Tilmeld dit kor til Årets Lucia Indsamling

Lad dit kor tænde lys

Hvert år tænder vi et lys i mørket ved at synge og indsamle penge, så fattige børn og deres familier kan gå en lysere fremtid i møde. I november og december måned afholder kor koncerter over hele landet, så de mørke måneder bliver spækket med sang og lys. Når jeres kor deltager, er I også med i konkurrencen om den skønne præmie – en workshop.

I sørger for at fylde kirken, synge, indsamle penge og sende stafetten videre til det næste kor, så julen er fuld af sang, lys og varme.

Vind en workshop

Tilmeld jeres kor senest 1. december og deltag i lodtrækningen om at vinde en workshop.

Det vindende kor får direkte besked og det offentliggøres samtidig på Lucia Indsamlingens Facebookside.

Vinderkoret vælger selv den workshopinstruktør, I synes kunne være spændende at få besøg af, og som, I tænker, kan give jer inspiration og ideer til nye metoder, nyt repertoire – eller måske noget helt tredje. Workshoppen har en værdi af 10.000 kr.

I gør en forskel

ganetaI år samler vi ind til fattige børn og deres familier i Asien, Afrika og Mellemøsten. Alle børn har ret til at vokse op under sunde og trygge forhold. Desværre har mange ikke de muligheder og rammer, der skal til.

Ganeta er 11 år og bor i Madagaskar. Da hun var lille, fik hun en simpel øreinfektion efter en badetur og blev døv. I Madagaskar er det skammeligt at være handicappet, og mange blive misbrugt, mishandlet og gemt væk. Ganetas mor afleverede hende på en døveskole, hvor skolens leder Diamondra og lærerne med kærlighed, tålmodighed og humor støtter børnene, så de føler sig trygge og værdifulde. På skolen får de et nyt liv – og et sprog og et fællesskab.

Støt fattige børn og deres familier og vær med til at gøre en stor forskel i deres liv!


 

Inspiration til indsamlingen

Entre priser:

Koret kunne sælge koncertbilletter til en symbolsk beløb. Penge går til Danmission Fremtidsbørn.

Gratis entre:

Koret kunne lave en indsamling ved koncerten til gavn for Danmission Fremtidsbørn.

Julebod/cafe:

Koret kunne sælge kaffe, kage, gløgg og æbleskiver i pausen eller efter koncerten og give bidraget til Danmission Fremtidsbørn.

Materialer:

For at hjælpe dig kan du bestille materialer til din indsamling hos os:

Lucia plakat

Lucia plakat

Gratis!

  • Solgt 38 gange

Lucia flyer

Lucia flyer

Gratis!

  • Solgt 250 gange

Lucia skrabelod

Lucia skrabelod

20 DKK

  • Solgt 168 gange

Kontakt:

Christina Kofoed-Nielsen