Nepal

Historiske film fra Nepal

“Vestens Unge – religionsmøde på verdens tag”

En debatfilm fra Nepal. Om vestlige unges møder med buddhisme og hinduisme.
Instruktør: Ib Makwarth.

“Introduktion til filmen Vestens Unge

Ib Makwart, som har instrueret filmen “Vestens Unge”, er i studiet sammen med Berit Daugaard fra Dansk Santalmission. Vi hører henholdsvis om arbejdet med filmen og om Dansk Santalmissions opsøgende arbejde i Nepal. Del af TV-udsendelse: Morgenflimmer.

Nepal Christian Conference

Nepal Christian Fellowship afholdt 7.5.1990 det første offentlige møde i Kathmandu, hvor mere end 15.000 mennesker deltog for at være med til fejre den nye følelse af frihed der opstod efter den nylige demokratiske revolution, som førte til ny forfatning.

Missionærberetning : Mikala Winterø

Mikala Winterø, sygeplejerske, skal for første gang sendes ud som missionær til Nepal. Jørgen Nørgaard Pedersen, generalsekretær i Dansk Santalmission fortæller om de udsendte missionærers rolle og om forholdene i Nepal.

Figentræet – The Pipal Tree

The United Mission To Nepal presents: The Pipal Tree. I Nepal er det en gammel skik at oprette platforme eller samlingssteder i skyggen af store figentræer langs vejene. På disse steder forsamler nepaleserne sig og planlægger og diskuterer nye projekter. UMN, United Mission To Nepal, fungerer også som sådan en platform.