder af Zanzibar Interfaith Center, der arbejder med fred og forsoning mellem religiøse grupper på Zanzibar. Øen har i de sidste år været præget af religiøse og politiske spændinger og Daniel vil fortælle om sin og familiens hverdag og det vigtige dialogarbejde på Zanzibar midt i orkanens øje.

Vi er glade for at kunne tilbyde muligheden for at høre Daniel som foredragsholder fra mandag 17. marts til og med fredag 21. marts. Se arrangementerne i aktivitetskalenderen

Daniel Nygaard Madsen turnerer med to foredrag:

Dialogcentret

Midt i orkanens øje. De seneste to år har budt på store udfordringer for dialogcentrets arbejde på Zanzibar. I dette foredrag vil Daniel Nygaard Madsen gennemgå nogle af de voldelige begivenheder, der har fundet sted men også forsøge at pege på nogle af de sprækker af lys, der trods alt er synlige på Zanzibar. Hvordan udvikler dialogarbejdet sig under disse forhold?

Upendo

Fra projekt til organisation. Syskolen Upendo – der på swahili betyder ”kærlighed” – har konsolideret sig over de sidste år, hvor den har udviklet sig fra at være et projekt til fra januar 2014 at være en social virksomhed ejet af Tanzanias Lutherske Kirkes Øst & Kyst-stiftet og Danmission i fællesskab. Hvordan ser fremtiden ud for Upendo? Og hvordan oplever kvinderne på Upendo de stigende spændinger på Zanzibar?