"Dawn of the Abyss" i Brorsons Kirke

"Dawn of the Abyss" i Brorsons Kirke

Den 10. juni kl. 19.00 vises filmen "Dawn of the Abyss" med efterfølgende oplæg og diskussion med instruktør Fabrice Lee og Michael Highburger

Danmission IKON og Brorsons Kirke inviterer til en aften, hvor filmen ”Dawn of the abyss” vises. I filmen møder vi den Benedektinske munk Henri Le Saux, som var med til at starte det kristne ashram Shantivanam i Sydindien. I ashrammet praktiseres dialog mellem hinduer og kristne og har været til stor inspiration for IKON i mange år. Den tidligere benedektinermunk Michael Highburger, som har boet 18 år i ashram i Sydindien, deltager i den efterfølgende diskussion sammen med filmens instruktør Fabrice Blee.

Om filmen

Dawn of the Abyss viser en opvågning inspireret af den Benediktinske munk Henri Le Saux’s liv. Efter at have boet i et kloster i Bretagne i 20 år, rejste han til Sydindien med det formål at bringe det bedste af det kristne klosterliv med sig. For at nå sit mål troede han, var han overbevist om at det vigtigste var, først at åbne sig for Indiens åndelige hjerte. Dermed stødte han på Ramana Maharshi, en af de store vismænd i sin tid ved foden af det hellige bjerg Arunachala. Dette mødes indvirkning på ham var så kraftfuldt, at Le Saux’s oprindelige plan blev vendt på hovedet. I lyset af dette mystiske bjerg, og dets salvelse (sage), begyndte Le Saux et åndeligt eventyr, der ville føre til hans egen genfødsel.

Læs mere om instruktør Fabrice Blee og aftenens fulde program her

Se trailer til filmen her