Lad jeres kirke række ud til verdens fattige

Virusudbruddet koster! Prisen betales af fattige ude i verden, hvor myndigheder og sundhedsvæsenet er utilstrækkelig. Danmission er til stede og støtter kirkerne. Tak om jeres kirke vil samle ind til Danmissions arbejde.

HVORDAN KAN JERES KIRKE HJÆLPE?

  • Støt digitalt – nævn f.eks. SMS eller mobilepay nummeret ved jeres gudstjeneste eller via jeres sociale medier, nyhedsbreve og kirkebladet, så menigheden har mulighed for at bidrage til omsorg for vores næste i bl.a. Myanmar, Syrien og Tanzania.

Støt

Danmissions corona-indsamling

Mobilepay

507725

sms

“Danmission”

til 1245

(100 kr.)

  • Kirkebøn – Må Danmission være med I jeres kirkebøn? Tak for forbøn for de mennesker, som Danmission hjælper. Bed om håb for verden og lindring til de fattige som står uden sikkerhedsnet, dem der kæmper med sygdomme, dem der står uden job, dem der er ensomme og dem der sørger over et mistet familiemedlem.
  • Vil I donere et beløb til fordel for Danmissions arbejde?

Indbetal corona-kollekt

Har I samlet ind til verdens fattige i jeres kirke, kan du indbetale beløbet her

 

VÆR MED – OGSÅ EFTER CORONAUDBRUDDET

Har I lyst til at blive en del af Danmissions arbejde, så står vi klar med materialer se her, tilbud om foredrag se her, og inspiration til indsamlinger – vælg jeres projekt her

 

Seneste nyt fra Danmissions arbejde – hvordan er det påvirket?

Hold jer opdateret på hjemmesiden om de steder Danmission arbejder, hvis I vil høre mere om, hvordan Danmission hjælper til i Tanzania, Myanmar, Cambodja og Syrien under corona-udbruddet.

Lær mere her:

 

Tak for jeres støtte

Mangler i en kollekttale?

Tak for jeres støtte til Danmissions arbejde. Fra prædikestolen eller hvorfra I optager gudstjenesten, kan der de kommende søndage siges:

I dag samler vi ind til Danmissions arbejde i bl.a. Tanzania og Myanmar. Kirker og menigheder står hver dag over for udfordringer. Al den nød, der følger i kølvandet på virussens hærgen, rammer ekstra hårdt i de lande, der i forvejen er allermest plaget af fattigdom. Danmission står sammen med menigheder og partnere i Afrika, Mellemøsten og Asien. Mere end nogensinde før er der behov for hjælp. Virusudbruddet koster! Prisen betales af fattige ude i verden.
I Tanzania arbejder Danmissions kirkepartner på at oprette en radiokanal, der kan formidle viden om, hvordan befolkningen kan beskytte sig mod corona.
I Myanmar, hvor kampene fortsætter og flygtningelejrene kun får nye beboere, uddeler Danmissions kirkepartnere ris, olie, grøntsager – og oplyser om covid-19, mens de uddeler masker og håndsprit.

Hvor mennesker sætter grænser, sprænger Gud disse. Han har skabt hele menneskeheden til ét fællesskab. Vi er kun til i kraft af hinanden – og vi må hjælpe hinanden.

Mange tak for en god gave til Danmissions arbejde. I kan støtte nu ved at betale med MobilePay til 507725 eller sms “Danmission” til 1245 og støtte med 100 kr.

Hent kollekttalen her


Vi vil gerne kontaktesTom Bangslund Hansen
Seniorkonsulent - Netværk og engagement

Indbetaling af kollekter

Indbetal corona-kollekt

Har I samlet ind til verdens fattige i jeres kirke, kan du enkelt indbetale beløbet her

– eller ved henvendelse til Danmissions bogholder:

Få jeres eget indsamlingsprojekt