Vær med

Vær med

Hvert år tænder vi et lys for verdens børn ved at samle penge ind, så de kan gå en lysere fremtid i møde. I år går Lucia Indsamlingen til Danmission Fremtidsbørn, som giver børn og unge mulighed for at vokse op under sunde og trygge forhold.  Både kirker, kor, foreninger og privatpersoner er hvert år med til at samle penge ind og sammen gør vi en forskel. Læs mere om hvordan, du kan samle ind.

LUCIA_ikon_kirke

Min kirke samler ind

Danmission indbyder jeres kirke til sammen med kirker ud over hele Danmark at lave en indsamling i adventstiden. Det giver mening, at vi gennem Årets Lucia Indsamling føjer den globale dimension til advent i kirken.

Læs mere…

LUCIA_ikon_kor

Mit kor samler ind

Kor fra hele Danmark tilmelder sig Luciastafetten for, at synge og samle en masse penge ind til fordel for fattige børn og unge i verden. Vi tror på, at vi i fællesskab kan synge lys ind i mørket

Læs mere…

LUCIA_ikon_folk

Jeg samler ind

Du kan også være med til at samle ind til Danmission Fremtidsbørn ved blandt andet at købe skrabelodder, Luciaengle, eller andre ting fra vores Webshop – eller deltage ved nogle af luciakorets julekoncerter.

Læs mere…


Materialer:

For at hjælpe dig kan du bestille materialer til din indsamling hos os:

Lucia plakat

Lucia plakat

Gratis!

  • Solgt 38 gange

Lucia flyer

Lucia flyer

Gratis!

  • Solgt 250 gange

Lucia skrabelod

Lucia skrabelod

20 DKK

  • Solgt 168 gange

Kontakt: