<< Lucia forside

Lad dit kor tænde lys

Lucia Indsamlingen 2020

Hvert år tænder vi et lys i mørket ved at synge og indsamle penge, så fattige børn og deres familier kan gå en lysere fremtid i møde. I november og december måned afholder kor- koncerter over hele landet til fordel for Danmission, så de mørke måneder bliver spækket med sang og lys. Når jeres kor deltager, er I også med i konkurrencen om den skønne præmie – en workshop.

I sørger for at fylde kirken, synge, indsamle penge, så julen er fuld af sang, lys og varme og samtidig er I med til at gøre en forskel.

 

Vind en workshop

Tilmeld jeres kor og deltag i lodtrækningen om at vinde en workshop.
Det vindende kor får direkte besked og det offentliggøres samtidig på Lucia Indsamlingens Facebookside.
Vinderkoret vælger selv den workshopinstruktør, I synes kunne være spændende at få besøg af, og som, I tænker, kan give jer inspiration og ideer til nye metoder, nyt repertoire – eller måske noget helt tredje. Workshoppen har en værdi af 10.000 kr.

 

klik her for at tilmelde jeres kor

 

I gør en forskel

Danske børn glæder sig til jul. Til fodboldstævner og til sommerferie. Til at blive ældre og kunne bestemme selv. Til at blive brandmænd eller statsministre. For i de allerfleste danske familier ser fremtiden lys ud.

Andre steder i verden er omstændighederne som bekendt anderledes. I Syrien. I Tanzania. I Myanmar og i de øvrige lande, hvor Danmission er tilstede, vågner børn hver dag op til krig, ufred og fattigdom.

Danmission Fremtidsbørn har derfor fokus på, at børnene kommer i skole, får mad, tøj og livsvigtig medicin, at de får lov til at lege og lærer deres rettigheder at kende, så de kan begynde at glæde sig til fremtiden.
Støt fattige børn og deres familier og vær med til at gøre en stor forskel i deres liv!

 

Inspiration til indsamlingen

  • Entre priser: Koret kunne sælge koncertbilletter til en symbolsk beløb. Penge går til Danmission Fremtidsbørn.
  • Gratis entre: Koret kunne lave en indsamling ved koncerten til gavn for Danmission Fremtidsbørn.
  • Julebod/cafe: Koret kunne sælge kaffe, kage, gløgg og æbleskiver i pausen eller efter koncerten og give bidraget til Danmission Fremtidsbørn.
  • Materialer: For at hjælpe dig kan du bestille materialer til din indsamling hos os

 

Er du i tvivl om noget? Kontakt…

Christina Kofoed-Nielsen