Nyt online dialogværktøj ser dagens lys

Nyt online dialogværktøj ser dagens lys

Danmission står bag verdens første online platform med mulighed for at designe dialog-workshops uanset hvilken sammenhæng, der skal faciliteres dialog i.

Den nye platform kan fra 1. juni besøges og bruges via www.dialoguetoolbox.com, hvor dialogfacilitatorer verden over kan hente inspiration og øvelser til workshops tilpasset den specifikke kontekst og mangfoldigheden i den gruppe, de står overfor. De hundredevis af øvelser, som ligger samlet i toolboxen, er gennemprøvede af erfarne facilitatorer af interreligiøs dialog. Desuden er sitet spækket med gode råd og inspiration til dialogarbejde.

IKON og håndbogen Dialogpiloterne har været til stor inspiration for dette projekt! Håbet er, at alle med interesse for selv at være i dialog og at facilitere dialog, vil gøre brug af platformen og finde inspiration i øvelserne og sparring med andre dialogfacilitatorer verden over.

Der er officiel åbningen af Dialoguetoolbox.com d. 30. maj i Danmissions
bestyrelsessal kl. 14.30, hvor vi serverer dialog-bobler og multikulturelle kager. Alle er velkommen! Se invitation her. 

Platformen er gjort mulig med støtte fra Dansk Arabisk Partnerskabsprogram (DAPP) og Netværket for Religion og Udvikling.