Kære ven af Danmission

Kære ven af Danmission

Nu er året gået på hæld og det er tid til en lille julehilsen.

Der er sket rigtig mange gode forandringer i små hjem rundt om i verden, som du har været med til at skabe sammen med Danmission. Tak for din trofasthed og samarbejde. De mennesker vi hjælper til en lysere fremtid er ikke bare glade for økonomisk støtte, men i særdeleshed rørte over, at så mange danskere interesserer sig for dem, søttter dem og beder for dem.

 

Et stort tak for året der er gået.

Vi vil gerne tilbyde dig en venskabsrabat på det smukke juleophæng, som smykkekunstneren Josephine Blay har designet for Danmission. Du kan ved at bruge rabatkoden “englerabat” i webshoppen købe den for 100 kr. i stedet for 149 kr.

 

kob_englen_her

 

Rabatkoden “englerabat” indtastes ved betaling i feltet “Kupon”

LÆS MERE

Mød designeren bag Danmissions nye Lucia-engel

Mød designeren bag Danmissions nye Lucia-engel

Hvorfor arbejder du som kunstner med netop engle? ”Jeg har tegnet engle, siden jeg var en lille pige. Jeg syntes, at der var et godt sving i at tegne en englevinge, og det synes jeg faktisk stadigvæk. Når man tegner kruseduller, så er der ofte et mønster i måden, man gør det på, og for mig har det mønster altid været engle-kruseduller. I dag, hvor jeg er kristen, giver englen og dens spirituelle betydning rigtig god mening for mig, og jeg har længe designet skytsengle som vedhæng til halssmykker. Det er min egen lille hjertesag. Jeg tror, at det var det, Danmission så.”

LÆS MERE

Afmeld nyhedsmail her

Se nyhedsmail i browser