Mød Danmission IKON på Himmelske Dage

Mød Danmission IKON på Himmelske Dage

Den 30. maj til 1. juni løber kirkefestivallen Himmelske Dage af stablen - i år på den jyske hede i Herning og omegn. Sammen med mange andre er Danmission IKON også til stede med et spændende program.

Lærke Lysemose Christensen,  

Torsdag kan du komme på en guidet tur i hindutemplet, overvære ritualet aftenpuja og deltage i en efterfølgende refleksion over besøget.

Programmet fredag består bl.a. af et oplæg om yoga og hvilket fundament denne praksis egentlig bygger på. Kom og hør Gitte Bechsgaard som er psykoterapeut, Ph.d. og grundlægger af Vidya Institute.
Derudover kan du denne dag opleve en samtale mellem Anne Sophie Jørgensen, leder af meditationscenteret Tigerens Rede og Svend Kjærgaard, der er teolog og underviser i Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR). Samtalen faciliteres af Nicolaj Stubbe-Hørlyck, Formand i Danmission IKON.

Lørdag har Danmission IKON inviteret Govind Radhakrishnan, som underviser i yoga, meditation og ayurvedisk livsstil. Han skal stå for en workshop om, hvordan vi ved at have en krop i balance, har mulighed for at åbne op spirituelt og komme endnu dybere ind i bøn og stilhed. Hvad sker der, når vi passer på den fysiske krop? Hvad er kroppen og hvordan passer vi på den, hele vejen rundt?

Sidst men ikke mindst er vi en del af et “samtalesofa-program”, hvor man i løbet af dagene kan møde;

SE DET SAMLEDE PROGRAM MED DETALJER HER

 

URL: https://danmission.dk/ikon/moed-danmission-ikon-paa-himmelske-dage/