Se Danmissions historie

Danmissions næsten 200-årige historie rummer mange øjeblikke, der er foreviget på både fotografi og film. Vi arbejder på at få gjort billeder og film tilgængelige for at levendegøre historien.

Her på siden kan du se eksempler og læse om arbejdet gennem tiden og møde nogle af de mennesker, der har haft betydning i missionens historie.

 


Vi har desværre været nødt til at blokere adgangen til arkivet på grund af usikkerhed omkring fortolkning af persondataloven;  det såkaldte  GDPR-direktiv fra EU. Vi arbejder med at finde en mulighed for igen at åbne arkivet – enten helt eller delvist – på en måde, der lever op til de nye regler i persondatalovgivningen.

Har du spørgsmål eller ønsker du adgang til arkivet, kan du sende en kort beskrivelse af dit formål med at søge i arkivet. Hvis det ligger inden for lovens rammer, vil vi sende dig adgangsoplysninger.

Kontakt:

 


video_turq

Historiske film

Danmissions historiske film er også blevet digitaliseret og kan ses på Youtube.

Se mere…

om_os

Om arkivet

Danmission Photoarchive er et bevaringsprojekt for organisationens historiske billedarkiv med det formål at gøre det tilgængeligt for alle interesserede.

Læs mere…