Dialogpiloterne 2018

Dialogpiloterne 2018

Hvilke tanker gør du dig om tro? Og hvordan snakker du med både nære venner og fremmede personer om det, der ligger mange mennesker nært? Tag på Dialogpiloterne - en uddannelse i dialog, hvor der er fokus på at tale om tro, livssyn og eksistens.

 

Lær mere om hvad begrebet dialog dækker over, hvad der sker med dig selv i samtalen med andre om tro, samt hvordan dialogøvelser fra håndbogen Dialogpiloten kan være en god måde at komme i gang med trosdialogen.

Dialogpiloterne 2018 afholdes i København d. 14.-16. september.

Se det fulde program for Dialogpiloterne 2018 her– og TILMELD dig her senest d. 5. september!

På Dialogpiloterne er der ikke nogen dumme spørgsmål og ikke noget rigtigt svar. I stedet er der fokus på at lytte og spørge nysgerrigt ind til hinanden. Uddannelsen er for enhver, uanset religiøs og kulturel baggrund, der er interesseret i dialog og ønsker at lære mere om en praktisk tilgang til dialog og trosmøde. Du kan forvente at blive udfordret og inddraget i dialogøvelser, at få kompetencer og redskaber til at være i dialog med anderledes troende samt at lære selv at afholde en dialogworkshop. Kurset er primært baseret på praktiske øvelser og deltagernes medinddragelse. Dialogpiloterne arrangeres af Danmission IKON og Danmission Unge. Instruktørerne har både kristen og muslimsk baggrund.

Har du spørgsmål kan du kontakte dialogkonsulent Lærke Lysemose Christensen på 30200280 eller llc@danmission.dk