Vil du vandre med?

I sommerferien har du mulighed for at deltage i Danmissions medvandring, hvor trosdialog, ro og Danmissions arbejde i Libanon er omdrejningspunktet.

Fuglesang, det brusende hav og kilometer i benene. Det er, hvad Danmissions nye initiativ for sommerferien 2021 byder på. Lyder det som noget for dig, så læs med her.

I en mindre gruppe på knapt 20 personer går turen til Mors. Med rigelig tid til ro, refleksion, fordybelse og dialog om tro og livets store spørgsmål vil vi vandre Mors rundt på seks dage. Hver dag vil begynde med et nyt ord, som vi kan reflektere over både sammen og hver for sig. Hvornår har du sidst haft tid til at tænke over, hvad fællesskab betyder for dig? Eller har sat ord på, hvad tro er for dig? Det får du mulighed for på Danmissions medvandring. Formålet med vandringen er at skabe rum til at dele sine håb, erfaringer, frustrationer og længsler, alt imens vi sammen går og fordyber os i Danmarks smukke landskab. Undervejs sætter vi fokus på Danmissions arbejde i Libanon, herunder ofrene for eksplosionen i Beirut d. 4. august 2020. Læs mere om projektet her

Danmission er forankret i Folkekirken og arbejder ud fra værdierne ”det hele menneske”, ”ligeværd”, ”respekt” og ”gensidighed”. Og netop disse værdier vil danne rammen for medvandringen, som også er meget mere end en vandring for 20 danske unge, men også en symbolsk vandring med Danmissions partnere ude i verden.

Vi kommer til at gå cirka 20 kilometer om dagen – uden oppakning og overnatningen foregår i telt. Du behøver ikke at være en erfaren vandrer, så længe at du er åben over for at træde ind i samtale om tro og livets store spørgsmål.

 

Det praktiske

Medvandringen foregår fra den 7. til 13 august 2021. For at deltage skal du være mellem 20 og 35 år. Det koster 1.300 kroner at deltage, hvoraf 500 kroner går ubeskåret til at støtte Danmissions arbejde i Libanon. Dertil kommer udgiften til din transport til og fra Mors Hvis turen bliver forhindret på grund af corona refunderes det fulde deltagerbeløb.

Vil du bruge en uge på Mors sammen med andre unge, skal du udfylde tilmeldingsformularen nedenfor og indbetale 1300 kr. på Mobilepay nummer 465950 senest den 1. juli. Pladserne tildeles efter først til mølle-princippet.

Når du er tilmeldt, modtager du information om alt det praktiske, pakkeliste, mødested, mødetid og meget mere.

Der vil blive planlagt en gensynsweekend for alle deltagere fra den 13. til 14. november 2021.

 

Har du spørgsmål, kontakt udvalgsmedlem Anna Andersen på e-mail aan@danmission.dk

 

Tilmeld dig her